Tidningar och prenumerationer

Tidningen Opus 3 nummer

Musikvärldens snyggaste magasin innehåller intervjuer, artist- och tonsättarporträtt, reseguider, tävlingar, HiFi-tips, konsertkalender och nordens största recensionsavdelning för klassisk musik på cd och dvd.

299 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Bass Player 12 nummer

Tidningen Bass Player 12 nummer
2 147 kr

För professionella, semi-pro och amatör basister i alla stilar.De senaste tipsen och teknikerna direkt från de bästa basister i världen.Täcker alla typer av spelare, från rock till funk och jazz.Omfattande recensioner och allt du behöver veta innan du köper ny utrustning.

Tidningen Neo Magazine 12 nummer

Tidningen Neo Magazine 12 nummer
1 126 kr

Neo Magazine handlar om asiatisk animation med de senaste Anime, Manga och asiatiska filmtitlarna inom japansk, koreansk och kinesisk underhållning. Varje nummer innehåller reportage, förhandsvisningar, recensioner och guider för de senaste Anime, Manga, asiatiska filmer och spel.

Tidningen Downbeat 12 nummer

Tidningen Downbeat 12 nummer
693 kr

Downbeat fokuserar på samtida musik, och riktar sig mot den seriösa spelaren och lyssnaren. Den innehåller intervjuer, recensioner, nyheter, yrken, nya produkter och profiler.

Tidningen Frost Pussel, 100 bitar 1 nummer

Tidningen Frost Pussel, 100 bitar 1 nummer
59 kr

Pussel för det lite yngre med 100 bitar med motiv på karaktärerna från Disenys populära film Frost. Ett spännande pussel för de lite yngre med ett kul motiv på Elsa, Olaf och Anna från Frost. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och koncentrationsförmåga på samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 100 Mått: 38x30cm Rek ålder: från 6 år

Tidningen Musse Pigg & Co 7 nummer

Tidningen Musse Pigg & Co 7 nummer
259 kr

Musse Pigg & Co är tidningen för alla Musse Pigg-älskare. Musse Pigg blev Disneys första dundersuccé när karaktären såg dagens ljus 1928 i filmen ''Steamboat Willie''. Musse Pigg gjorde svensk premiär i serieform i Kalle Anka 1948.Tidningen Musse Pigg tar läsaren med på spännande äventyr med Musse Pigg och hans vänner ifrån Ankeborg. Kalle Anka, Farbror Joakim och många fler.

Tidningen Cineaste Magazine 4 nummer

Tidningen Cineaste Magazine 4 nummer
1 322 kr

Cineaste innehåller bidrag från många av USA:s frispråkiga författare, kritiker och forskare. Fokuserar på både konst och politik på bio.

Tidningen Hjärnstorm 4 nummer

Tidningen Hjärnstorm 4 nummer
239 kr

Tidskriften Hjärnstorm har varit en egen kraft i svenskt kulturliv sedan 1977. Vi gör balanserade nummer med teman som; Ensam, Självmord, Psychedelia, Djuret och Konsten och Alternativa strategier. Vi publicerar prosa och poesi av landets idag mest uppburna författare och poeter. Vi översätter utländsk litteratur - nyskriven och äldre. Vi presenterar internationellt uppmärksammade konstnärer och kommande och väletablerade svenska konstnärer. I Hjärnstormskonceptet ingår att konstinslagen i numren måste innehålla något mer än bara den traditionella artikeln med tillhörande bilder. Förutom artiklar försöker vi också göra konstinlagor ? det vill säga ?en konstutställning? i tidskriften ? något som inte minst våra läsare i landsorten uppskattar. Vi har kommit till slutsatsen att det är den speciella tonen, tillsammans med den unika blandningen av artiklar som ger Hjärnstorm sin särprägel. Det finns inte någon tidskrift i Sverige som har samma blandning av artiklar om konst, litteratur, filosofi, film, idéhistoria och religionsfilosofi. I Hjärnstorm finns en öppenhet för det absurdistiska, provokativa, vulgära och låga. Uppenbarligen är det balansen mellan det vederhäftiga och det oväntade som gör att läsarna och publiken hittar oss.

Tidningen Vaiana MAXI pussel, 60 bitar 1 nummer

Tidningen Vaiana MAXI pussel, 60 bitar 1 nummer
99 kr

Pussel för de lite yngre med 60 lite större bitar med motiv från Disneys Vaiana. Ett pussel för de lite yngre med ett häftigt motiv från filmen Vaiana. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 60 Rek ålder: från 5 år

Tidningen Orkester Journalen 6 nummer

Tidningen Orkester Journalen 6 nummer
495 kr

Bebop, trad eller acid? Möt jazzens personligheter på scen, på skiva och i nära porträtt. I OJ möter du nytända stjärnskott och etablerade supernovor i artiklar och intervjuer. Läs om det som är på gång just nu, men också om spännande personer och platser ur jazzhistorien, med bilder ur OJs unika arkiv. Du kan också planera kvällen, helgen (eller rent av semestern) med kalendarier för konserter och festivaler och läs om många av dem i recensioner och reportage. Med hjälp av OJ finner du guldkornen och undviker blindskären i den ymniga skiv- och bokfloden. OJ har speglat jazzen i snart 7 decennier - och vi känner oss piggare än någonsin!Du kan välja att bara prenumerera på tidningen eller att även gå med i skivklubben ''jazzklubben'' och då får du det lägre prenumerationspriset.