Tidningar och prenumerationer

Tidningen Simply Cards & Papercraft 13 nummer

Kvalitetskort för alla tillfällen!Med pedagogisk handledning och steg-för-steg instruktioner kommer Simply Cards & Papercraft att göra dig till en mästare! Oavsett vilken skicklighetsnivå du ligger på, kommer du hitta något som passar dig i Simply Cards & Papercraft - från snabba och enkla projekt för nybörjare, till mer komplexa projekt för erfarna kortskapare.

1 681 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Mccall's Quilting 6 nummer

Tidningen Mccall's Quilting 6 nummer
584 kr

McCalls Quiltning tidningen är skriven för textilkonstnärer på alla nivåer. Varje nummer av McCalls Quiltning har vackra projekt med detaljerade instruktioner med den senaste tekniken.

Tidningen Papercraft Inspirations 13 nummer

Tidningen Papercraft Inspirations 13 nummer
1 833 kr

Papercraft Inspiration är den bästa tidningen for alla pappershantverkare - från nybörjare till profs. Vi leder dig från ditt första kort till fantastiska klippboksidor, som involverar hela familjen i det roliga! Varje månad är Papercraft Inspirations 100 sidor packade med fantastiska kort och klippboksprojekt för alla tillfällen. Det finns till och med en klippboks mini-mag inuti tidning. Vi har de bästa måste-ha material och de senaste nyheterna som vi presenterar för dig, och du kan läsa om andra människor som är precis som du i artiklar med verkliga livshistorier och ta en titt på deras kort och klippböcker i läsargallerier. Du hittar också jättebra tips och tricks som hjälper dig fullfölja fantastiska projekt som gör varje steg på vägen till ett nöje. Bäst av allt är att varje nummer innehåller en jättefin gåva, så du kan komma igång direkt!

Tidningen Scale Aviation Modeller International 12 nummer

Tidningen Scale Aviation Modeller International 12 nummer
1 029 kr

Scale Aviation Modeller International är skriven av ansedda och erkända flygplansmodellsentusiaster. Tidningen täcker ett stort antal ämnen, med mycket variation, gällande plastflygplansmodellering.

Tidningen American Patchwork & Quilting 6 nummer

Tidningen American Patchwork & Quilting 6 nummer
829 kr

American Patchworking & Quilting är fylld med inspirerande hjälp för dig som gillar lapptäcken och kviltning (quilting). Varje nummer innehåller mönster i full storlek & instruktioner som är lätta att följa och tidsbesparande tekniker.

Tidningen LEVEL 6 nummer

Tidningen LEVEL 6 nummer
549 kr

LEVEL är läsning ingen seriös spelare kan vara utan! Ett magasin där Sveriges mest kunniga och inflytelserika speljournalister (Tobias Bjarneby, Peter Ottsjö, Alfred Holmgren, Pär Villner, Oskar Skog) intervjuar de viktigaste utvecklarna, recenserar kommande stortitlar, besöker Tokyos undergroundscen och minns sina gamla favoriter från förr. LEVEL har flera gånger röstats fram till Sveriges bästa speltidning!

Tidningen Ceramics: Art & Perception 4 nummer

Tidningen Ceramics: Art & Perception 4 nummer
1 397 kr

Har du en brinnande passion för keramisk konst? Då är Ceramics: Art & Perception tidningen för dig. Tidningen tar upp allt inom ämnet keramik och bjuder på ett stort antal recensioner, förträffliga fotografier och inspirerande artiklar.

Tidningen Fine Woodworking 7 nummer

Tidningen Fine Woodworking 7 nummer
686 kr

Fine Woodworking innehåller artiklar om att göra vackra & praktiska saker i trä. Tidningen skriver även om tekniker, verktyg, material och spännande projekt. Vill du utmana dig själv i snickeri så har du kommit rätt!

Tidningen The Woodworker 13 nummer

Tidningen The Woodworker 13 nummer
1 295 kr

Woodworker passar den händige hobbysnickaren som tycker om att skapa vackra ting i trä. Ta del av detaljerade verktygsrecensioner och få praktiska råd som får dig att bli en ännu duktigare snickare.

Tidningen Ceramic Review 6 nummer

Tidningen Ceramic Review 6 nummer
1 212 kr

Ceramic Review. Keramiker, samlare, entusiaster, studenter, lärare, kritiker, gallerister, konstnärer och designers läser alla Ceramic Review för sin blandning av praktiska och kritiska funktioner på samtida keramiska konsten och hantverk, runt om i världen.