Tidningar och prenumerationer

Tidningen Bamse för de yngsta - Tidningsprenumeration 9 nummer

Bamse för de yngsta är en helt ny ?pektidning? med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år! Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Utkommer med totalt 9 nummer per år.

333 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Enhörning Pussel, 2 x 20 bitar 1 nummer

Tidningen Enhörning Pussel, 2 x 20 bitar 1 nummer
59 kr

Pussel med fina motiv på Enhörningar. 2-pack, 20 bitar vardera. 2-pack pussel, 20 bitar vardera med motiv på enhörningar. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 20 x 2 Rek ålder: från 3 år

Tidningen Avengers Titan Hero Power Fx 2.0 Captain America 1 nummer

Tidningen Avengers Titan Hero Power Fx 2.0 Captain America 1 nummer
359 kr

Marvel Avengers Titan Hero Power FX 2.0 Captain America figur, redo att rädda världen! Den här Captain America-figuren levereras med en ny, unik vapenhandske som aktiverar olika tal- och ljudeffekter som är typiska för figuren. Sätt fast Power FX avfyraren på Captain Americas arm för att aktivera coola ljud och uttryck samt avlossa skotten. Steve Rogers är återigen redo att försvara rättvisan som Captain America! Power FX launchern går att använda till andra kompatibla figurer från Titan Hero Power FX Series också för att aktivera deras karaktärsspecifika fraser och ljud. Kräver 3x1,5V A76/LR44-batterier som ej ingår. Mått: ca 29 cm. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Pyjamashjältarna Pussel, 104 bitar 1 nummer

Tidningen Pyjamashjältarna Pussel, 104 bitar 1 nummer
69 kr

Pussel för de lite yngre med 104 bitar med motiv från Pyjamashjältarna. Ett pussel för de lite yngre med motiv på Kattpojken, Ugglis, Gecko och de andra från Pyjamashjältarna. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 104 Mått: 34x24cm Rek ålder: från 6 år

Tidningen Avengers Captain America Magnetic Shield & Gauntlet 1 nummer

Tidningen Avengers Captain America Magnetic Shield & Gauntlet 1 nummer
279 kr

Captain America slåss för rättvisan med övermänsklig styrka, smidighet och en oförstörbar sköld! Nu kan du leka att du är Captain America med hans sköld och handske! Här får du Captains Americas vibranium sköld och en handske med en magnet som håller skölden på plats mot handleden. Den ser ut precis som skölden i filmerna! Ta bort skölden och kasta den som en skiva precis som Cap! I förpackningen finns sköld och handske. Ålder:Rekommenderad från 5 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen 4M KidzRobotix - Ritrobot 1 nummer

Tidningen 4M KidzRobotix - Ritrobot 1 nummer
139 kr

Bygg din egen robot som kan rita! En motor gör att roboten kan rita mönster. Perfekt byggsatsen för den lilla ingenjören. Ritrobotens motor gör att roboten rör på sig och ritar fantastiska mönster på pappret. Ålder: Från 8 år.

Tidningen Bamse - Tidningsprenumeration 5 nummer

Tidningen Bamse - Tidningsprenumeration 5 nummer
149 kr

Börja prenumerera på Bamse till kampanjpris och följ med Bamse och hans vänner på mängder av spännande äventyr i varje nummer. Bamse är en klassiker och alltid en uppskattad present till de yngre! Bamse är världens starkaste Björn och tillsammans med sina vänner som Skalman, Lille skutt och farmor som gör den magiska dunderhonungen så händer det alltid massor av spännande saker. Bamse är en riktig klassiker som är mycket populär hos de yngre och har varit det ända sedan 1966 då serien startade. Förutom underhållande läsning och serier så innehåller varje nummer av Bamse massor av pyssel, tävlingar och ibland även en överraskning som en affisch, klistermärke eller något annat kul. Utöver detta så kan man även lära sig nya saker i Bamses alldeles egna mycket uppskattade skola. En prenumeration på Bamse är en uppskattad present eller julklapp till de yngre. Tidningen Bamse utkommer med 20 nummer per år och är på Svenska! Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Tidningen Sylvanian Families Baby, Trädkoja 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Baby, Trädkoja 1 nummer
189 kr

Rolig trädkoja för barnen i Sylvanian-byn att leka i. Trädkoja där barnen kan klättra upp i trädet och kika ut genom trädkronan. I trädet finns också en hängmatta, en gunga och en rutchkana. Det finns även ett litet bord och en stol att ställa bredvid trädet så man kan sätta sig och vila lite när man lekt klart. Ställ trädkojan vid förskolan, tivolit eller något av husen i din Sylvanian Families-värld. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen NERF Zombie Strike Flipfury 1 nummer

Tidningen NERF Zombie Strike Flipfury 1 nummer
399 kr

Med Zombie Strike Flipfury har du dubbel chans att klar dig undan zombierna! När ena cylindern är tom byter du bara til lden andra! Den här Zombie Strike blastern levererar action i dubbel dos och du kan kämpa mot de otäcka zombierna dubbelt så länge! Avfyra sex pilar från den ena cylindern och tryck sedan på knappen och aktivera den andra cylindern så kan du skjuta iväg ytterligare sex pilar! Blastern har separata utlösare för att snurra cylindrarna och för att avfyra. Bägge cylindrarna rymmer 6 ZOMBIE STRIKE-pilar och den skjuter upp till 20 meter. 12 pilar ingår. OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte! Ålder: Rekommenderad från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.

Tidningen Memo Pettson & Findus - Memoryspel 1 nummer

Tidningen Memo Pettson & Findus - Memoryspel 1 nummer
99 kr

Memoryspel med Pettson & Findus. Populärt minnesspel som uppskattas av både barn och vuxna. Lägg ut alla kort upp och ned på bordet och börja med att vända upp två kort. Har de samma motiv parar du ihop dem och lägger åt sidan och fortsätter. Vänder du två olika kort går turen över till motspelaren. Den som har flest par när samtliga kort är vända vinner! Antal spelare: 2 eller fler Ålder: Från 3 år