Tidningar och prenumerationer

Tidningen Hola 52 nummer

Hola! är en spansk kändistidning som ger dig det senaste nyheterna om kändisar, mode, livsstil och skönhet. Med 52 nummer per år så hålls du alltid uppdaterad!

3 820 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Closer 51 nummer

Tidningen Closer 51 nummer
3 178 kr

Läs den brittiska tidningen Closer och du får det senaste kändisskvallret, tips på de hetaste modeköpen och även gripande läsning från det verkliga livet.

Tidningen Penthouse 12 nummer

Tidningen Penthouse 12 nummer
463 kr

Innehåller erotiska bilder och berättelser med sexuella anspelningar. Samt artiklar om livsstil.

Tidningen Antiquity 6 nummer

Tidningen Antiquity 6 nummer
8 108 kr

Är du intresserad av arkeologi? Kan du tänka dig att läsa om de stora skatter som Tutankhamons grav dolde? Eller den mystiska datorliknande apparaten som upptäcktes på ett romerskt fartyg som sjönk för över 2000 år sedan? Då är tidskriften Antiquity för dig, då det är en av de ledande tidningarna inriktade på just arkeologi och arkeologiska upptäckter. Antiquity är en akademisk tidning som är dedikerad till ämnet arkeologi. Tidskriften grundades 1927 av en brittisk arkeolog, och har sedan starten försett arkeologer och andra intresserade med spännande reportage om arkeologiska upptäckter och fängslande bilder av arkeologiska fynd från hela världen och från olika tidsepoker. Med en prenumeration på denna akademiska tidskrift kommer du att hålla dig uppdaterad om de senaste upptäckterna och får se de senaste utgrävningsområdena. Under läsningens gång tas du med på en resa runt världens alla hörn, allt för att du ska kunna fördjupa dig i olika upptäckter runt om i världen och hur det har påverkat vår värld idag. Du kommer att få läsa om ny arkeologisk forskning, metod och frågor av internationell betydelse i enkelt språk till en bred akademisk publik. The Antiquity trust, en registrerad välgörenhetsorganisation, ansvarar för magasinet. Tidningen publiceras sedan 2015 av Cambridge university press, med redaktionskontoret baserat på Institutionen för arkeologi vid Durham University. Följ med oss bakåt i tiden med hjälp av en prenumeration på Antiquity. Du får 6 nummer per år, fullspäckade med intressanta arkeologiska fynd och berättelser.

Tidningen Kentaur 4 nummer

Tidningen Kentaur 4 nummer
199 kr

Det klassiska magasinet KENTAUR är tillbaka! Tidskriften som handlar om passionen som förenar hästmänniskor oavsett inriktning, ålder och nivå. Här möter du hästvärldens största personligheter, de häftigaste äventyren och den senaste forskningen om hästens hälsa och psykologi, välbefinnande och utveckling. Dessutom bäst koll på stil och design, mode och material, livsstil och inspiration. Nu ännu vassare och vackrare.

Tidningen Lantliv 12 nummer

Tidningen Lantliv 12 nummer
699 kr

Lantliv är tidningen för alla oss som drömmer om en lantlig livsstil ? oavsett om man bor i stan eller på landet. Vi visar Sveriges allra vackraste hem fyllda med idéer och inspiration. På våra temasidor ger vi dig köptips och idéer där det genuint lantliga mixas med mer modern form och design. Lantliv bjuder också på allt som hör till en lustfylld lantlig livsstil: intervjuer med människor som berättar hur de hittade sitt drömhus och hur de renoverar och inreder, god mat och dryck i säsong, mode, trädgård och underbara resor.

Tidningen Trail Runner 8 nummer

Tidningen Trail Runner 8 nummer
732 kr

Trail Runner är en ledande tidning om löpning i skog och off-road. Trail Runner riktar sig till unga som gamla löpare och hjälper dig att uppleva naturen och få en sundare livsstil.

Tidningen Tv Spielfilm 26 nummer

Tidningen Tv Spielfilm 26 nummer
2 253 kr

Är du ute efter det ultimata magasinet med absolut mest information om tyska tv-program? Då är detta tidningen för dig!

Tidningen Inked Magazine 6 nummer

Tidningen Inked Magazine 6 nummer
720 kr

Inked Magazine är en Amerikansk tidning om tatueringar. Tidningen innehåller artiklar, bilder, mönster och foton av tatueringar samt nyheter inom branchen.

Tidningen Senioren 3 nummer

Tidningen Senioren 3 nummer
129 kr

Senioren är ett livsstilsmagasin för dig som vill ha koll på trender och nyheter när det gäller ekonomi, hälsa, bostäder, vård och omsorg men också läsa om resor, relationer, mat, böcker och intressanta personer. Ett läckert, seniortufft magasin för alla 60plussare! För både honom och henne. Kommer nio gånger om året. Senioren är SPF Seniorernas medlemstidning, men går att prenumerera på även för dig som inte är medlem.