Tidningar och prenumerationer

Tidningen Sylvanian Families Stadsserien, Pudelflicka 1 nummer

Pudelflickan Laura från Sylvanian Families stadsserie. Laura är storasyster Pudel och hon är chokladmakare. Hon tillverkar choklad och säljer den i chokladbutiken i varuhuset. Hon älskar sötsaker väldigt mycket. Ända sedan hon var liten har hon drömt om att vara omgiven av sötsaker varje dag. Nu har hennes dröm blivit sann! Hennes mest populära chokladpraliner är vackra praliner som ser ut som ädelstenar. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

139 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Aquabeads Orange matta pärlor 1 nummer

Tidningen Aquabeads Orange matta pärlor 1 nummer
69 kr

Aquabeads pärlpaket med 600 orange pärlor. Refill med 600 orange Aquabeads-pärlor. Använd med komplett set eller med tillbehör. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families Stadsserien, Flygelkonsertset 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Stadsserien, Flygelkonsertset 1 nummer
279 kr

Set med lejonpianisten Lionel och hans flygel. Lejonet Lionel är stadens bästa pianist. I setet har en stilfull smoking, perfekt för hans flygelkonsert. En flygel, pall och noter ingår också. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families Baby, Slottslekplats 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Baby, Slottslekplats 1 nummer
189 kr

Sylvanian Families lekplats med klätterställning, rutschkana och lekslott. En lekplats för de små Sylvanian-barnen att leka på! Kan kombineras med Förskoleslottet för ännu mera rolig lek (säljes separat). Du får även med en Chokladkanin babydocka. Stimulerar ditt barns kreativa och sociala utveckling genom rolig rollek! Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen NERF Fortnite SP-L Sneaky Springer 1 nummer

Tidningen NERF Fortnite SP-L Sneaky Springer 1 nummer
299 kr

Nerf Fortnite SP-L-blastern är inspirerad av den blaster som används i Fortnite och har samma färger och utseende som i det populära tv-spelet! Nu kan du spela Fortnite i verkligheten med din vänner med den här Nerf Elite-blastern. Den har en avtagbar pipa så den funkar till olika lekar. Sätt på pipan för att sikta mot mål längre bort och ta av den när du vill ha en lite mindre blaster för mindre lekytor eller när du behöver förflytta dig snabbt och vara rörlig. Fortnite SP-L-blastern har ett inbyggt magasin med plats för 3 pilar, sätt i 3 pilar, osäkra och tryck på avtryckaren. Blastern levereras med 6 officiella Nerf-pilar som är utformade för att flyga långt och är testade och godkända med avseende på både kvalitet och funktion. De är tillverkade av skum och har flexibla, ihåliga spetsar. Upplev Fortnite-action både inom- och utomhus med den här Nerf Elite Fortnite-blastern! OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte! Ålder: Rekommenderad från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.

Tidningen NERF Zombie Strike 12 Deco Dart Refill 1 nummer

Tidningen NERF Zombie Strike 12 Deco Dart Refill 1 nummer
89 kr

Extra pilar till NERF Zombie strike blasters. 12 pilar per förpackning.

Tidningen NERF Zombie Strike Quadrot 1 nummer

Tidningen NERF Zombie Strike Quadrot 1 nummer
169 kr

Zombierna blir allt starkare men med Zombie Strike Quadrot har du 4 chanser att bekämpa dem! Med NERF Zombie Strike Quadrot kan du avfyra fyra pilar i följd. Ladda en pil i var och en av de fyra piporna, dra kolven bakåt och tryck sedan på avtryckaren så avfyras en pil. Gör blastern redo igen och avfyra en pil till och göra samma två gånger till. Fyra Nerf Zombie Strike-pilar medföljer. OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte! Ålder: Rekommenderad från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.

Tidningen Superhjältarna Pussel, 104 bitar SuperColors 1 nummer

Tidningen Superhjältarna Pussel, 104 bitar SuperColors 1 nummer
69 kr

Pussel med 104 bitar med ett coolt motiv från Superhjältarna. Ett roligt pussel för barn med motiv från Superhjältarna. Perfekt utmaning för barnen, att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 104 Tillverkare: Clementoni Rek. ålder: från 6 år

Tidningen Sylvanian Families, Pappa Chokladkanin-set 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Pappa Chokladkanin-set 1 nummer
239 kr

Chokladkaninpappa-set Setet Chokladkaninpappan från Sylvanian Families innehåller fina dockor och accessoarer för barn. Med den första figuren och en del möbler är det den perfekta starten i Sylvanian Families-världen.Det här mysiga setet har allt som behövs för att pappa Chokladkanin ska ha det bekvämt, inklusive hans favoritsoffa, en ljuvlig grön växt och en vacker tavla med blomstermotiv från Sylvanian Village på väggen. Setet innehåller också Felix Chokladkanin, klädd i en bekväm gulrutig skjorta och hans röda favoritbyxor. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Bamse för de yngsta - Tidningsprenumeration 4 nummer

Tidningen Bamse för de yngsta - Tidningsprenumeration 4 nummer
150 kr

Bamse för de yngsta är en helt ny ?pektidning? med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år! Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Utkommer med totalt 9 nummer per år.