Tidningar och prenumerationer

Tidningen Öppnas i händelse av min död 1 nummer

Tänk dig att din man hade skrivit ett brev till dig, ett brev som bara får öppnas efter hans död. Föreställ dig också att brevet innehåller hans djupaste, mörkaste hemlighet. En hemlighet som kan förstöra inte bara det liv och den familj ni har byggt tillsammans, utan också andras. Tänk dig att du hittar det här brevet när din man fortfarande lever... Cecilia Fitzpatrick är en framgångsrik affärskvinna, en mycket älskad fru och mamma och omtyckt av många. Hennes liv är välordnat och det är också hennes hem. Hennes äktenskap med John-Paul är lyckligt, de har tre döttrar och bor i Sydney i Australien. En dag när hon är uppe på vinden ramlar en kartong ner från en hylla där hennes man sparar gamla kvitton. Ur kartongen faller ett förslutet kuvert. Brevet är till Cecilia från John-Paul, men får öppnas endast då han är död. John-Paul är på tjänsteresa men när han ringer berättar Cecilia om brevet, han avfärdar det och ber henne slänga det utan att läsa. Men Cecilia blir inte lugnad utan ännu mer förbryllad. Varför fanns brevet på vinden, i en obetydlig kartong? Ska hon trots allt öppna brevet och läsa, eller?Plötsligt har hennes liv tagit en helt ny vändning på grund av ett brev från hennes man, ett brev som innehåller något hon aldrig skulle kunna föreställa sig...Internationella succéförfattaren Liane Moriarty har skrivit en gripande, tankeväckande roman. Hon berättar om ett äktenskapsdrama med också om flera personers livsdramer. Den brännande frågan är Hur väl känner vi egentligen den vi lever med?

39 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Land 24 nummer

Tidningen Land 24 nummer
639 kr

Land är den varma och glada tidningen för dig som gillar att påta i trädgården, laga mat, njuta i naturen och umgås med familj och vänner. Läs om gripande livsöden och få hälsotips för kropp och själ. Hantverk, antikviteter, släkt- och bygdehistoria är stående inslag liksom pyssel, korsord och sudoku. Land ger dig goda råd i vardagen och kombinerar nytta med nöje.

Tidningen Sylvanian Families - Chokladkaniner Tvillingar 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families - Chokladkaniner Tvillingar 1 nummer
109 kr

Chokladkanin-set - Tvillingar Urgulligt figurset från Sylvanian Families. Simon är full av nyfikenhet. Om han blir intresserad av något så springer han iväg för att kolla, och hans familj blir förstås orolig när han är försvunnen.Han gillar att leka tafatt med sin storebror Ville, och inte ens Ville tror sina ögon när han ser hur snabbt han kan springa efter bollen.Sofia tycker om att titta på blommorna som svajar i vinden och på fjärilarna som fladdrar omkring i skyn. Sofia är den enda som vet var Simon har tagit vägen den här gången eftersom hon hela tiden håller koll på honom. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families, Labradorbaby 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Labradorbaby 1 nummer
89 kr

Familjen Labradors gulliga bebis är en riktig myshund. Detta set innehåller familjen Labradors supersöt hundbaby. Innehåller hundbaby, vagga och nappflaska. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Woman's Own 52 nummer

Tidningen Woman's Own 52 nummer
3 480 kr

Woman's Own innehåller en härlig blandning av intressanta och inspirerande reportage och råd om kost, träning och familjeliv.

Tidningen Leona ? Alla medel tillåtna 1 nummer

Tidningen Leona ? Alla medel tillåtna 1 nummer
39 kr

En man spränger sig själv utanför Riksdagshuset i Stockholm, men överlever. Agerade han ensam eller är fler dåd att vänta? Den okonventionella brottsutredaren Leona Lindberg är tillbaka i uppföljaren till succédebuten Leona - Tärningen är kastad. Utredare Leona Lindberg sätts att förhöra man som sprängt sig. Men Leona, som nätt och jämnt klarat sig genom en rad hårda prövningar efter händelserna i förra boken är minst sagt distraherad. Hennes fokus ligger av förklarliga skäl på annat håll, familjen är splittrad, hon är utsatt för hot och i stort behov av likvida medel, fort. Tur då att hon har sin förmåga att som ingen annan tänka utanför boxen. Med en fot på var sida om lagen drar hon i gång en alldeles speciell verksamhet, där storslagna projekt ska genomföras. Och ju högre risker, desto större vinst i potten. Men tiden är knapp och hon pressas snart från alla håll och kanter. Jenny Rogneby skriver med ett halsbrytande driv, som tar andan ur en.

Tidningen Mystiska Magiker 1 nummer

Tidningen Mystiska Magiker 1 nummer
279 kr

Ett klurigt ?gissa-vem-spel? där det gäller att avslöja och vinna motspelarnas mystiska magiker! I Mystiska Magiker ska du med hjälp av ledtrådar och lite tur lista ut vilka magiker dina motspelare sitter på. Ett klurigt och spännande ''gissa-vem-spel'' för hela familjen. Innehåller:1 spelplan, 6 spelpjäser, 240 markörer, 1 tärning, 25 polletter, 1 tygpåse, 6 markeringsbrickor, 6 fat, 100 kort, spelregler. Antal spelare: 2-6 st Ålder:Från 9 år

Tidningen Allt om handarbete Sömnadsmagasin 3 nummer

Tidningen Allt om handarbete Sömnadsmagasin 3 nummer
99 kr

Allt om Handarbete Sömnadsmagasin är magasinet för dig som är intresserad av mode och sömnad. Vi fångar nya trender och tendenser, och skapar läckert och skönt mode - du själv kan sy! I det nya sömnadsmagasinet hittar du varje gång snygga modeller för hela familjen - för kvinnor i alla åldrar, även i plusstorlek, för män och barn och inte minst för hemmet. I varje nummer medföljer 1 stort mönsterark.

Tidningen Family Circle (US Edition) 12 nummer

Tidningen Family Circle (US Edition) 12 nummer
763 kr

Family Circle har massor av snabba och enkla recept och hälsosamma tips för dagens hektiska familj. Samt gör-det-själv-projekt och ekonomi tips i varje nummer av Family Circle Magazine.

Tidningen Speak Out, spel 1 nummer

Tidningen Speak Out, spel 1 nummer
309 kr

Speak Out är det populära spelet där du försöker höra vilken fras dina medspelare försöker säga med en ställning som gör att de inte kan stänga munnen. Gör dig redo för att vika dig dubbel av skratt i detta knasigt underhållande brädspel! Speak Out samlar vänner och familj i ett gapskratt när spelarna försöker säga olika fraser som, ''Panamaner i bermudashorts'', ''Bada i Biff Stroganoff eller ''Budbilsförare med Bluetooth'', medan de har på sig ett munstycke som hindrar dem att stänga munnen. I spelet drar spelarna en kortlek och läser fraserna på kortet så bra de kan, men det är enkel sak som blir väldigt svår med tandställningen i munnen. Den hindrar spelarna att artikulera orden ordentligt. Laget med flest vunna kort i slutet av spelet vinner! Innehåller: 200 dubbelsidiga kort, 10 tandställningar, 1 timglas. Antal spelare: 4-6 spelare Speltid: 15-20 minuter Ålder: 16+ Språk: Svenska och finska