Tidningar och prenumerationer

Tidningen Fatta matte: gör matematik enkelt med kraftfull minnesträning 1 nummer

Alla kan fatta matte. Mattias Ribbing och Per Sundin tar ett unikt grepp om ämnet och lär dig förstå riktig matematik på ett annorlunda och kul sätt. Med nytt självförtroende får du äntligen täppa till kunskapsluckorna och kan på rekordtid gå hela vägen från grundläggande räkneregler till avancerad gymnasiematte, fritt från skolans pekpinnar och mossiga tragglande.Du lär dig bland annat att ett plus ett inte blir två att förstå först, utan onödigt krångliga matteord ett nytt sätt att snabbt få in multiplikationstabellen att gå från nybörjare till att rätta Einsteins formel E &61 mc2Som ungdom blir boken den nyckel som hjälper dig att knäcka de svåra nötterna i matematikstudierna. Som vuxen får du chansen att effektivt ta igen det du missat och dessutom få ett fungerande och roligt sätt att hjälpa barnen med läxorna. Är du redo för ökad kunskapstörst, mer självständigt tänkande och hjälp i att ta de rätta besluten&63 Det är dags att äntligen fatta matte.

69 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Aquabeads ABC & 123 Mallset 1 nummer

Tidningen Aquabeads ABC & 123 Mallset 1 nummer
49 kr

10 st Aquabeads mallar med siffror och bokstäver. Skriv ditt namn och favoritnummer med Aquabeads. Det här setet innehåller tio st ABC & 123 mallark. Ett perfekt tillskott till din Aquabeadssamling. Skriv och spraya med vatten, varpå pärlorna fastnar, utan att behöva använda ett strykjärn eller lim. Använd denna artikel med komplett set eller med tillbehör. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Babblarna 8 nummer

Tidningen Babblarna 8 nummer
219 kr

Prenumerera på tidningen Babblarna! Babblarna är ett svenskt koncept som tagits fram av Hatten Förlag. Med hjälp av Karlstadsmodellen har de lyckats ta fram sin storslagna idé ? Babblarna. Det är alltså både kul och utvecklande att prenumerera på Babblarna! Följ med på äventyr tillsammans med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Babblarna uppskattas enormt av våra yngsta prenumeranter och är ett pedagogiskt mästerverk när det kommer till att nå fram till små barn. Se dina barn utvecklas när de ser och härmar allas våra favoritkaraktärer. Tidningen Babblarna kommer ut med 6 nummer varje år och rekommenderas för barn mellan 1?5 år. Känner du någon som älskar Babblarna? Varför inte ge bort den som gåva? Alla prenumerationer via oss på Tidningskungen avslutas automatiskt. Varmt välkommen som prenumerant via oss!

Tidningen Alfons Pussel, 30 bitar 1 nummer

Tidningen Alfons Pussel, 30 bitar 1 nummer
99 kr

Pussel för de yngsta med 30 bitar med motiv från Alfons Åbergs värld. Härligt pussel med 30 bitar för de yngre med motiv på Alfons Åberg, Alfons pappa och andra. Pusselbitarna är stabila, greppvänliga och lätta att hantera. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 30 Rek ålder: från 3 år

Tidningen Sylvanian Families Baby, Barnstol 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Baby, Barnstol 1 nummer
119 kr

Snygg och praktisk barnstol för Sylvanian Families-figurer. Enkel och snygg vit barnstol med blå utsmyckningar. Perfekt för Sylvanianbarnen att äta sin middag eller lunch i. Levereras komplett med en söt kopp, ett fat, en sked och en avtagbar bricka. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Bamse för de yngsta - Tidningsprenumeration 9 nummer

Tidningen Bamse för de yngsta - Tidningsprenumeration 9 nummer
333 kr

Bamse för de yngsta är en helt ny ?pektidning? med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år! Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Utkommer med totalt 9 nummer per år.

Tidningen Lille Skutt mjukisdjur 1 nummer

Tidningen Lille Skutt mjukisdjur 1 nummer
149 kr

Ett mjukt och gulligt gosedjur i form av Lilleskutt. Kaninen Lille Skutt från populära Bamse serien som mysigt gosedjur. Lille Skutt är en ängslig typ men ställer alltid upp och följer med Bamse och Skalman på äventyr som enligt Lille Skutt ofta är lite för spännande. Ålder: Från 3 år Höjd: ca 23 cm

Tidningen Avengers Pussel Supercolors, 104 bitar 1 nummer

Tidningen Avengers Pussel Supercolors, 104 bitar 1 nummer
69 kr

Pussel för de lite yngre med 104 bitar med motiv från Marvels Avengers. Härligt pussel med 104 bitar med ett häftigt motiv från Marvels Avengers. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 104 Rek ålder: från 6 år

Tidningen Aquabeads Trolls Play Set 1 nummer

Tidningen Aquabeads Trolls Play Set 1 nummer
299 kr

Ge den färgglada Trolls-världen liv med Aquabeads! Bygg dina Trolls-favoriter med det här fantastiska leksetet. Setet innehåller den nya pärlavskalaren, pärlbrickan, mer än 700 pärlor i 15 färger, mallark, en sprayflaska och pärlpenna. Placera pärlorna på brickan, spraya med vatten, varpå de magiskt fastnar i varandra. Precis som med strykning av pärlor, men utan både värme och strykjärn. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år

Tidningen Transformers Studio Series, Leader Megatron 1 nummer

Tidningen Transformers Studio Series, Leader Megatron 1 nummer
799 kr

Megatron från Transformers Studio Series. Figurer inspirerad av klassiska filmscener ur Transformers-serien. Bygg vidare på din samling med Transformersfigurer från Studio Series, figurer inspirerade av klassiska filmscener ur Transformersserien. Megatron Leader har detaljer, skala och bakgrund med inspiration från filmserien. Megatron omvandlas från robot till fordon i 30 steg så den här är för dig som vill ha en mer avancerad figur. Cape, vapen, kedjor, Igor-figur och bakgrund ingår Mått: ca 21,5 cm. Ålder: Från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.