Tidningar och prenumerationer

Tidningen Tv Times 51 nummer

TV Times är en brittisk tabloid om TV-program. I varje nummer finner du veckans tv-tablå, intervjuer med framstående skådespelare samt filmrecensioner.

6 369 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen SF Anytime 10 nummer

Tidningen SF Anytime 10 nummer
295 kr

SF Anytime ? Först med det bästa! Välj ur ett av nordens bredaste utbud av hyrfilmer som erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier. Perfekt i såväl tv-soffan som hängmattan.I iOS-appen kan du även ladda ned filmer/serier och ta med dig på resan eller när du saknar internet.

Tidningen Rhythm 12 nummer

Tidningen Rhythm 12 nummer
2 397 kr

Tidningen Rhythm är det självklara valet för dig som älskar att spela trummor. I Rhythm får du ta del av spännande intervjuer med världens största trummisar, kvalitativa produkttester samt recensioner. Varje månad medföljer dessutom en cd-skiva fullspäckad med play alongs, mästarlektioner och användbara övningstips för att du ska kunna ta ditt spelande till en högre nivå.

Tidningen Bravo 52 nummer

Tidningen Bravo 52 nummer
1 859 kr

Tysklands största ungdomstidning. Allt om popmusik, film och television, och mycket mer. Bravo ger dig nyheterna om stjärnorna, samråd från Dr.-sommar-team (Dr.Sommar), trender inom mode och kosmetika (LifeStyle) samt inom mobiltelefoner och spel. I Bravo står allt som du vill veta! Få reda på saker om de glansfulla vardagsliv som stjärnorna från film, teve och popvärlden lever. De berättar sina hemligheter och delar sin framgång med dig. i Bravo får du även läsa allt om kärlek och relationer. Bravo hjälper dig på vägen i alla dina livssituationer.

Tidningen Bilar 4 nummer

Tidningen Bilar 4 nummer
189 kr

I tidningen Bilar möter du alla välkända karaktärer från filmen med samma namn; Blixten McQueen, Kungen och Sally m.fl. I tidningen hittar du även roliga spel, fina posters och spännande pyssel.OBS! I varje utgåva medföljer en bil i fin förpackning som tillför samlarvärde.

Tidningen TVGuiden 13 nummer

Tidningen TVGuiden 13 nummer
129 kr

TVGuiden är den enda tv-tidning du behöver, och dessutom den enda tv-tidning som du kan få direkt hem i brevlådan. TVGuiden är till för dig som vill få bättre översikt på tv-veckan. Tablåerna är lättlästa och lyfter fram de mest populära programmen inom underhållning, natur, lekprogram, nyheter, drama och mycket mer. Dessutom är varje nummer kryddat med spännande reportage om våra främsta tv-personligheter. Prenumerera på TVGuiden, som kan bli din nya favorit när det gäller tv!

Tidningen Heat 51 nummer

Tidningen Heat 51 nummer
2 838 kr

Heat är en brittisk underhållnings tidning som publiceras av tyska företaget Bauer Media Group. Det är en av de mest sålda tidningar i Storbritannien, med en regelbunden omsättning på över en halv miljon tidningar per månad. Dess blandning av nyheter, skvaller och mode riktar sig främst till kvinnor, men inte så direkt som i andra damtidningar. Den har även film och musik recensioner, TV guider och stora intervjuer med kändisar.

Tidningen Rolling Stone Magazine 24 nummer

Tidningen Rolling Stone Magazine 24 nummer
1 428 kr

Rolling Stone är Rock and roll-tidningarnas farfar. Den serverar de senaste nyheterna inom populär kultur, musik, kändisar och politik. Varje utgåva innehåller musik, film och bokrecentioner. Med öppna ögon går Rolling Stones skribenter backstage och rapporterar om vad som är hett och nykommet inom musikindustrin. Med dess humoristiska ton kommer Rolling Stone att underhålla dig!

Tidningen Uncut 12 nummer

Tidningen Uncut 12 nummer
2 636 kr

Musik och Filmer!Varje månad ger Uncut sina läsare oförliknelig, djupgående täckning av vad som håller på att hända i musik och film branschen. Auktoritativ och rättfram, färgfull och kontroversiell. Uncut är essentiell läsning för alla som har en passion för musik och filmer, både gamla och nya, kultfilmer och klassiker. Så starta prenumerationen idag så missar du inte ett enda nummer!

Tidningen Gramophone Magazine 13 nummer

Tidningen Gramophone Magazine 13 nummer
9 072 kr

Gramophone är en anrik brittisk tidskrift om klassisk musik med huvudfokus på inspelningar. Tidningen Gramophone ger sina läsare toppklassiga musikrecensioner, intervjuer med stora artister och historiska reportage.