Tidningar och prenumerationer

Tidningen Mix Magazine/recording Industry Magazine 12 nummer

Tidningen ger dig information om inspelning för dig som är ljudproffs. Mix Magazine omfattar det mesta inom ljud och musikproduktion. Dessutom innehåller Mix Magazine nyheter om utrustning, aktiviteter i branschen samt intressant läsning om produktionsteknik.

982 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen 3d Artist 13 nummer

Tidningen 3d Artist 13 nummer
1 767 kr

Om du arbetar med 3D, vill komma in i världen av 3D, har avslutat en kurs och behöver ett jobb att skapa 3D eller helt enkelt bara är intresserad av denna ledande konstnärliga och tekniska medium så har vi den perfekta tidningen för dig. Tidningen 3D Artist är dedikerade till att ge dig intervjuer med ledande ljus i 3D-branschen, fascinerande funktioner och teknik som formar vad du ser i TV och på film, i reklam och arkitektur och gammal konst. Tidningen visar upp de bästa och mest spännande 3D-bilder varje månad. Prenumerara på tidningen och du missar ingenting!

Tidningen Film Comment 6 nummer

Tidningen Film Comment 6 nummer
921 kr

Film Comment är det självklara tidningsvalet för den passionerade cineasten. Det prisbelönta magasinet Film Comment fördjupar sig inom ämnet film och ger dig välskrivna omdömen och kritiska analyser av olika typer av filmskapanden från hela världen.

Tidningen Mixmag 12 nummer

Tidningen Mixmag 12 nummer
1 198 kr

Mixmag är världens största dansmusik och klubbtidningen. Du får en elegant och sofistikerad vinkel på den bästa nya dansmusiken och de bästa klubbarna i Storbritannien och runt om i världen.Med varje nummer av Mixmag kommer den berömda serien med cover CD mixade av de bästa DJ's i världen.

Tidningen Guitarist 13 nummer

Tidningen Guitarist 13 nummer
2 523 kr

Guitarist är en engelsk tidning för alla gitarrspelare. Innehåller många reportage och recensioner av nya gitarrer.

Tidningen Sight and Sound 12 nummer

Tidningen Sight and Sound 12 nummer
900 kr

Läs om film - Sight & Sound har en hög internationell kvalitetsnivå. Tidningen publiceras av 'the British Film Institute' vilket borgar för hög kvalitet. Låt dig fascineras - I Sight and Sound är det ovanligt slipade och överraskande filmkritiker som utvecklar sina analyser. Dessutom nyheter på filmområdet och en ordentlig genomgång av alla nya filmer.

Tidningen Tv Today 26 nummer

Tidningen Tv Today 26 nummer
1 874 kr

Tv Today är en tysk tidning om TV program och tablåer.

Tidningen Cahiers Du Cinema 11 nummer

Tidningen Cahiers Du Cinema 11 nummer
1 356 kr

Cahiers Du Cinema är en tidningen för filmälskare..

Tidningen Bilar / Cars 3 Pussel, 100 bitar 1 nummer

Tidningen Bilar / Cars 3 Pussel, 100 bitar 1 nummer
59 kr

Roligt pussel för de lite yngre med 100 bitar med motiv från populära filmen Bilar 3. Ett spännande pussel för de lite yngre med ett häftigt motiv på karaktärerna från succéfilmen Bilar 3 / Cars 3. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och koncentrationsförmåga på samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 100 Rek ålder: från 5 år

Tidningen Film International 4 nummer

Tidningen Film International 4 nummer
350 kr

Film International focuses on longer essays with in-depth-analysis, but it also features interviews, festival reports and an extensive review section on books, special DVD editions and films at the cinema.