Tidningar och prenumerationer

Tidningen Slutet på sommaren 1 nummer

För UltiMatum tilldelades Anders de la Motte Svenska deckarakademins pris för årets bästa svenska kriminalroman 2015. Nu är han tillbaka med Slutet på sommaren, en fristående spänningsroman om gamla oförrätter och djupt begravda hemligheter.En sensommarkväll 1983 försvinner en femårig pojke från en ensligt belägen gård på den skånska slätten. Det enda spåret efter honom är en sko i de höga majsfälten.Trots att hela bygden engagerar sig i sökandet hittas han inte, och ryktena och misstankarna sprids snabbt. Men den valhänta brottsutredning som följer läggs till slut ner, och sorgen och ovissheten får pojkens familj att långsamt falla sönder.Tjugo år senare leder hans storasyster Veronica ett gruppterapisamtal i Stockholm. Plötsligt ansluter en ung man, och inför gruppen berättar han om sin barndom, om oförklarliga minnen av en pojkes försvinnande.Hans berättelse är skrämmande välbekant och skakar om Veronica. Motvilligt tvingas hon riskera den bräckliga tillvaro hon byggt upp. Hon måste återvända till Skåne och sin trasiga familj för att söka svaret på frågan som ingen längre vill ställa. Vad hände egentligen den där sommaren för så längesedan&63 Sommaren som aldrig tog slut.

69 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Country Living (US Edition) 10 nummer

Tidningen Country Living (US Edition) 10 nummer
580 kr

Country Living är magasinet för dig vars hjärta brinner för landsbygden och allt vad det innebär med inredning, trädgårdsarbete, matlagning, hälsa, skönhet och mode.Country Living kommer ut en gång i månaden och vänder sig till män och kvinnor som fokuserar på hem och familj. Du hittar allt från hemmaprojekt, som gör-det-själv-kit, till familjeorienterade ämnen så som föräldraskap och hälsa.

Tidningen Vi Föräldrar 3 nummer

Tidningen Vi Föräldrar 3 nummer
109 kr

Välkommen till Sveriges största och mest älskade föräldratidning! Vi Föräldrar innehåller det viktigaste du behöver veta om ditt barns sömn, mat, hälsa och utveckling, det senaste om föräldraskap ? och de största föräldrasnackisarna just nu! Dessutom proffstestas i varje nummer allt från den senaste lära-bebisen-att-somna-appen och bästa nappflaskan till mest prisvärda barnvagnen och säkraste bilbarnstolen. Gör som 144 000 andra småbarnsföräldrar just nu: läs Vi Föräldrar ? du också!

Tidningen Good Housekeeping (USA) 12 nummer

Tidningen Good Housekeeping (USA) 12 nummer
436 kr

Klassiska magasinet Good Housekeeping tar upp kvinnofrågor, med betoning på hem, familj, mat, hälsa, skönhet och sociala frågor. Good Housekeeping tillhör tidningsfamiljen ''Sevens Sisters'' och första numret gavs ut 2 may 1885.

Tidningen Disney Song Challenge 1 nummer

Tidningen Disney Song Challenge 1 nummer
239 kr

Samla familj och vänner och testa era kunskaper om Disney-sånger i spelet Disney Song Challenge. Disney är kända för sina klassiska låtar och många är vi som sjunger med i de härliga sångerna. Varför inte göra detta till ett spel och visa vad du kan för dina kompisar? Spelet går ut på att du ska sjunga en Disney-låt och om du inte kan får du snurra på konsekvenshjulet. Innehåll: Konsekvenshjul, 90 kort med filmer och TV-serier från Disney & Regler. Språk: Svenska, Finska, Norska & Danska Ålder: från 10 år Antal spelare 3+

Tidningen Konsten att höra hjärtslag 1 nummer

Tidningen Konsten att höra hjärtslag 1 nummer
69 kr

Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker är en storslagen kärleksroman. En modern saga och internationell bästsäljare som nu sålts i närmare en miljon exemplar.Tin Win är framgångsrik advokat i New York. Han kommer ursprungligen från Burma men hans amerikanska familj, hustru och två barn, vet nästan ingenting om hans uppväxt och bakgrund.En dag strax efter att dottern Julia avlagt sin juridikexamen försvinner han utan ett ord. Familjen tvingas till slut acceptera att spåren slutar i Bangkok. Fyra år senare hittar Julia ett fyrtio år gammalt kärleksbrev som hennes far skrivit till en okänd kvinna i en by i Burma.Hos Julia tänds åter hoppet och hon bestämmer sig för att söka upp kvinnan i brevet. När Julia kommer till den lilla byn bland bergen hamnar hon i en främmande värld. I byns tehus lär hon känna en man som berättar en märklig historia om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna, om det som står skrivet i stjärnorna och om kärlek som övervinner allt.

Tidningen Till Sara, sedan bränns allt 1 nummer

Tidningen Till Sara, sedan bränns allt 1 nummer
69 kr

Efter sin populära Gotlandsserie om kriminalpolisen Fredrik Broman återkommer Håkan Östlundh med en roman inspirerad av hans egen uppväxt &8211 om en familjs smärtsamma splittring och om en tjugofemårig tystnad som kan brytas först efter döden.Sara Kvist är på väg tillbaka till sin självvalda exil i Los Angeles efter att ha begravt sin mamma i Stockholm. En mamma hon inte träffat på tjugofem år. Med i handbagaget har hon ett paket med påskriften Till Sara, sedan bränns allt. Paketet innehåller mammans efterlämnade anteckningsböcker och de väcker såriga minnen till liv. Minnen av något som började som ännu en av många skilsmässor under det tidiga och fria sjuttiotalet, men som slutade i en virvel av omskakande händelser som förändrade tillvaron för alla inblandade. Hur kunde Saras mamma, som var en sådan kärleksfull och omtänksam person, drivas till vansinnets rand&63 Hur kunde hon offra sina egna barn för att ta hämnd på mannen hon älskade över allt annat&63Förutom att konfrontera de smärtsamma händelserna i barndomen, som Sara så länge gjort allt för att glömma, tvingas hon också rannsaka sina egna val i vuxen ålder. Vad är det egentligen som drivit henne att gå bakom ryggen på maken Johan och riskera deras sju år långa förhållande&63 Har hon gjort det av kärlek och nödvändighet eller är det andra mörka och destruktiva krafter som fört henne vilse&63

Tidningen Och bergen svarade 1 nummer

Tidningen Och bergen svarade 1 nummer
69 kr

En hjärtslitande familjesaga om syskon som älskar, sårar, förråder och förlåter. Som är kapabla att döda men också att ge sitt liv för varandra. För pojken Abdullah är hans vackra lillasyster Pari allt. Hon har honom virad runt sitt lillfinger och Abdullah skulle göra vad som helst för henne. En dag reser de till Kabul tillsammans med sin pappa, utan att ha en aning om att det som väntar dem där kommer att förändra deras liv för all framtid &8230 Khaled Hosseini &8211 en av världens mest lästa och älskade författare &8211 har skrivit ännu en släkthistoria om hur de val vi gör påverkar kommande generationer och hur människor i vår närhet kan konsten att fortsätta överraska oss. Hans tidigare böcker, Flyga drake och Tusen strålande solar, har sålt i 1 miljon exemplar bara i Sverige och getts ut i över 70 länder. Hosseini är född i Kabul i Afghanistan men bor numera i Kalifornien med sin familj.

Tidningen Ritjakten 1 nummer

Tidningen Ritjakten 1 nummer
249 kr

Familjespelet där du ritar och gissar dig till seger! Världens knasigaste cirkus har kommit till stan! Cirkusdirektören står förvirrad och stammar i mikrofonen och publiken drar andan för in i manegen kommer... ja, vad är det för något egentligen? Är det en stövel, ett WiFi eller en gammal igelkott? Den som gissar får se! Ett rita-och-gissa-spel där alla i familjen kan spela ihop, oavsett ålder. Dra ett kort, läs vad som står och börja rita - dina motspelare tävlar alla nu om att först gissa rätt innan tiden är ute. För den som inte lärt sig läsa än finns specialgjorda kort med både ord och bild att rita av. Dessutom får de minsta ett eget timglas som ger lite extra tid jämfört med de äldre spelarnas timglas. Kort sagt - kan du rita en huvudfoting kan du vinna Ritjakten! Stjärnskottet Frida Clerhage står för grafisk design och illustration och formgivningsprocessen styrdes av mottot ?What would Wes Anderson do?? Innehåll: 1 spelplan, 125 barnkort, 100 vuxenkort, 6 spelpjäser, 6 plastfötter, 50 cirkusbiljetter, 2 sandglas (15 och 45 sekunder), 1 tärning, 1 regelhäfte, 1 ritplatta, 1 whiteboardpenna. För 2-6 spelare Speltid 30-60 minuter Rek. ålder från 5 år

Tidningen RES 3 nummer

Tidningen RES 3 nummer
99 kr

Gillar du att resa och drömma dig bort? I RES, som är en av våra populäraste tidskrifter, kan du njuta av reseguider och reportage från världsmetropolerna men också från de allra lugnaste platserna. RES är Sveriges äldsta resetidning och ägs av ett litet fristående förlag och samma familj sedan 1981. Det är mycket själ, hjärta, svett, hårt arbete och passion som kokas ned i varje nummer av RES. Vi håller fanan högt ? det är Sveriges vassaste skribenter, fotografer och formgivare som skapar RES. Vi vill inspirera våra läsare med en njutning i läsfåtöljen. Ta tillfället i akt och prova RES!