Tidningar och prenumerationer

Tidningen Vogue (US Edition) 12 nummer

Amerikanska Vogue. Vouge är en av modevärldens grundpelare. För dig som verkligen är intresserad av ?fashion?. Eller som de själva säger: ?If you want to know what?s in fashion, you want to know what?s in Vogue.?

1 041 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Härliga Hund 3 nummer

Tidningen Härliga Hund 3 nummer
189 kr

Härliga Hund är ett peppande och inspirerande magasin kring livet med hund. Här finns alltid mycket matnyttig och inspirerande läsning, vare sig du sitter med din första valp i famnen eller har haft hund i hela ditt liv. Hälsa, modern träning, beteende, hundskola, roliga aktiviteter att göra tillsammans, tips på resmål med hund och senaste nytt både när det gäller prylar och forskning. Relationen mellan människa och hund är också en stor del av Härliga Hund. Här får du titta in hemma hos både kända och okända personer och se hur de lever sina hundliv.

Tidningen Kentaur 4 nummer

Tidningen Kentaur 4 nummer
199 kr

Det klassiska magasinet KENTAUR är tillbaka! Tidskriften som handlar om passionen som förenar hästmänniskor oavsett inriktning, ålder och nivå. Här möter du hästvärldens största personligheter, de häftigaste äventyren och den senaste forskningen om hästens hälsa och psykologi, välbefinnande och utveckling. Dessutom bäst koll på stil och design, mode och material, livsstil och inspiration. Nu ännu vassare och vackrare.

Tidningen L'officiel De La Mode 10 nummer

Tidningen L'officiel De La Mode 10 nummer
876 kr

L'officiel De La Mode är ett lyxigt franskt magasin om mode. Låt dig inspireras av ämnen som mode, arkitektur, utställningar och mycket mer.

Tidningen Vogue Knitting 5 nummer

Tidningen Vogue Knitting 5 nummer
605 kr

Vogue Knitting, tidigare känd som VK Magazine, kommer varje nummer ge dig snygga mönster att kopiera Varje nummer får du som läsare följa med på modefotograferingar som koncentrera sig på de senaste större kedjorna inom stickning. Helt enkelt en bibel för den som älskar att sticka och vill göra det moderiktigt!

Tidningen Selvedge 6 nummer

Tidningen Selvedge 6 nummer
1 907 kr

Selvedge erbjuder världens finaste textilfotografering, oöverträffad design och makalösa artiklar. Tidningen för dig som älskar alla former av textil!

Tidningen Red Magazine 12 nummer

Tidningen Red Magazine 12 nummer
1 184 kr

Tidningen Red är den bästsäljande tidningen som innehåller vackra kläder av senaste mode som du faktiskt kan bära! Du får hälso & skönhets råd från experterna, inspirerande och underhållande idéer och intelligent skrivna artiklar om de frågor som verkligen betyder något för våra läsare.

Tidningen Cafe 12 nummer

Tidningen Cafe 12 nummer
699 kr

Café är Sveriges ledande mode- och livsstilsmagasin för män. Här får du varje månad de bästa stilköpen, de senaste modenyheterna och de säkraste stylingtipsen ? men också massor av spännande långläsning, djuplodande dokumentärjournalistik och exklusiva intervjuer med Sveriges mest intressanta män och kvinnor. Cafés motto är ?bästa läsningen och snyggaste modet? och för oss är det en självklarhet att jobba med Sveriges skickligaste skribenter och fotografer. Utkommer med 10 nummer per år. Tidningen är på svenska.

Tidningen Vogue Collections (French Edition) 2 nummer

Tidningen Vogue Collections (French Edition) 2 nummer
1 052 kr

Vogue gör två specialnummer per år av det senaste modet från Paris, New York, London och Milano. Innehåller fotografier från catwalken och är fylld med inspiration, färger och tyger.

Tidningen Cosmopolitan (spanish Edition) 12 nummer

Tidningen Cosmopolitan (spanish Edition) 12 nummer
2 164 kr

Spanska Cosmopolitan! Cosmopolitan är världens största magasin för unga kvinnor. Läs allt om mode, skönhet och relationer.