Tidningar och prenumerationer

Tidningen Race 3 nummer

Race Magazine är tidningen som håller Dig informerad om allt kring motocross, speedway, enduro och trial. Förutom reportage från tävlingar, med allt från ungdom till veteraner, har vi motorcykeltester, intervjuer och tillbakablickar.

130 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Klassiker 5 nummer

Tidningen Klassiker 5 nummer
349 kr

Klassiker ? en lustfylld, kunnig och glad tidning om bilarna vi älskar att minnas! I Klassiker kan du också läsa om moppar, motorcyklar och andra roliga prylar med motoranknytning. I Klassiker träffar du entusiasterna och får hänga med på oförglömliga äventyr. Resor, mekartips, renoveringshjältar, läsarnas egna klassiker och mycket, mycket annat. I Klassiker blandas bilar från olika decennier och länder, gemensamt är att de är överkomliga och inte några exklusiva spekulationsobjekt. Klassiker görs av några av Sveriges duktigaste motorjournalister och fotografer och utkommer 11 gånger om året.

Tidningen Practical Sportbikes 8 nummer

Tidningen Practical Sportbikes 8 nummer
1 651 kr

Practical Sportsbikes fokuserar på renovering och förbättring av klassiska motorcyklar från 70,80 och 90-talet. Med ett nummer av Practical Sportsbikes nära till hands får du alla tips du behöver för att hålla din motorcykel i toppskick I denna praktiska tidning finner du även köpguider, läckra motorcykelbilder och spännande renoveringsreportage.

Tidningen Dirt Bike Magazine 12 nummer

Tidningen Dirt Bike Magazine 12 nummer
579 kr

Dirt Bike Magazine har varit en ledande tidning på motorcykelåkning i terräng i nästan 25 år, och har en perfekt blandning av innehåll. Dem åker och testar alla de senaste motorcyklarna samt hjälper dig med tips om hur du skall underhålla din motorcykel. Perfekt för dig som gillar att åka off-road.

Tidningen Airforces Monthly 12 nummer

Tidningen Airforces Monthly 12 nummer
1 406 kr

Airforces Monthly har byggt upp ett formidabelt rykte genom att ta sig till platser som andra militära flygtidningar bara kan drömma om. Airforces Monthly har varit där, tagit fotografier och fångat exklusiva ögonblick långt innan andra ens hör en viskning om dem. Tidningens rykte är oöverträffad i hela världen.

Tidningen Wheels Magazine 28 nummer

Tidningen Wheels Magazine 28 nummer
1 599 kr

Wheels Magazine är Skandinaviens ledande månadstidning inom USA-bilhobbyn.Gillar du jänkare, hot rods, hojar, racers, klassiker, muskelbilar eller customs?? Då har du kommit rätt!

Tidningen Excellence, A Magazine About Porsche Cars 9 nummer

Tidningen Excellence, A Magazine About Porsche Cars 9 nummer
892 kr

Excellence, A Magazine About Porsche Cars är tidningen för dig som älskar Porsche och dess bilar. Testar nya modeller, tekniska frågor och svar, reparationer, racing och mycket mer får du ta del av i tidningen som endast handlar om Porsche.

Tidningen Husvagn och Camping 3 nummer

Tidningen Husvagn och Camping 3 nummer
239 kr

Allt om Husvagn & Camping Den som har en husvagn eller husbil vet att fritiden kan bli i stort sett hur innehållsrik som helst. Allt om Husvagn & Camping är tidningen för dig som älskar det mobila livet! Varje månad lotsar vi dig som läsare till de finaste resmålen, tipsar om bra övernattningsplatser och berättar om allt det som du inte bör missa på vägen till resmålet. I Allt om Husvagn & Camping får du de praktiska tipsen som fungerar. Dessutom ger vi dig utförliga tester av husbilar, husvagnar och dragbilar samt läckra matrecept speciellt anpassade för det lilla köket.

Tidningen Aviation News 12 nummer

Tidningen Aviation News 12 nummer
1 248 kr

Aviation News handlar om militära, civila & historiska flygplan. Information om modern luftfart och artiklar om historiska och bevarade flygplan.

Tidningen Autocar 51 nummer

Tidningen Autocar 51 nummer
3 431 kr

Autocar avslöjar detaljer och design om hemliga nya bilar. Autocars berömda väg tester som uppfanns av tidningen för 75 år sedan används nu av industrin och konsumenter som auktoritärt riktmärke.