Tidningar och prenumerationer

Tidningen Välkommen hem 1 nummer

Välkommen hem, den femte delen i Ninni Schulmans populära serie om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund, är en drabbande kriminalroman om revansch och försoning.&10&10En sensommardag får Magdalena Hansson en inbjudan till en återträff med sin högstadieklass. Tanken är att de ska sova i klassföreståndarens sommarstuga, precis som de gjorde en helg i nian. De ska äta och umgås och gå på spökvandring i skogen. Precis som då.&10&10Magdalena känner bara olust. De senaste veckorna har hon blivit utsatt för grovt näthat och hon skulle mycket hellre tillbringa helgen tillsammans med Petter, som äntligen är hemma från Norge där han numera jobbar. Men eftersom en av klasskamraterna idag är musiker och dokusåpakändis åker hon dit för att göra ett reportage till Värmlandsbladet. &10&10På festen faller alla tillbaka i gamla mönster. Allting spårar ur och Magdalena blir kvar mitt i kaoset. Sent på kvällen hittas en av klasskamraterna brutalt mördad. Dagen efter hittas ännu en person i klassen död på Hotell Monica. Tillvägagångssätten verkar helt olika, men det måste väl ändå vara samma gärningsman&63 Vilket är i så fall motivet&63 Och finns det fler i klassen som är i fara&63&10

69 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen I-d Magazine (eng) 4 nummer

Tidningen I-d Magazine (eng) 4 nummer
956 kr

i-Déer, Mode, Klubbar, Musik, Människor!i-D är det oumbärliga dokumentet över vår moderna tid. Den individuella diffusionen av mode och stil.

Tidningen Tv Times 51 nummer

Tidningen Tv Times 51 nummer
6 060 kr

TV Times är en brittisk tabloid om TV-program. I varje nummer finner du veckans tv-tablå, intervjuer med framstående skådespelare samt filmrecensioner.

Tidningen Cahiers Du Cinema 11 nummer

Tidningen Cahiers Du Cinema 11 nummer
1 356 kr

Cahiers Du Cinema är en tidningen för filmälskare..

Tidningen Songlines The World Music Magazine 8 nummer

Tidningen Songlines The World Music Magazine 8 nummer
2 515 kr

Songlines tidskriften är en musiktidning som skriver om massor av spännande musik. I Songlines hittar du både traditionell och populär musik med artister från hela världen.

Tidningen Metal Hammer 13 nummer

Tidningen Metal Hammer 13 nummer
1 350 kr

Metal Hammer Tar en djupare titt på alla former av gitarrbaserade rock och livsstil sina anhängare.

Tidningen Rock Sound 13 nummer

Tidningen Rock Sound 13 nummer
1 145 kr

Rock Sound är en brittisk tidskrift om rockmusik som fokuserar på att vara lite mer underground än andra titlar inom samma genre. Rock Sound skriver om allt från pop till mer extrema genrer av dödsmetall. Tidningen bjuder på djuplodande intervjuer med stora rockband, reportage samt musikrecensioner.

Tidningen Sweden Rock Magazine 3 nummer

Tidningen Sweden Rock Magazine 3 nummer
189 kr

Sweden Rock Magazine är Sveriges största hårdrockstidning och har funnits sedan 2001. Här läser du om allt från 70-talshårdrock och AOR till extrem metal, med lika stort fokus på senaste nytt som på skön nostalgi. Intervjuer och artiklar blandas med skivrecensioner, nyheter, historiska återblickar, diskografier, reportage, tävlingar och en massa annat kul. Tidningen är alltid minst 100 sidor tjock och från och med nummer 72 (juni 2010)får alla prenumeranter åtta extra sidor, som inte finns med i utgåvan som säljs i butik. Som prenumerant får du alltså åtta sidor mer i varje nummer, och dessutom sparar du 251:- per år jämfört med lösnummerköparna!

Tidningen Orkester Journalen 6 nummer

Tidningen Orkester Journalen 6 nummer
495 kr

Bebop, trad eller acid? Möt jazzens personligheter på scen, på skiva och i nära porträtt. I OJ möter du nytända stjärnskott och etablerade supernovor i artiklar och intervjuer. Läs om det som är på gång just nu, men också om spännande personer och platser ur jazzhistorien, med bilder ur OJs unika arkiv. Du kan också planera kvällen, helgen (eller rent av semestern) med kalendarier för konserter och festivaler och läs om många av dem i recensioner och reportage. Med hjälp av OJ finner du guldkornen och undviker blindskären i den ymniga skiv- och bokfloden. OJ har speglat jazzen i snart 7 decennier - och vi känner oss piggare än någonsin!Du kan välja att bara prenumerera på tidningen eller att även gå med i skivklubben ''jazzklubben'' och då får du det lägre prenumerationspriset.

Tidningen Total Guitar 12 nummer

Tidningen Total Guitar 12 nummer
2 333 kr

Total Guitar är en engelsk tidning om gitarrer och gitarrister. Total Guitar tar upp allt som har med gitarrer och gitarrspelande att göra. Kända gitarrister och fina gitarrer i en härlig blandning i en och samma tidning.