Tidningar och prenumerationer

Tidningen V75 Guiden 60 nummer

V75 Guiden är Sveriges största och enda renodlade tidning om trav och V75. Utkommer varje vecka. Fylld med travsport och vinnartips ökar den dina chanser att vinna storkovan. Alltid massor av statistik, odds, kommentarer, reportage och slutsatser. Helt enkelt allt man behöver veta mer om hästarna, kuskarna och banorna! Alla prenumeranter får också tillgång till V75-Guiden som E-tidning på guiden.se

1 999 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Ritjakten 1 nummer

Tidningen Ritjakten 1 nummer
249 kr

Familjespelet där du ritar och gissar dig till seger! Världens knasigaste cirkus har kommit till stan! Cirkusdirektören står förvirrad och stammar i mikrofonen och publiken drar andan för in i manegen kommer... ja, vad är det för något egentligen? Är det en stövel, ett WiFi eller en gammal igelkott? Den som gissar får se! Ett rita-och-gissa-spel där alla i familjen kan spela ihop, oavsett ålder. Dra ett kort, läs vad som står och börja rita - dina motspelare tävlar alla nu om att först gissa rätt innan tiden är ute. För den som inte lärt sig läsa än finns specialgjorda kort med både ord och bild att rita av. Dessutom får de minsta ett eget timglas som ger lite extra tid jämfört med de äldre spelarnas timglas. Kort sagt - kan du rita en huvudfoting kan du vinna Ritjakten! Stjärnskottet Frida Clerhage står för grafisk design och illustration och formgivningsprocessen styrdes av mottot ?What would Wes Anderson do?? Innehåll: 1 spelplan, 125 barnkort, 100 vuxenkort, 6 spelpjäser, 6 plastfötter, 50 cirkusbiljetter, 2 sandglas (15 och 45 sekunder), 1 tärning, 1 regelhäfte, 1 ritplatta, 1 whiteboardpenna. För 2-6 spelare Speltid 30-60 minuter Rek. ålder från 5 år

Tidningen Quick Cards Made Easy 13 nummer

Tidningen Quick Cards Made Easy 13 nummer
1 937 kr

Quick Cards Made Easy är pysseltidningen för dig som älskar att skapa eleganta kort. I Quick Cards Made Easy får du ta del av tips och tricks samt de allra senaste produkterna som hjälper dig att lyckas med dina kort. Varje nytt nummer av tidningen innehåller även 70 exklusiva papperskortsdesigns skapade av Englands största kortdesigners.

Tidningen Disney Song Challenge 1 nummer

Tidningen Disney Song Challenge 1 nummer
239 kr

Samla familj och vänner och testa era kunskaper om Disney-sånger i spelet Disney Song Challenge. Disney är kända för sina klassiska låtar och många är vi som sjunger med i de härliga sångerna. Varför inte göra detta till ett spel och visa vad du kan för dina kompisar? Spelet går ut på att du ska sjunga en Disney-låt och om du inte kan får du snurra på konsekvenshjulet. Innehåll: Konsekvenshjul, 90 kort med filmer och TV-serier från Disney & Regler. Språk: Svenska, Finska, Norska & Danska Ålder: från 10 år Antal spelare 3+

Tidningen Say What 1 nummer

Tidningen Say What 1 nummer
99 kr

Say What är ett spel för festen eller kalaset, bjudningen eller släktträffen. Vad gömmer sig i lådan? Say What är ett spel som erbjuder stor omväxling och kan spelas om och om igen. Det är lätt att lära sig, går snabbt att spela och passar ett stort åldersspann. I lådan trängs 640 filmer, böcker, serier, karaktärer, prylar och verkliga personer tillsammans med specialdesignad tärning och timglas.För 2-8 spelare. Speltid ca 30 minuter.Från 10 år.

Tidningen Lena's Patchwork 8 nummer

Tidningen Lena's Patchwork 8 nummer
1 107 kr

Lena's patchwork är tidningen för alla lapptäcksälskare. Både nybörjare och fullfjädrade experter hittar något i Lena's patchwork! I varje nummer kan du läsa om de senaste trenderna inom lapptäcksteknik och mönster. Lena's patchwork guidar dig genom säsongernas olika designs och ger dig inspiration och vägledning för att själv skapa riktigt vackra handarbeten.

Tidningen American Rifleman (membership) 12 nummer

Tidningen American Rifleman (membership) 12 nummer
972 kr

American Rifleman är USA största vapentidning. Tidningen tar upp allt om skjutvapen, skytte, vapensmide. I 122 år har American Rifleman gett läsarna experternas tankar inom ämnet. Den mest kompletta tidningen för dig som vill lära dig mer om vapen och dess tillbehör.

Tidningen Robot 12 nummer

Tidningen Robot 12 nummer
699 kr

Har du en dotter eller son som älskar att sitta försjunken i spel och vill spendera varje vaken timme med sin hobby? Du har nu hittat fram till Sveriges coolaste speltidning för de lite yngre spelarna! Tidningen Robot är en skön paus från exempelvis datorn och tillåter ditt barn att fördjupa sina kunskaper inom sitt favoritspel. Här finner våra små prenumeranter inspirerande råd och tips om Minecraft, Super Mario, Skylanders, Lego och Pokémon. . Såväl nybörjare som proffs finner tidningen som både rolig och lärorik och är en favorit för många yngre spelare runtom hela Sverige. . Utöver roliga och smarta artiklar angående specifika spel i tidningen Robot finner man lite av varje som lyfter spännande nyheter inom spelvärlden med exempelvis kommande spel, häftiga recensioner om både nya och gamla spel samt exklusiva förhands tittar på spel som håller på att skapas! Med en prenumeration på tidningen Robot är man alltid uppdaterad med det senaste samtidigt som man ständigt utvecklas till en bättre spelare. . Känner du någon som skulle tycka om en prenumeration på tidningen Robot? Köp en uppskattad present redan idag och gör någon extra glad! Alla prenumerationer via Tidningskungen avslutas automatiskt. Tidningen delas ut med 12 utgåvor per år och delas ut av förlaget Reset Media AB. Välkommen som prenumerant på Sveriges coolaste speltidning!

Tidningen Model Engineer Workshop 13 nummer

Tidningen Model Engineer Workshop 13 nummer
1 080 kr

Model Engineers Workshop är riktad mot entusiaster som har en egen teknisk verkstad hemma - för modellkonstruktion eller för att stötta en teknisktrelaterad hobby. Täcker maskiner, handverktyg, tillbehör, material och processorer och ger handledning i urvalet, beställningar och användning av verktyg och utrustning.

Tidningen Tattoo Life 6 nummer

Tidningen Tattoo Life 6 nummer
1 026 kr

Tattoo Life är ett internationellt tatuerings - och kulturmagasin som riktar sig till dig med ett brinnande intresse för tatueringar. I läckra Tattoo Life får du ta del av intervjuer med internationellt erkända tatuerare, mode, musik och reportage från populära tatueringsmässor.