Tidningar och prenumerationer

Tidningen Hembakat 5 nummer

Hembakat är tidningen för dig som älskar goda bakverk. I varje nummer får du massor av inspiration och härliga recept. ?Ljuvliga småkakor, pajer och tårtor. ?Inspirerande reportage om människor som älskar att baka. ?Underbara lättbakade recept. ?Matiga muffins, matbröd och surdegsbröd. ?Senaste nyheterna och prylarna.

299 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Hemmets Journal 104 nummer

Tidningen Hemmets Journal 104 nummer
2 679 kr

Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning som varje vecka ger dig mycket att läsa. I våra reportage möter du spännande människor, både kända och okända. Du får rolig, gripande engagerande läsning som berör.Spännande artiklar om hälsa och medicinska nyheter. Hemmets Journal har Sveriges bästa kryss! Varje vecka får du minst 16 sidor där de allra skickligaste konstruktörerna bjuder på en härlig blandning från lätt till riktigt svårt. VÅR BÄSTA MAT heter vår matbilaga som är en guldgruva för dig som gillar mat. Du får också massor av tips för dig själv och ditt hem på tidningens sidor för mode, skönhet, inredning och trädgård.

Tidningen Matmagasinet 6 nummer

Tidningen Matmagasinet 6 nummer
159 kr

Matmagasinet - tidningen för köksbänken, inte för soffbordet. Matmagasinet lockar fram matglädjen och livsglädjen i ditt liv. Du får över hundra recept varje månad som hjälper dig till vardags och inspirerar dig till fest. Alltid med råvaror du hittar i din vanliga butik. Dessutom massor av praktiska tips från experterna om allt som har med kök och bord att göra: köptips, dukningar, viner och fiffiga genvägar när tiden är knapp.

Tidningen Cake Craft & Decoration 12 nummer

Tidningen Cake Craft & Decoration 12 nummer
1 298 kr

Den ultimata guiden till bakkonst!Cake Craft & Decoration är världens mest glamorösa och inflytelserika tårt-dekoreringstidning. Varje nummer är fullspäckat med fantastiska tårtprojekt, läsarberättelser, kändisintervjuer och massor med tips och idéer. Nu kan du, tack vare Cake Craft & Decoration, lära dig hur du dekorerar tårtor som en expert med våra steg-för-steg guider som alla har blivit skrivna speciellt för dig av några av världens bästa tårt-designers! Och när du har skapat klart, kan du luta dig tillbaka och njuta av intervjuer med nya talanger innom området, och läsa verkliga livshistorier från stjärnorna inom tårtdekoration. Vare sig du vill ha en överdådig bröllopstårta eller några små projekt för barnen har Cake Craft & Decoration något för dig! Alla tårtorna visas med fotografier i världsklass, och självklart har vi alla de främst namnen inom området som skriver för oss; Carol Deacon, Nadene Hurst, Elaine MacGregor och Nicola Trigg är några som bidrar regelbundet. Bröllopstårtor, moderna tårtor, klassiska tårtor, nyskapande tårtor, formella tårtor och roliga tårtor - de finns allihop i varenda nummer av Cake Craft & Decoration. Tidningen är grädden på moset till alla dina tårtskapardrömmar. Varje månad.

Tidningen 1843 6 nummer

Tidningen 1843 6 nummer
756 kr

Livsstil och kulturtidning som skriver om konst, trender, mat, vin, bilar, resor etc. med förkärlek för skarp prosa, torr humor och fritt tänkande.

Tidningen HÄLSA 6 nummer

Tidningen HÄLSA 6 nummer
349 kr

Hälsa är fylld med inspiration och härliga tips för ett skönare och friskare liv!Hälsa är aktuell och fullmatad med bästa maten och kostråden, inspirerande vardagsmotion, själhälsa, fördjupningar och enkla vardagstips om hur du kan leva hälsosamt på ett lustfyllt sätt. Hälsa finns för dig som brinner för naturlig hälsa, värnar om miljön och vill ha harmoni och balans i livet.

Tidningen Art Culinaire 4 nummer

Tidningen Art Culinaire 4 nummer
1 930 kr

Art Culinaire är en inbunden tidning som under de senaste tjugo åren har varit en enastående inspirationskälla till alla matälskare. Art Culinaire fotograferar och skriver om de bästa och mest fängslande verk av några av världens största kockar.

Tidningen Bon Appetit (US Edition) 11 nummer

Tidningen Bon Appetit (US Edition) 11 nummer
552 kr

Bon Appétit är den ultimata tidningen för den passionerade hemmakocken som älskar att laborera med nya rätter och smaker i köket. Med olika svårighetsgrader på recepten passar Bon Appétit både de som är lite mer vana i köket och de som är nybörjare. Bläddra i tidningen och inspireras av nya recept från världens alla hörn. Bon Appétit!

Tidningen Elle A Table (French Edition) 6 nummer

Tidningen Elle A Table (French Edition) 6 nummer
597 kr

Elle à table är ett franskt högkvalitativt matmagasin som bjuder sina läsare på en kulinarisk resa utöver det vanliga. I tidningen finner läsaren bl.a. läckra recept, goda viner och inspirerande matreportage. Elle à table ger dig också vackra dukningstips som tar middagen till högre höjder.

Tidningen Gourmet 15 nummer

Tidningen Gourmet 15 nummer
749 kr

Gourmet inspirerar både passionerade amatörer och erfarna proffs med reportage om de läckraste måltiderna, skickligaste kockarna och de smakrikaste resorna. I varje nummer får du: ? Inspirerande reportage om gastronomi, drycker och råvaror. ? Initierade trendspaningar och porträtt av spännande branschpersoner. ? Unika inblickar från krogvärlden.