Tidningar och prenumerationer

Tidningen Aquabeads Konstnärslåda 1 nummer

Aquabeads Konstnärslåda är perfekt för att skapa vackra konstverk. Den är även bärbar och lätt att tam ed sig till en kompis eller på semestern. Setet levereras med den fantastiska regnbågspenndispensern som enkelt låter dig växla mellan färgerna när du skapar dina figurer. Du får mer än 1200 pärlor i en fin förvaringsstation med färgpalett. De kreativa möjligheterna oändliga! Spraya med vatten för att limma ihop pärlorna och skapa ditt konstverk - inget strykjärn behövs! Med pärlor i 16 olika färger och 6 mallark är det här det bästa Aquabeads-setet någonsin. Som en extra bonus är setet även sammankopplat med Nybörjarstudion, så du kan använda dina Aquabeads-produkter tillsammans. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

399 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Bamse rampussel bokstäver, 28 bitar 1 nummer

Tidningen Bamse rampussel bokstäver, 28 bitar 1 nummer
119 kr

Pussel som låter ditt barn bekanta sig med alfabetets bokstäver tillsammans med Bamse. Träpussel med bokstäver i Bamsemotiv. Bokstäverna är något upphöjda för att enklare få grepp om dem. Innehåller: 28 bitar. Mått: 32,5 x 28 cm. Ålder: Från 3 år

Tidningen Totte Pussel, 6 bitar 1 nummer

Tidningen Totte Pussel, 6 bitar 1 nummer
99 kr

Pussel för de allra yngsta med 6 bitar med motiv från Tottes härliga värld. Härligt pussel med 6 bitar för de allra yngsta med motiv på Totte från Totte & Emma. Pusselbitarna är stabila, greppvänliga och lätta att hantera. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 6 Rek ålder: från 2 år

Tidningen Coco 3 Pussel Supercolors, 250 bitar 1 nummer

Tidningen Coco 3 Pussel Supercolors, 250 bitar 1 nummer
79 kr

Pussel för de lite yngre med 250 bitar med motiv från Disneys Coco. Härligt pussel med 250 bitar med ett spännande motiv från Disney Pixars Coco. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 250 Rek ålder: från 7 år

Tidningen NERF Zombie Strike Slingfire 1 nummer

Tidningen NERF Zombie Strike Slingfire 1 nummer
479 kr

GE alla zombies en riktig match med Zombie Strike Slingfire! Här har du ett magasin med 6 st pilar! Med Nerf ZombieStrike Slingfire får du ett magasin med plats för 6 st pilar som kan avfyras upp till hela 20 meter bort. När du avfyrar pilarna kan du skjuta de sex pilarna snabbt, direkt efter varandra. Du avfyrar genom att dra i det grå handtaget och sedan trycka ner den orangea avtryckaren.Slingfire blastern levereras med sex pilar, ett magasin med plats för sex pilar och en taktikskena. OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte! Ålder: Rekommenderad från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.

Tidningen Mizz 26 nummer

Tidningen Mizz 26 nummer
2 439 kr

Mizz är en brittisk tjejtidning för dig som älskar skvaller, snygga killar och mode. Håll dig uppdaterad om dina favoritkändisar och ta del av de senaste skönhetstrenderna.

Tidningen Aquabeads Designer Collection / Designsamling 1 nummer

Tidningen Aquabeads Designer Collection / Designsamling 1 nummer
249 kr

[IMG]Aquabeads Designer Collection / Designsamling är ett komplett set som innehåller allt du behöver för att komma igång! Över 1 000 pärlor i 15 olika färger![/IMG] Med det här setet kan du skapa roliga figurer som en kunglig enhörning, en söt panda eller en cool dubbeldäckare! Du får även delar för att skapa två nyckelband, så du kan ha roligt tillsammans med din bästis, bror eller syster. Tre olika layoutbrickor (rund, fyrkantig och vanlig) är också inkluderade för att skapa roliga, unika former. Med det här setet kan du vara Aquabeads-designer! När du är klar med din design, spraya bara dina skapelser med vatten. Ingen värme behövs. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families Baby, Trädkoja 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Baby, Trädkoja 1 nummer
179 kr

Rolig trädkoja för barnen i Sylvanian-byn att leka i. Trädkoja där barnen kan klättra upp i trädet och kika ut genom trädkronan. I trädet finns också en hängmatta, en gunga och en rutchkana. Det finns även ett litet bord och en stol att ställa bredvid trädet så man kan sätta sig och vila lite när man lekt klart. Ställ trädkojan vid förskolan, tivolit eller något av husen i din Sylvanian Families-värld. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Musse och Racergänget Pussel, 60 bitar 1 nummer

Tidningen Musse och Racergänget Pussel, 60 bitar 1 nummer
49 kr

Pussel för de lite yngre med 60 bitar med motiv från Musse och Racergänget. Ett pussel för de lite yngre med ett häftigt motiv från TV-serien Musse och Racergänget. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 60 Rek ålder: från 5 år

Tidningen Babblarna Minisar, Babba 1 nummer

Tidningen Babblarna Minisar, Babba 1 nummer
49 kr

Ta chansen att beställa hem en av de underbara Babblarna - Babba. Svensktillverkad från Teddykompaniet! Babba är 12 cm hög passar utmärkt att ha med sig när man ska ut på äventyr och får enkelt plats i vagnen. Babblarna vann ''Årets småbarnsleksak 2015'' och har sedan dess varit en storfavorit hos både föräldrar och barn. Babba levereras in 2-5 arbetsdagar och går att tvätta i 40 grader.