Tidningar och prenumerationer

Tidningen Motor Sport Magazine 12 nummer

Motor Sport är tidningen för dig som gillar snabba bilar. I tidningen kan du bl.a. läsa exklusiva intervjuer med framgångsrika förare, historiska reportage och tävlingsguider.

1 696 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Car Mechanics 12 nummer

Tidningen Car Mechanics 12 nummer
1 234 kr

Car Mechanics är tidningen som täcker allt från att serva till att reparera stora skador på bilen. Du får även ta del om de senaste nyheterna och hjälp för att klara av att reparera själv.

Tidningen Car And Driver 12 nummer

Tidningen Car And Driver 12 nummer
710 kr

I sina tidiga år fokuserade Car And Driver som då hette Sports Cars Illustrated på små importerade sportbilar men som sedan blivit Car and Driver och fokuserar nu mer på en allmän fordonsindustri. Innehåller recensioner och tester, exklusiva inhemska och utländska bilar.

Tidningen Combat Aircraft 12 nummer

Tidningen Combat Aircraft 12 nummer
1 245 kr

Combat Aircraft skriver om militära flygvapen med en blandning av moderna och historiska flygplan, dess olika funktioner och rapporter.

Tidningen Autocar 51 nummer

Tidningen Autocar 51 nummer
3 501 kr

Autocar avslöjar detaljer och design om hemliga nya bilar. Autocars berömda väg tester som uppfanns av tidningen för 75 år sedan används nu av industrin och konsumenter som auktoritärt riktmärke.

Tidningen Evo 12 nummer

Tidningen Evo 12 nummer
1 388 kr

Evo Magazine är en engelsk biltidning som skriver om de senaste superbilarna. Här hittar du många tester och recensioner om de senaste bilarna och deras prestanda.

Tidningen Auto Strassenverkehr 25 nummer

Tidningen Auto Strassenverkehr 25 nummer
952 kr

Auto-strassenverkehr är en bil & branschtidning som rapporterar om bilar, teknik-och transportfrågor. Få tips om vikta saker så som försäkringar, driftkostnader och besparingar du kan göra på den begagnade marknaden. Fokus är att alltid få fram det bästa möjliga för den privata bilägaren.

Tidningen Allt om MC 4 nummer

Tidningen Allt om MC 4 nummer
199 kr

När känslan får styra! Allt om MC innehåller touring- & klubbträffsreportage, tester och översikter av utrustning samt provkörningar. Vi skriver om allt från riktiga klassiker till nya och begagnade hojar. Allt om MC är det givna magasinet för dig som är intresserad av motorcyklar.

Tidningen Race 15 nummer

Tidningen Race 15 nummer
725 kr

Race Magazine är tidningen som håller Dig informerad om allt kring motocross, speedway, enduro och trial. Förutom reportage från tävlingar, med allt från ungdom till veteraner, har vi motorcykeltester, intervjuer och tillbakablickar.

Tidningen Truckin' 13 nummer

Tidningen Truckin' 13 nummer
684 kr

Truckin? är den ultimata tidningen för dig som har en passion för lastbilar. I varje nummer av Truckin? får du bl.a. ta del av lastbilstester, recensioner av de bästa vägarna och gör-det själv-guider.