Tidningar och prenumerationer

Tidningen V75 Guiden 15 nummer

V75 Guiden är Sveriges största och enda renodlade tidning om trav och V75. Utkommer varje vecka. Fylld med travsport och vinnartips ökar den dina chanser att vinna storkovan. Alltid massor av statistik, odds, kommentarer, reportage och slutsatser. Helt enkelt allt man behöver veta mer om hästarna, kuskarna och banorna! Alla prenumeranter får också tillgång till V75-Guiden som E-tidning på guiden.se

599 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Robot presenterar Minecraft 3 nummer

Tidningen Robot presenterar Minecraft 3 nummer
179 kr

Är du ett riktigt Minecraft-fan? Här är tidningen för dig! Den helt nya tidningen Robot presenterar Minecraft tar upp både tips, byggen, hemligheter, mods och guidar dig som både är nybörjande, men också dig som är expert. Tidningen ger dig handfasta tips på hur du förbättrar ditt spelande till det yttersta! Det spelar ingen roll om du är 5 eller 75 år gammal ? alla kan älska Minecraft. Tillsammans med läsare från hela Sverige kan du också lyckas! Bli prenumerant idag på tidningen Robot presenterar Minecraft!

Tidningen Novita Stickning 4 nummer

Tidningen Novita Stickning 4 nummer
298 kr

Novita är ett stickmagasin som presenterar snygga, fräscha och nordiska modeller inom stickning. För ett lyckat resultat används Novita garn. Novita är Nordens största garnproducent.

Tidningen 1000 Skanvordov 12 nummer

Tidningen 1000 Skanvordov 12 nummer
759 kr

Nu får du chansen att testa dina kunskaper inom kryss, klassiska ordsök och korsord på ryska! Utmana dig själv och dina vänner med välbehövlig hjärngympa tillsammans med en prenumeration på 1000 Skanvordov. Tidningen är väldigt populär i Ryssland och såväl kryss som quiz skrivs av kända, ryska knåp-experter för att förhöja läsarupplevelsen för sina prenumeranter ytterligare! Tidningen delas ut med 12 underhållande utgåvor varje år för dig att sätta tänderna i. Som ansvarig utgivare för tidningen finner vi Ruslania Books Oy, ett ryskt tidningsförlag som är belägna i Helsingfors, Finland. Tidningen 1000 Skanvordov pryds alltid med färggranna och händelserika omslag som gör att du omedelbart vill sätta igång och börja knåpa. Med en prenumeration på denna ryska månadstidning går leveransen hela vägen fram till dörren ? minst sagt lyxigt! Är du på jakt efter en tidningsprenumeration till någon som du tror skulle uppskatta en rysk tidning som bidrar med såväl hjärngympa som underhållning? Då är detta tidningsprenumerationen du söker! Ge bort en prenumeration via oss på Tidningskungen ? vi garanterar automatiskt avslut efter antalet valda nummer. Sluta fundera och beställ hem din prenumeration på tidningen 1000 Skanvordov via oss på Tidningskungen.se redan idag ? du kommer inte att bli besviken. Varmt välkommen!

Tidningen Quick Cards Made Easy 13 nummer

Tidningen Quick Cards Made Easy 13 nummer
1 937 kr

Quick Cards Made Easy är pysseltidningen för dig som älskar att skapa eleganta kort. I Quick Cards Made Easy får du ta del av tips och tricks samt de allra senaste produkterna som hjälper dig att lyckas med dina kort. Varje nytt nummer av tidningen innehåller även 70 exklusiva papperskortsdesigns skapade av Englands största kortdesigners.

Tidningen Pussel 104 bitar, Jurassic World 1 nummer

Tidningen Pussel 104 bitar, Jurassic World 1 nummer
69 kr

Pussel med 104 bitar med ett motiv från filmen Jurrasic World. Perfekt för dinosaurie älskaren! Från 6 år.

Tidningen Hungry Hungry Hippos, resespel 1 nummer

Tidningen Hungry Hungry Hippos, resespel 1 nummer
89 kr

Det klassiska Hungry Hungry Hippos, nu som resespel, Perfekt att ta med på tåget, i bilen eller på planet. Det klassiska spelet kan nu tas med ut på äventyr! Innehåller: allt i ett-spelsystem med två flodhästar och kulor. Från 4 år.

Tidningen Cardmaking & Papercraft 13 nummer

Tidningen Cardmaking & Papercraft 13 nummer
1 889 kr

Cardmaking & Papercraft är Storbritanniens bästa steg-för-steg guide till korttillverkning. Cardmaking & Papercraft är en helt ny Brittisk tidning som är helt tillägnad korttillverkning och andra pappershantverk. Tidningen är fullpackad med inspirerande nya kort från de allra bästa designers, och spännande papperhantverksidéer. Varje projekt kommer med tydliga steg-för-steg instruktioner för det perfekta resultatet varje gång. Plus, upptäck och lär dig alla de nya pappersteknikerna du behöver för att skapa de vackraste korten och pappersgåvorna.

Tidningen Interweave Knits 4 nummer

Tidningen Interweave Knits 4 nummer
470 kr

Fyra gånger per år bjuder Interweave Knits på en mängd vackra stickningsprojekt med fina mönster och illustrationer. Tidningen kommer vara fylld av inspirerande intervjuer med stjärnor på området, historiska artiklar om stickning runt om i världen, recensioner och granskningar av de bästa stickningsböckerna och matrial, samt användbara tips för att göra ditt stickningsliv enklare.

Tidningen Say What 1 nummer

Tidningen Say What 1 nummer
99 kr

Say What är ett spel för festen eller kalaset, bjudningen eller släktträffen. Vad gömmer sig i lådan? Say What är ett spel som erbjuder stor omväxling och kan spelas om och om igen. Det är lätt att lära sig, går snabbt att spela och passar ett stort åldersspann. I lådan trängs 640 filmer, böcker, serier, karaktärer, prylar och verkliga personer tillsammans med specialdesignad tärning och timglas.För 2-8 spelare. Speltid ca 30 minuter.Från 10 år.