Tidningar och prenumerationer

Tidningen Quiltmagasinet 6 nummer

Quiltemagasinet utkommer med 6 stycken efterlängtade nummer per år.Varje nummer innehåller hela 60 sidor som bidrar med både inspiration och mönster till väskor, filtar och mycket mer! Alla mönster i magasinet är framtagna med skandinavisk kvalité och varierar mellan enklare mönster till större och lite mer komplicerade utmaningar.Du finner både modern och mer traditionel quilting och lappteknik i Quiltemagasinet. I varje nummer finns det även möjlighet att studera 8 sidor med noga formulerade råd och tips för dig som är nybörjare inom quilting eller för dig som vill veta mer om de grundläggande teknikerna. Unna dig en prenumeration på tidningen Quiltemagasinet och lär dig hur du tar din hobby vidare till nästa nivå och imponera på dina vänner med dina handarbeten. Sluta fundera och unna dig eller en vän en prenumeration på tidningen redan idag. Välkommen till quilting-klubben! Tidningen är på svenska.

380 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Ceramics: Art & Perception 4 nummer

Tidningen Ceramics: Art & Perception 4 nummer
1 516 kr

Har du en brinnande passion för keramisk konst? Då är Ceramics: Art & Perception tidningen för dig. Tidningen tar upp allt inom ämnet keramik och bjuder på ett stort antal recensioner, förträffliga fotografier och inspirerande artiklar.

Tidningen Dolls House & Miniature Scene 12 nummer

Tidningen Dolls House & Miniature Scene 12 nummer
1 453 kr

Dolls House And Miniature Scene är en kvalitetstidskrift med ett utmärkt urval av projekt som är publiceras i Storbritannien varje månad.Varje utgåva är ett måste för den inbitne. Denna innovativa tidskrift tillgodoser behoven för såväl nybörjare, samlaren som beslutsfattare.Dolls House And Miniature Scene är fullspäckad med spännande och informativa artiklar, ett stort utbud av pyssel och projekt, exklusiva intervjuer, rapporter från mässor, klubbar och nyheter från hela världen.Med intressant innehåll om hobby på lokal, nationell och internationell nivå detta är tidningen för den särskilda minimalistisk.

Tidningen Bead & Button 6 nummer

Tidningen Bead & Button 6 nummer
718 kr

Varje nummer av Bead & Button innehåller utförliga handledda projektbeskrivningar, både för nybörjare och för mer erfarna hantverkare, såväl som ett galleri av läsares verk och profiler av ledande pärlhantverkare.

Tidningen American Patchwork & Quilting 6 nummer

Tidningen American Patchwork & Quilting 6 nummer
857 kr

American Patchworking & Quilting är fylld med inspirerande hjälp för dig som gillar lapptäcken och kviltning (quilting). Varje nummer innehåller mönster i full storlek & instruktioner som är lätta att följa och tidsbesparande tekniker.

Tidningen Lena's Patchwork 8 nummer

Tidningen Lena's Patchwork 8 nummer
1 079 kr

Lena's patchwork är tidningen för alla lapptäcksälskare. Både nybörjare och fullfjädrade experter hittar något i Lena's patchwork! I varje nummer kan du läsa om de senaste trenderna inom lapptäcksteknik och mönster. Lena's patchwork guidar dig genom säsongernas olika designs och ger dig inspiration och vägledning för att själv skapa riktigt vackra handarbeten.

Tidningen Card Player Magazine 26 nummer

Tidningen Card Player Magazine 26 nummer
1 233 kr

Card Player är världens äldsta och mest respekterade pokertidning. Sedan starten har tidningen givit pokerspelare runt om i världen poker strategi, nyheter och pokerresultat. Helt enkelt för dig som vill veta mer om poker.

Tidningen Novita Stickning 2 nummer

Tidningen Novita Stickning 2 nummer
159 kr

Novita är ett stickmagasin som presenterar snygga, fräscha och nordiska modeller inom stickning. För ett lyckat resultat används Novita garn. Novita är Nordens största garnproducent.

Tidningen Simply Cards & Papercraft 13 nummer

Tidningen Simply Cards & Papercraft 13 nummer
1 753 kr

Kvalitetskort för alla tillfällen!Med pedagogisk handledning och steg-för-steg instruktioner kommer Simply Cards & Papercraft att göra dig till en mästare! Oavsett vilken skicklighetsnivå du ligger på, kommer du hitta något som passar dig i Simply Cards & Papercraft - från snabba och enkla projekt för nybörjare, till mer komplexa projekt för erfarna kortskapare.

Tidningen Airgun World 12 nummer

Tidningen Airgun World 12 nummer
1 196 kr

Airgun World är Storbritanniens största och bästa tidning om luftpistoler och luftgevär. Tidningen publiceras av hängivna & erfarna luftgevärs & luftpistols skyttar. Om du vill läsa artiklar om jakt, klassiska luftpistoler, sikten och mycket mer så har du hittat rätt!