Tidningar och prenumerationer

Tidningen NERF Zombie Strike Slingfire 1 nummer

GE alla zombies en riktig match med Zombie Strike Slingfire! Här har du ett magasin med 6 st pilar! Med Nerf ZombieStrike Slingfire får du ett magasin med plats för 6 st pilar som kan avfyras upp till hela 20 meter bort. När du avfyrar pilarna kan du skjuta de sex pilarna snabbt, direkt efter varandra. Du avfyrar genom att dra i det grå handtaget och sedan trycka ner den orangea avtryckaren.Slingfire blastern levereras med sex pilar, ett magasin med plats för sex pilar och en taktikskena. OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte! Ålder: Rekommenderad från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.

479 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Transformers Cyberverse, Spark Armor Starscream 1 nummer

Tidningen Transformers Cyberverse, Spark Armor Starscream 1 nummer
269 kr

Starscream från den animerade Transformers Cyberverse-serien. De här Transformersfigurerna kan med Allsparks kraft få fantastiska nya krafter, som förmågan att omvandla fordon på jorden och ge dem Spark-utrustning som gör dem redo för strid. Starscream utnyttjar Allsparks kraft för att omvandla en bulldozer och ge den en kraftfull Spark Armor som kallas Demolition Destroyer! Barnen kan samla andra Spark Armor-figurer och upptäcka ännu fler spännande figurer från Cyberverse-serien! Alla Battle Class Spark Armor fungerar tillsammans med andra Battle Class-figurer. Mått: ca 10 cm. Ålder: Rekommenderad från 6 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.

Tidningen Bilar 3 Pussel, 30 bitar 1 nummer

Tidningen Bilar 3 Pussel, 30 bitar 1 nummer
59 kr

Pussel för de yngsta med 30 bitar med motiv från filmen Bilar/Cars 3. Härligt pussel med 30 bitar med motiv från filmen Bilar/Cars 3. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 30 Rek ålder: från 3 år

Tidningen Aquabeads Orange matta pärlor 1 nummer

Tidningen Aquabeads Orange matta pärlor 1 nummer
69 kr

Aquabeads pärlpaket med 600 orange pärlor. Refill med 600 orange Aquabeads-pärlor. Använd med komplett set eller med tillbehör. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families Stadsserien, Flygelkonsertset 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Stadsserien, Flygelkonsertset 1 nummer
279 kr

Set med lejonpianisten Lionel och hans flygel. Lejonet Lionel är stadens bästa pianist. I setet har en stilfull smoking, perfekt för hans flygelkonsert. En flygel, pall och noter ingår också. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families Baby, Slottslekplats 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Baby, Slottslekplats 1 nummer
189 kr

Sylvanian Families lekplats med klätterställning, rutschkana och lekslott. En lekplats för de små Sylvanian-barnen att leka på! Kan kombineras med Förskoleslottet för ännu mera rolig lek (säljes separat). Du får även med en Chokladkanin babydocka. Stimulerar ditt barns kreativa och sociala utveckling genom rolig rollek! Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Avengers Titan Hero Power Fx 2.0 Captain America 1 nummer

Tidningen Avengers Titan Hero Power Fx 2.0 Captain America 1 nummer
359 kr

Marvel Avengers Titan Hero Power FX 2.0 Captain America figur, redo att rädda världen! Den här Captain America-figuren levereras med en ny, unik vapenhandske som aktiverar olika tal- och ljudeffekter som är typiska för figuren. Sätt fast Power FX avfyraren på Captain Americas arm för att aktivera coola ljud och uttryck samt avlossa skotten. Steve Rogers är återigen redo att försvara rättvisan som Captain America! Power FX launchern går att använda till andra kompatibla figurer från Titan Hero Power FX Series också för att aktivera deras karaktärsspecifika fraser och ljud. Kräver 3x1,5V A76/LR44-batterier som ej ingår. Mått: ca 29 cm. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families - Freya Chokladkanin-set 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families - Freya Chokladkanin-set 1 nummer
249 kr

Freya Chokladkanin-set Hjälp Freya att studera, i setet ingår det skrivbord och en medföljande stol samt en sidokista.Setet kommer komplett med penhållare och pennor.För att se till att Freya är i perfekt sinnesstämning för att studera finns det också en klot och en ryggsäck för hennes skolböcker. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Aquabeads Layout Tray / Läggbricka 1 nummer

Tidningen Aquabeads Layout Tray / Läggbricka 1 nummer
49 kr

Bricka för att lägga dina Aquabeads-kreationer.[/IMG] Vill du fortsätta skapa Aquabeads, men måste vänta tills dina andra figurer torkat först eller vill du skapa figurer med dina vänner? Då behöver du några extra layout-brickor. Använd denna artikel med komplett set eller med tillbehör. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år

Tidningen NERF Fortnite SP-L Sneaky Springer 1 nummer

Tidningen NERF Fortnite SP-L Sneaky Springer 1 nummer
299 kr

Nerf Fortnite SP-L-blastern är inspirerad av den blaster som används i Fortnite och har samma färger och utseende som i det populära tv-spelet! Nu kan du spela Fortnite i verkligheten med din vänner med den här Nerf Elite-blastern. Den har en avtagbar pipa så den funkar till olika lekar. Sätt på pipan för att sikta mot mål längre bort och ta av den när du vill ha en lite mindre blaster för mindre lekytor eller när du behöver förflytta dig snabbt och vara rörlig. Fortnite SP-L-blastern har ett inbyggt magasin med plats för 3 pilar, sätt i 3 pilar, osäkra och tryck på avtryckaren. Blastern levereras med 6 officiella Nerf-pilar som är utformade för att flyga långt och är testade och godkända med avseende på både kvalitet och funktion. De är tillverkade av skum och har flexibla, ihåliga spetsar. Upplev Fortnite-action både inom- och utomhus med den här Nerf Elite Fortnite-blastern! OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte! Ålder: Rekommenderad från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.