Tidningar och prenumerationer

Tidningen BBC Wildlife 13 nummer

För dig som är intresserad av djur och natur. Här hittar du de ledande skribenterna och experterna - samt foto av världsklass. Gripande reportage, det senaste om biologiska upptäckter, bokrecensioner, med mera. En seriös och inspirerande tidning utgiven av brittiska BBC.

655 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen National Geographic (US Edition) 36 nummer

Tidningen National Geographic (US Edition) 36 nummer
1 175 kr

Amerikanska National Geographic är en fängslande och vacker tidning, med många lojala läsare världen över. Den är känd för sin kvalité i artiklar och bildmaterial. Tar upp de stora och de små frågorna ? men alltid på ett engagerande och avväpnande sätt. Efter att ha läst National Geographic ser man på världen med nya ögon. Varje nummer har ett eget huvudtema.

Tidningen Kunskapsmagasinet Hippson 6 nummer

Tidningen Kunskapsmagasinet Hippson 6 nummer
345 kr

Hippson är en tidning full av kunskap och inspiration för oss som rider. Här delar erfarna hästproffs med sig av sina bästa tips och ridövningar, du kan läsa intressanta reportage från clinics, bli inspirerad av bildspel från kändisarnas stall och mycket mycket mer.

Tidningen Nature 51 nummer

Tidningen Nature 51 nummer
2 150 kr

Tidningen Nature är brittisk tidning som gavs ut första gången 1869. Det är en av de mest citerade vetenskapliga tidskrifterna.

Tidningen Allt om Travsport 6 nummer

Tidningen Allt om Travsport 6 nummer
329 kr

Allt om Travsport är Sveriges enda tidning om travsport som inte fokuserar på spel! En tidning som speglar allt det fantastiska bakom sporten. Vinnarna, hästarna, loppen, ägarna, historiken och aveln. Allt om Travsport är en tidning för alla aktiva inom trav. Spelare, tränare, hästägare och uppfödare. Det är ett livsstilsmagasin med många reportage och vackra bilder. Vad händer i travvärlden? Internationella händelser, tester och hemma hos reportage.

Tidningen Aquabeads Box Of Fun - Safari 1 nummer

Tidningen Aquabeads Box Of Fun - Safari 1 nummer
399 kr

Aquabeads Box of Fun - Safari är en perfekt låda för dem som älskar djur och speciuellt djur från savannen! Med 3000 pärlor kan du få oändligt roligt att göra över 30 safari teman pärla design. Levereras med 10 pärlplattor så att du kan visa upp och leka med dina skapelser när de är torra. Lekmatta ingår också så att du kan njuta av safariäventyr med dina skapelser.Innehåller över 3000 juvel och matta pärlor i 24 olika färger, behållare med pärlpalett och layoutbord med 2 flipbrickor, pärlpenna, vattenpruta, 5 dubbelsidiga mallark, 10 pärlstativ, lekmatta och instruktioner. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Birds & Blooms 6 nummer

Tidningen Birds & Blooms 6 nummer
296 kr

British Birds är tidningen för fågelskådare och fågelintresserade.

Tidningen Lonely Planet Traveller 12 nummer

Tidningen Lonely Planet Traveller 12 nummer
1 535 kr

Lonely Planet Traveller är proppfullt med nya resmål att upptäcka nära och långt borta. Tidningen kommer ut en gång i månaden och fokuserar på mat, musik, film, konst, arkitektur, shopping, antika kulturer, äventyr och vilda djur samt reseberättelser och fotografier garanterade att ''ta dig dit'', även när du är hemma.

Tidningen Pets 5 nummer

Tidningen Pets 5 nummer
232 kr

Känner du någon ung, djurtokig person som inte kan få nog av djur? Då är detta tidningen du söker! Tidningen Pets är magasinet som är helt rätt för dem unga läsaren som älskar djur. Tidningen är fullspäckad med rolig fakta om alla populära husdjur som kan tänkas existera på vår jord. Läsaren får även möjligheten att genomföra spännande tester om exempelvis ?vilket djur som passar dig bäst?. Tidningen lyfter även viktiga tips och råd om hur man som djurägare på bästa sätt tar hand om sitt djur varvat med rolig och nyttig information. I varje utgåva medföljer det ett flertal supersöta posters att hänga upp om så önskas! Var med och delta i tävlingar och ta chansen att vinna fina priser. Tidningen delas ut av förlaget Egmont Publishing Kids AB som i dagsläget förser Sverige med många av de absolut största barn- och ungdomstidningarna. Som prenumerant på tidningen Pets får man 10 stycken fullmatade nummer om året. Med varje nummer medföljer det även en spännande liten present! Finns det någon i din omgivning som kan tänkas tycka om denna typ av tidning? Letar du efter en födelsedagspresent till en yngre djurägare som älskar djur av alla dess sorter? Tveka inte ? beställ en prenumeration på tidningen Pets redan idag och gör någon väldigt glad! Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Tidningen Lilla Lammet - pekbok med fingerdocka 1 nummer

Tidningen Lilla Lammet - pekbok med fingerdocka 1 nummer
19 kr

Följ med Lilla Lammet när hon letar efter mamma och får träffa alla de andra djuren på gården. Den mjuka fingerdockan gör berättelsen ännu mer levande! Det här är en rolig och interaktiv bok för de allra minsta. Format: Boardbook Språk: Svenska Läsålder: 0-3 år Antal sidor: 10 Utgivningsdatum: 2017-04