Tidningar och prenumerationer

Tidningen Sight and Sound 12 nummer

Läs om film - Sight & Sound har en hög internationell kvalitetsnivå. Tidningen publiceras av 'the British Film Institute' vilket borgar för hög kvalitet. Låt dig fascineras - I Sight and Sound är det ovanligt slipade och överraskande filmkritiker som utvecklar sina analyser. Dessutom nyheter på filmområdet och en ordentlig genomgång av alla nya filmer.

900 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Classic Rock 13 nummer

Tidningen Classic Rock 13 nummer
1 642 kr

Rockmusik för den mogna rockälskarenClassic Rock är den definativa rösten i rockjournalistik som går backstage för att finna, för första gången i historien, de riktiga berättelserna bakom rocklegender från Led Zepplin till Metallica, till Marilyn Manson och fler utöver dem. Classic Rock ger dig djupgående profiler och artiklar om de verkliga krafterna bakom rockmusik. Fokus på hårdrock, heavy metal och den äldre generationen av ''Rockers''. Intervjuer, nyheter, turnédatum, tillbakablickande artiklar och en stor recensionsektion.

Tidningen Ljud & Bild 11 nummer

Tidningen Ljud & Bild 11 nummer
580 kr

Ljud & Bild är Nordens största hemelektroniktidning och finns till för dig som är nyfiken och intresserad av tekniken kring modern ljud- och bildhantering. Tidningen innehåller genomarbetade tester av bland annat tv-apparater, kameror, mobiltelefoner, hemmabio, dvd- och mp3-spelare. I varje nummer finns även reportage, läsarbrev och massor av nyheter. Alltid uppdaterad med prenumeration på Ljud & Bild ? digitalt och på papper. ? Fri tillgång till ljudochbild.se ? Tidningen direkt i brevlådan varje månad ? Digitalutgåvan av tidningen varje månad ? Rejäl rabatt ? Välj själv hur länge du vill prenumerera ? och med eller utan film

Tidningen Film Comment 6 nummer

Tidningen Film Comment 6 nummer
921 kr

Film Comment är det självklara tidningsvalet för den passionerade cineasten. Det prisbelönta magasinet Film Comment fördjupar sig inom ämnet film och ger dig välskrivna omdömen och kritiska analyser av olika typer av filmskapanden från hela världen.

Tidningen Nutida Musik 4 nummer

Tidningen Nutida Musik 4 nummer
240 kr

Nutida Musik är en tidskrift om och kring ny konstmusik, ljudkonst, elektronisk musik och experimentell musik i största allmänhet. Varje nummer ägnas ett speciellt tema. Vid sidan av essäer och reportage recenserar vi nya cd, dvd, böcker och tidskrifter samt rapporterar från festivaler, opera och utställningar från hela världen. Nutida Musik är den viktigaste tidskriften i sitt slag i Skandinavien och samarbetar med en mängd internationella kritiker och skribenter.

Tidningen Mixmag 12 nummer

Tidningen Mixmag 12 nummer
1 198 kr

Mixmag är världens största dansmusik och klubbtidningen. Du får en elegant och sofistikerad vinkel på den bästa nya dansmusiken och de bästa klubbarna i Storbritannien och runt om i världen.Med varje nummer av Mixmag kommer den berömda serien med cover CD mixade av de bästa DJ's i världen.

Tidningen Cahiers Du Cinema 11 nummer

Tidningen Cahiers Du Cinema 11 nummer
1 356 kr

Cahiers Du Cinema är en tidningen för filmälskare..

Tidningen Star Wars Insider 8 nummer

Tidningen Star Wars Insider 8 nummer
1 304 kr

Det finns ett fåtal personer som inte har sett Star Wars-filmerna. Vi misstänker att du inte är en av dem! Läs mer om tidningen Star Wars Insider och upptäck allt som gömmer sig bakom de välkända filmerna! Tidningen Star Wars Insider är en tidning för dig som vill veta mer om personer som medverkat i själva filmerna och producerat dem. Det förekommer också många intervjuer med personer som följt Star Wars genom tiderna, personer och företag som blivit fantastiskt framgångsrika på grund av sina Star Wars produkter och mycket mer! Utöver de gamla filmerna, lyfts även de nyproducerade filmerna av Star Wars. Här kan vi läsa mer om hur dessa skapades i jämförelse med tidigare inspelningar och analyser av vad som komma skall. Tidningen trycks i England på engelska och delas ut med 8 nummer per år. Du kan även ge bort en prenumeration på Star Wars Insider till någon som är väl insatt inom området. Allt detta och en massa andra spännande nyheter kan du som prenumerant ta del av med hjälp av en prenumeration på tidningen Star Wars Insider. Bli expert inom området och blända dina vänner och bekanta med dagsaktuella och roliga fakta!

Tidningen Hjärnstorm 4 nummer

Tidningen Hjärnstorm 4 nummer
239 kr

Tidskriften Hjärnstorm har varit en egen kraft i svenskt kulturliv sedan 1977. Vi gör balanserade nummer med teman som; Ensam, Självmord, Psychedelia, Djuret och Konsten och Alternativa strategier. Vi publicerar prosa och poesi av landets idag mest uppburna författare och poeter. Vi översätter utländsk litteratur - nyskriven och äldre. Vi presenterar internationellt uppmärksammade konstnärer och kommande och väletablerade svenska konstnärer. I Hjärnstormskonceptet ingår att konstinslagen i numren måste innehålla något mer än bara den traditionella artikeln med tillhörande bilder. Förutom artiklar försöker vi också göra konstinlagor ? det vill säga ?en konstutställning? i tidskriften ? något som inte minst våra läsare i landsorten uppskattar. Vi har kommit till slutsatsen att det är den speciella tonen, tillsammans med den unika blandningen av artiklar som ger Hjärnstorm sin särprägel. Det finns inte någon tidskrift i Sverige som har samma blandning av artiklar om konst, litteratur, filosofi, film, idéhistoria och religionsfilosofi. I Hjärnstorm finns en öppenhet för det absurdistiska, provokativa, vulgära och låga. Uppenbarligen är det balansen mellan det vederhäftiga och det oväntade som gör att läsarna och publiken hittar oss.

Tidningen Guitarist 13 nummer

Tidningen Guitarist 13 nummer
2 523 kr

Guitarist är en engelsk tidning för alla gitarrspelare. Innehåller många reportage och recensioner av nya gitarrer.