Tidningar och prenumerationer

Tidningen SF Kids Play 1 nummer

Välkommen in i en spännande och magisk värld! Med SF Kids Play kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Den enkla designen gör det lätt att navigera och med offline-läget kan barnen se den nya filmen eller favoritserien var ni än befinner er. Med smarta föräldrakontroller kan du påverka tittandet. SF Kids Plays trygga, roliga och barnvänliga app finns för dator, mobil och surfplatta. Förutom filmer finns nyheten Move it som är rörelse för barn med ledare & musik. Du hittar också barnböcker och ljudböcker som är perfekt till nattningen.

49 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Scooby Doo 2 nummer

Tidningen Scooby Doo 2 nummer
135 kr

Scooby-Doo och gänget drar ut på nya spökjakter i en tidning full med spänning, skoj och klurigheter! Du får en kul leksak med varje nummer.

Tidningen NERF Zombie Strike Slingfire 1 nummer

Tidningen NERF Zombie Strike Slingfire 1 nummer
479 kr

GE alla zombies en riktig match med Zombie Strike Slingfire! Här har du ett magasin med 6 st pilar! Med Nerf ZombieStrike Slingfire får du ett magasin med plats för 6 st pilar som kan avfyras upp till hela 20 meter bort. När du avfyrar pilarna kan du skjuta de sex pilarna snabbt, direkt efter varandra. Du avfyrar genom att dra i det grå handtaget och sedan trycka ner den orangea avtryckaren.Slingfire blastern levereras med sex pilar, ett magasin med plats för sex pilar och en taktikskena. OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte! Ålder: Rekommenderad från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families, Tårtdekorationsset 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Tårtdekorationsset 1 nummer
179 kr

Roligt set för tårtdekoration där du också får med den söta Pudelflickan från Sylvanian Families. Sylvanian Families Tårtdekorationsset innehåller tårtform, tårtspade, serveringspapper, tårtkniv vackra tårtor och dekorationsdelar. Du kan dekorera tårtan med jordgubbar, choklad och mycket annat! Du får även med Pudelflickan i en speciell klänning med förkläde för bakning. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families Babyväska, Hund och rutschkana 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Babyväska, Hund och rutschkana 1 nummer
99 kr

Sött figurset från Sylvaian Families med hundvalp på en rutschkana. Du får setet i en fin presentationsbox med handtag som du lätt kan ta med. Den glada labradorvalpen älskar att springa runt och leka i trädgården. Speciellt gillar den sin gula och rosa rutschkana som den springa upp för och rutschar ner för gång på gång! Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Babblarna Minisar, Babba 1 nummer

Tidningen Babblarna Minisar, Babba 1 nummer
49 kr

Ta chansen att beställa hem en av de underbara Babblarna - Babba. Svensktillverkad från Teddykompaniet! Babba är 12 cm hög passar utmärkt att ha med sig när man ska ut på äventyr och får enkelt plats i vagnen. Babblarna vann ''Årets småbarnsleksak 2015'' och har sedan dess varit en storfavorit hos både föräldrar och barn. Babba levereras in 2-5 arbetsdagar och går att tvätta i 40 grader.

Tidningen NERF Sports Pocket Vortex Howler 1 nummer

Tidningen NERF Sports Pocket Vortex Howler 1 nummer
59 kr

Kasta iväg din NERF Vortex raketpil genom luften och hör hur den tjuter när den flyger. Kan din kompis fånga den innan den slår i backen? Nerf Sports Pocket Vortex Aero Howler-bollen är avsedd för långa kast, så ta sikte och spring långt. Skumkulan är perfekt att ta med för att starta ett spel nästan var som helst och när som helst!Passar perfekt till sommarens lekar utomhus och dess klara färger gör den enklare att hålla koll på. Mått: Ca 17 cm lång.Ålder:Rekommenderad från 6 år.

Tidningen Aquabeads ABC & 123 Mallset 1 nummer

Tidningen Aquabeads ABC & 123 Mallset 1 nummer
49 kr

10 st Aquabeads mallar med siffror och bokstäver. Skriv ditt namn och favoritnummer med Aquabeads. Det här setet innehåller tio st ABC & 123 mallark. Ett perfekt tillskott till din Aquabeadssamling. Skriv och spraya med vatten, varpå pärlorna fastnar, utan att behöva använda ett strykjärn eller lim. Använd denna artikel med komplett set eller med tillbehör. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Tsum Tsum MAXI Pussel Supercolors, 104 bitar 1 nummer

Tidningen Tsum Tsum MAXI Pussel Supercolors, 104 bitar 1 nummer
119 kr

Pussel för de lite yngre med 104 lite större bitar med motiv från Disneys Tsum Tsum. Ett pussel för de lite yngre med ett kul motiv från Disneys Tsum Tsum. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 104 Rek ålder: från 4 år

Tidningen Frost MAXI Pussel, 60 bitar 1 nummer

Tidningen Frost MAXI Pussel, 60 bitar 1 nummer
119 kr

Pussel för de lite yngre med 60 lite större bitar med motiv från Disneys Frost Ett pussel för de lite yngre med ett motiv på Elsa, Olaf och Anna från Frost. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 60 Rek ålder: från 5 år