Tidningar och prenumerationer

Tidningen Kalle Ankas Pocket 13 nummer

Kalle Ankas Pocket är en pocketbok med enbart serier och den kan läsas om och om igen. Kalle Ankas Pocket består vanligtvis av 256 sidor - men två nummer per år är dubbelnummer på 512 sidor. Serierna är oftast lite längre än serierna i veckotidningen Kalle Anka & C:o. Kalle Ankas Pocket utkommer med 13 nummer per år och är på svenska.

839 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Bamse Tidningsprenumeration 4 nummer

Tidningen Bamse Tidningsprenumeration 4 nummer
99 kr

Börja prenumerera på Bamse till kampanjpris och följ med Bamse och hans vänner på mängder av spännande äventyr i varje nummer. Bamse är en klassiker och alltid en uppskattad present till de yngre! Bamse är världens starkaste Björn och tillsammans med sina vänner som Skalman, Lille skutt och farmor som gör den magiska dunderhonungen så händer det alltid massor av spännande saker. Bamse är en riktig klassiker som är mycket populär hos de yngre och har varit det ända sedan 1966 då serien startade. Förutom underhållande läsning och serier så innehåller varje nummer av Bamse massor av pyssel, tävlingar och ibland även en överraskning som en affisch, klistermärke eller något annat kul. Utöver detta så kan man även lära sig nya saker i Bamses alldeles egna mycket uppskattade skola. En prenumeration på Bamse är en uppskattad present eller julklapp till de yngre. Tidningen Bamse utkommer med 20 nummer per år och är på Svenska! Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Tidningen Goal 3 nummer

Tidningen Goal 3 nummer
99 kr

GOAL är fotbollsmagasinet som tar läsaren till de största ligorna, de bästa matcherna och de mest glimrande stjärnorna. GOAL handlar om internationell fotboll från jordens alla hörn men framförallt om största ligorna i Europa, Premier League, La Primera och Serie A. Varje nummer är fyllt med närgångna intervjuer med både etablerade superstjärnor och lovande talanger. GOALs experter ger avslöjande och skarpa analyser i varje nummer samtidigt med uppkäftiga rankinglistor som skapar debatt. GOAL utkommer 12 gånger om året och är på svenska.

Tidningen Enhörning Pussel, 104 bitar SuperColors 1 nummer

Tidningen Enhörning Pussel, 104 bitar SuperColors 1 nummer
69 kr

Pussel med 104 bitar med fint motiv på en Enhörning. Ett roligt pussel för barn med en färgglatt motiv på en enhörning. Perfekt utmaning för barnen, att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 104 Tillverkare: Clementoni Rek. ålder: från 6 år

Tidningen Julia 6 nummer

Tidningen Julia 6 nummer
276 kr

Tidningen Julia vänder sig till läsare mellan 9 och 14 år och innehåller både underhållande och allvarligare artiklar. Vi som jobbar med tidningen Julia älskar att göra tidningen och gör vårt bästa för att fylla varje nummer med massor av rolig läsning om kändisar, killar & kärlek, pepp, självkänsla, mode, skolan, bästisar, insändare, recept & pyssel och mycket mer. Flera utgåvor varje år kommer med en extra överraskning. Tidningen är på svenska och utkommer med 12 nummer per år. På hemsidan http://www.tidningenjulia.se/ finns också möjlighet till att diskutera tidningen, tävla och få extra mycket läsning.Julia finns också på Facebook och Instagram @tidningenjulia!

Tidningen Bilar 3 Pussel Supercolors, 250 bitar 1 nummer

Tidningen Bilar 3 Pussel Supercolors, 250 bitar 1 nummer
79 kr

Pussel för de lite yngre med 250 bitar med motiv från Disneys Bilar 3. Härligt pussel med 250 bitar med ett spännande motiv från Disneys Bilar 3. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 250 Rek ålder: från 7 år

Tidningen Bamse och Dunderklockan, Askpussel 30 bitar 1 nummer

Tidningen Bamse och Dunderklockan, Askpussel 30 bitar 1 nummer
109 kr

Askpussel i trä med ett roligt motiv från filmen Bamse och dunderklockan. Detta fina träpussel i ask har 30 bitar med fint motiv på Bamse och hans vänner från filmen ''Bamse och dunderklockan''. Träpussel för de yngre som innehåller 30 pusselbitar som är stabila, greppvänliga och lätta att hantera. Kommer i en fin låda med praktiskt handtag. Ådre: Från 3 år.

Tidningen Spider-Man VS Sinister Six Pussel, 60 bitar 1 nummer

Tidningen Spider-Man VS Sinister Six Pussel, 60 bitar 1 nummer
49 kr

Pussel för de lite yngre med 60 bitar med motiv på Marvels Spider-Man. Spännande pussel med 60 bitar med coolt motiv från Marvels Spider-Man VS Sinister Six. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 60 Rek ålder: från 5 år

Tidningen Dr Who Magazine 13 nummer

Tidningen Dr Who Magazine 13 nummer
2 258 kr

Dr Who Magazine ger dig tecknade serier, berättelser och recensioner från detta brittiska TV program. Här håller du dig även uppdaterad med de nya programmen samt artiklar om skådespelare från då till nu.

Tidningen Blowfish Blowup - Spel 1 nummer

Tidningen Blowfish Blowup - Spel 1 nummer
289 kr

Stick ned handen i fiskskålen och ta skatten. Men se upp, om blåsfisken blåser upp sig är du ute! Stoppa försiktigt ner handen och försöka att fiska upp skatten utan att blåsfisken blåser upp sig. Du vinner om du är den enda spelaren som inte fått fisken att blåsa upp sig! Regelspråk: Engelska Ålder: Från 5 år Antal spelare: 2-4