Tidningar och prenumerationer

Tidningen Race 3 nummer

Race Magazine är tidningen som håller Dig informerad om allt kring motocross, speedway, enduro och trial. Förutom reportage från tävlingar, med allt från ungdom till veteraner, har vi motorcykeltester, intervjuer och tillbakablickar.

130 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Bilsport 34 nummer

Tidningen Bilsport 34 nummer
1 899 kr

Bilar med attityd!Läs om Sveriges hetaste bilbyggen och möt människorna bakom dem! I Bilsport får du inspiration och tips för att ta din egen bil till en ny nivå. Alla bilar är rätt så länge de har attityd!

Tidningen Bike 12 nummer

Tidningen Bike 12 nummer
1 710 kr

Bike är Storbritanniens bäst säljande motorcykeltidning. Oavsett om du är taggad inför din nästa båge eller ditt nästa stora äventyr på två hjul så är Bike packade med all inspiration som du behöver. Djupgående recensioner på tester om allt som hör till motorcykeln.

Tidningen Airforces Monthly 12 nummer

Tidningen Airforces Monthly 12 nummer
1 406 kr

Airforces Monthly har byggt upp ett formidabelt rykte genom att ta sig till platser som andra militära flygtidningar bara kan drömma om. Airforces Monthly har varit där, tagit fotografier och fångat exklusiva ögonblick långt innan andra ens hör en viskning om dem. Tidningens rykte är oöverträffad i hela världen.

Tidningen Promobil 12 nummer

Tidningen Promobil 12 nummer
968 kr

Promobil är Tysklands och Europas största tidning om husbilar.

Tidningen Aviation News 12 nummer

Tidningen Aviation News 12 nummer
1 248 kr

Aviation News handlar om militära, civila & historiska flygplan. Information om modern luftfart och artiklar om historiska och bevarade flygplan.

Tidningen Autocar 51 nummer

Tidningen Autocar 51 nummer
3 431 kr

Autocar avslöjar detaljer och design om hemliga nya bilar. Autocars berömda väg tester som uppfanns av tidningen för 75 år sedan används nu av industrin och konsumenter som auktoritärt riktmärke.

Tidningen Practical Sportbikes 8 nummer

Tidningen Practical Sportbikes 8 nummer
1 651 kr

Practical Sportsbikes fokuserar på renovering och förbättring av klassiska motorcyklar från 70,80 och 90-talet. Med ett nummer av Practical Sportsbikes nära till hands får du alla tips du behöver för att hålla din motorcykel i toppskick I denna praktiska tidning finner du även köpguider, läckra motorcykelbilder och spännande renoveringsreportage.

Tidningen Teknikens Värld 3 nummer

Tidningen Teknikens Värld 3 nummer
129 kr

Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik. Tidningen bjuder Dig på de vassaste biltesterna och hjälper Dig till bästa bilköpet! Teknikens Värld är en bred tidning om bilar som i varje nummer innehåller allt från små budgetbilar via begagnatbilar till supersportbilar som många av oss oftast bara kan drömma om. Teknikens Värld utkommer 26 gånger om året och är på svenska. Förutom din vanliga papperstidning ingår även tillgång till tidningen digitalt på din iPad och iPhone.

Tidningen F1 Racing (UK Edition) 12 nummer

Tidningen F1 Racing (UK Edition) 12 nummer
1 401 kr

F1 är en tidning som inte missar något innom F1. Baner, formula One bilspel, webbplatser, förarproträtt och mycket mer.