Tidningar och prenumerationer

Tidningen Antiquity 6 nummer

Är du intresserad av arkeologi? Kan du tänka dig att läsa om de stora skatter som Tutankhamons grav dolde? Eller den mystiska datorliknande apparaten som upptäcktes på ett romerskt fartyg som sjönk för över 2000 år sedan? Då är tidskriften Antiquity för dig, då det är en av de ledande tidningarna inriktade på just arkeologi och arkeologiska upptäckter. Antiquity är en akademisk tidning som är dedikerad till ämnet arkeologi. Tidskriften grundades 1927 av en brittisk arkeolog, och har sedan starten försett arkeologer och andra intresserade med spännande reportage om arkeologiska upptäckter och fängslande bilder av arkeologiska fynd från hela världen och från olika tidsepoker. Med en prenumeration på denna akademiska tidskrift kommer du att hålla dig uppdaterad om de senaste upptäckterna och får se de senaste utgrävningsområdena. Under läsningens gång tas du med på en resa runt världens alla hörn, allt för att du ska kunna fördjupa dig i olika upptäckter runt om i världen och hur det har påverkat vår värld idag. Du kommer att få läsa om ny arkeologisk forskning, metod och frågor av internationell betydelse i enkelt språk till en bred akademisk publik. The Antiquity trust, en registrerad välgörenhetsorganisation, ansvarar för magasinet. Tidningen publiceras sedan 2015 av Cambridge university press, med redaktionskontoret baserat på Institutionen för arkeologi vid Durham University. Följ med oss bakåt i tiden med hjälp av en prenumeration på Antiquity. Du får 6 nummer per år, fullspäckade med intressanta arkeologiska fynd och berättelser.

7 495 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Plaza Magazine 20 nummer

Tidningen Plaza Magazine 20 nummer
798 kr

Plaza Magazine Ett lyxigt magasin med det senaste inom mode, design, konst och kultur. Djupa intervjuer med spännande profiler och det bästa modet från den internationella modescenen.Du får följa med in i de mest spektakulära miljöerna och inredningarna, både i Sverige och utomlands. Dessutom får du stenkoll på vilka namn som är hetast och mest på gång inom konst och kultur.

Tidningen Cigar Aficionado 6 nummer

Tidningen Cigar Aficionado 6 nummer
904 kr

Cigar Aficionado en snyggare, mer kultiverad tidning för killen som hellre röker en Monte Cristo och njuter av en körsbärsröd '65 Mustang convertible hellre än att läsa om Hollywoodstjärnor skvaller. Det är den mogna människans Esquire, en tidning som är mer intresserad av båtar, rom, och golf än det är i säsongens nya mode. Som namnet antyder, i hjärtat av tidningen är cigarrer, med artiklar från allt från lagar om rökning i Kalifornien till den kubanska politiken. Du behöver inte röka cigarrer att njuta av Cigar Aficionado, men Cigar Aficionado är tidningen som kommer göra sitt yttersta för att få dig att njuta av cigarrer. - Jon Groebner

Tidningen Lantliv 3 nummer

Tidningen Lantliv 3 nummer
159 kr

Lantliv är tidningen för alla oss som drömmer om en lantlig livsstil ? oavsett om man bor i stan eller på landet. Vi visar Sveriges allra vackraste hem fyllda med idéer och inspiration. På våra temasidor ger vi dig köptips och idéer där det genuint lantliga mixas med mer modern form och design. Lantliv bjuder också på allt som hör till en lustfylld lantlig livsstil: intervjuer med människor som berättar hur de hittade sitt drömhus och hur de renoverar och inreder, god mat och dryck i säsong, mode, trädgård och underbara resor.

Tidningen Country Life 50 nummer

Tidningen Country Life 50 nummer
8 147 kr

Täcker livet på landsbygden och en stor del av tidningen är tillägnad hus och herrgårdar till salu. Reportage och artiklar omfattar jakt, skytte, jordbruk, hästsport och trädgårdsarbete. Det finns recensioner av böcker, mat och vin, konst, arkitektur och hantverk.

Tidningen Om Yoga 12 nummer

Tidningen Om Yoga 12 nummer
1 249 kr

Om Yoga är tidningen för dig som brinner för yoga och livet där du fokuserar på hälsa och inre harmoni.

Tidningen Senioren 3 nummer

Tidningen Senioren 3 nummer
109 kr

Senioren är ett livsstilsmagasin för dig som vill ha koll på trender och nyheter när det gäller ekonomi, hälsa, bostäder, vård och omsorg men också läsa om resor, relationer, mat, böcker och intressanta personer. Ett läckert, seniortufft magasin för alla 60plussare! För både honom och henne. Kommer nio gånger om året. Senioren är SPF Seniorernas medlemstidning, men går att prenumerera på även för dig som inte är medlem.

Tidningen Kungliga Magasinet 4 nummer

Tidningen Kungliga Magasinet 4 nummer
239 kr

Magasinet för dig som älskar Kungligheter! Prenumerera på tidningen Kungliga Magasinet och följ med den svenska kungafamiljen i deras historia och livsöden. Du får vackra bildreportage med Kung Carl XVIGustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsparet CarlPhilip och Sofia samt prinsessan Madeleine. Du får även intervjuer och reportage om kungafamiljerna ute i Europa och världen. På ett helt unikt sätt har vi samlat allt som är värt att veta i den kungliga världen. Du kan läsa om alla de kungliga festligheterna ? bröllop, födslar, dop och andra ceremonier. Vi är med på stadsmöten och berättar om hur Sverige gynnas internationellt av det kungliga arbetet. Här är tidningen för dig som vill ha allt! Historia, nutid, slott, smycken och mycket mer.

Tidningen Hola 52 nummer

Tidningen Hola 52 nummer
4 192 kr

Hola! är en spansk kändistidning som ger dig det senaste nyheterna om kändisar, mode, livsstil och skönhet. Med 52 nummer per år så hålls du alltid uppdaterad!

Tidningen Camino 4 nummer

Tidningen Camino 4 nummer
299 kr

Berättelser med kraft att förändra! Vi belyser kreativa individer, grupper, produkter och tjänster som bidrar till en hållbar utveckling, och som främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsstilsval. I magasinet undersöks relationerna mellan konsumtion, tid, lycka och meningsfullhet. Varje nummer har ett tema som präglar innehållet, från globala till individuella frågor.