Tidningar och prenumerationer

Tidningen Tv Times 51 nummer

TV Times är en brittisk tabloid om TV-program. I varje nummer finner du veckans tv-tablå, intervjuer med framstående skådespelare samt filmrecensioner.

6 737 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Musse Pigg & Co 7 nummer

Tidningen Musse Pigg & Co 7 nummer
259 kr

Musse Pigg & Co är tidningen för alla Musse Pigg-älskare. Musse Pigg blev Disneys första dundersuccé när karaktären såg dagens ljus 1928 i filmen ''Steamboat Willie''. Musse Pigg gjorde svensk premiär i serieform i Kalle Anka 1948.Tidningen Musse Pigg tar läsaren med på spännande äventyr med Musse Pigg och hans vänner ifrån Ankeborg. Kalle Anka, Farbror Joakim och många fler.

Tidningen Frost Pussel, 100 bitar 1 nummer

Tidningen Frost Pussel, 100 bitar 1 nummer
59 kr

Pussel för det lite yngre med 100 bitar med motiv på karaktärerna från Disenys populära film Frost. Ett spännande pussel för de lite yngre med ett kul motiv på Elsa, Olaf och Anna från Frost. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och koncentrationsförmåga på samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 100 Mått: 38x30cm Rek ålder: från 6 år

Tidningen Orkester Journalen 6 nummer

Tidningen Orkester Journalen 6 nummer
495 kr

Bebop, trad eller acid? Möt jazzens personligheter på scen, på skiva och i nära porträtt. I OJ möter du nytända stjärnskott och etablerade supernovor i artiklar och intervjuer. Läs om det som är på gång just nu, men också om spännande personer och platser ur jazzhistorien, med bilder ur OJs unika arkiv. Du kan också planera kvällen, helgen (eller rent av semestern) med kalendarier för konserter och festivaler och läs om många av dem i recensioner och reportage. Med hjälp av OJ finner du guldkornen och undviker blindskären i den ymniga skiv- och bokfloden. OJ har speglat jazzen i snart 7 decennier - och vi känner oss piggare än någonsin!Du kan välja att bara prenumerera på tidningen eller att även gå med i skivklubben ''jazzklubben'' och då får du det lägre prenumerationspriset.

Tidningen Gramophone Magazine 13 nummer

Tidningen Gramophone Magazine 13 nummer
10 823 kr

Gramophone är en anrik brittisk tidskrift om klassisk musik med huvudfokus på inspelningar. Tidningen Gramophone ger sina läsare toppklassiga musikrecensioner, intervjuer med stora artister och historiska reportage.

Tidningen Q Magazine 12 nummer

Tidningen Q Magazine 12 nummer
2 142 kr

Q Magazine tidning som handlar om musikbranschen i Storbritannien och i hela världen. Q Magazine innehåller omfattande reportage av de senaste musiksläppen och artiklar med kända musiker och band. Allt för dig som älskar musik och artister.

Tidningen Mix Magazine/recording Industry Magazine 12 nummer

Tidningen Mix Magazine/recording Industry Magazine 12 nummer
896 kr

Tidningen ger dig information om inspelning för dig som är ljudproffs. Mix Magazine omfattar det mesta inom ljud och musikproduktion. Dessutom innehåller Mix Magazine nyheter om utrustning, aktiviteter i branschen samt intressant läsning om produktionsteknik.

Tidningen Jurassic World Impossible Pussel, 1000 bitar 1 nummer

Tidningen Jurassic World Impossible Pussel, 1000 bitar 1 nummer
99 kr

Pussel med 1 000 bitar som är en riktig utmaning. Här med ett motiv från filmen Jurassic World. Ett pussel med 1 000 bitar för de riktigt proffsen. Här med ett motiv från succéfilmen Jurassic World. En rolig utmaning för både de yngre och äldre. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 1 000

Tidningen Trassel MAXI Pussel, 24 bitar 1 nummer

Tidningen Trassel MAXI Pussel, 24 bitar 1 nummer
99 kr

Pussel för de yngsta med 24 lite större bitar med motiv från filmen Trassel. Ett pussel för de yngsta med motiv från filmen Trassel. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 24 Mått: 68x48cm Rek ålder: från 3 år

Tidningen Ljud & Bild 11 nummer

Tidningen Ljud & Bild 11 nummer
580 kr

Ljud & Bild är Nordens största hemelektroniktidning och finns till för dig som är nyfiken och intresserad av tekniken kring modern ljud- och bildhantering. Tidningen innehåller genomarbetade tester av bland annat tv-apparater, kameror, mobiltelefoner, hemmabio, dvd- och mp3-spelare. I varje nummer finns även reportage, läsarbrev och massor av nyheter. Alltid uppdaterad med prenumeration på Ljud & Bild ? digitalt och på papper. ? Fri tillgång till ljudochbild.se ? Tidningen direkt i brevlådan varje månad ? Digitalutgåvan av tidningen varje månad ? Rejäl rabatt ? Välj själv hur länge du vill prenumerera ? och med eller utan film