Tidningar och prenumerationer

Tidningen Boxing News 51 nummer

I Boxing News hittar du nyheter inom boxning. Allt från skvaller i omklädningsrummet, nya stjärnor, knockouts och mycket mer.

2 841 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Börsveckan 4 nummer

Tidningen Börsveckan 4 nummer
329 kr

Börsveckan är en helt oberoende tidning med ett enda mål- att hjälpa våra läsare att göra bättre aktieaffärer. Våra konkreta köp- och säljråd har hjälpt många läsare till god avkastning sedan 1985. Som prenumerant får du: ?Tidningen Börsveckan hem i brevlådan 42 måndagar per år och möjlighet att ladda ned tidningen via nätet redan på söndagen. ?Konkreta köp- och säljråd serverat på ett enkelt språk. ?Tillgång till Börsveckanportföljen ? Essensen av tidningens bästa aktieråd. Portföljen startade 1992 och har slagit index alla år utom ett. I snitt har portföljen avkastat 47 % per år. Nyhet! Nu kan du som prenumerant enkelt följa Börsveckanportföljen via vårt digitala nyhetsbrev. Eftersom Börsveckan är specialiserad på aktieanalys är den avdragsgill i deklarationen, läs mer i Dags att deklarera, sidan 23.

Tidningen Monocle Uk 12 nummer

Tidningen Monocle Uk 12 nummer
2 150 kr

Monocle Magazine tar en global titt på aktuella frågor, näringsliv, kultur och design. Du får artiklar om politik och affärer i Asien, Europa, Afrika och Amerika, nyheter om global kultur från kulturcentra som Tokyo, Paris och London som kännetecknas av inspirerande design.

Tidningen Kicker Sportmagazine 104 nummer

Tidningen Kicker Sportmagazine 104 nummer
3 758 kr

Är du en sportfantast som framförallt intresserar dig för fotboll? Vill du läsa exklusiva nyheter, djupgående analyser, intressanta intervjuer och fascinerande historier i en tidning som alltid presenterar de senaste resultaten i framförallt fotboll? Då ska du prenumerera på tidningen Kicker sportmagazin. Tidningen Kicker har sedan starten 1920 varit Tysklands ledande sportmagasin som framförallt är inriktad på fotboll och har trots konkurrens från andra sporttidningar behållit sin ställning som Tysklands mest välrenommerade tidskrift. Artiklarna har en tyngdpunkt i tysk elitfotboll från Bundesligan ner till de regionala lagen, men skriver även om andra topplag från England och Spanien i Europa till resten av världen. Skribenterna jobbar för att deras fascination för framförallt fotboll ska väckas till liv. Reportrarna på Kicker sportmagasin är överallt och rapporterar, Bundesliga, Champions League, tyska cupen, Inter, EM och VM såsom i toppligorna i England, Spanien och Italien. Reportagen erbjuder professionella spelanalyser med spännande fakta. Tidningen är ett måste för alla fotbollsfans. Professionella idrottsmän återfinns även som krönikörer i tidningen. Kicker ges ut två gånger i veckan. Måndagsutgåvan rapporterar främst om tysk fotboll och torsdagsutgåvan fokuserar främst på internationella fotbollsmatcher och andra sportevenemang. Torsdagtutgåvan är mer likt en klassisk sporttidning. Prenumerera redan idag för att få ta del av Tysklands ledande sportmagasin som har gett glädje åt sportfantaster ända sedan starten 1920.

Tidningen Yoga för dig 4 nummer

Tidningen Yoga för dig 4 nummer
319 kr

Tidningen för dig som älskar yoga. Sveriges yogatidning Yoga för dig vänder sig både till nybörjaren och den erfarne yogautövaren. Här får du konkreta tips, inspirerande reportage om yoga och den yogiska livsstilen, porträttintervjuer med kändisar och doldisar, nyheter, trender och ett välfyllt kalendarium med tips på yogaaktiviteter runt om i landet. I tidningen hittar du också artiklar om kost, bland annat rawfood, om ayurveda och om yogans många goda effekter som komplement till annan träning. Tidningen är en självklar länk till den svenska och skandinaviska yoga-communityn. Som prenumerant på Yoga för dig har du stora förmåner hos bland andra Veda Lila, Yogagrossisten, Yogobe, Saprema of Sweden, Balans Online och Yoga Games. Därtill får du tillgång till alla våra tidigare tidningar med tusentals artiklar och reportage samt rabatter på våra egna event, som Yogagalan!

Tidningen Arbetaren 8 nummer

Tidningen Arbetaren 8 nummer
49 kr

Arbetaren har getts ut sedan 1922. Den kommer två gånger i veckan som webbtidning, med ett välfyllt magasin på papper en gång i månaden. Månadsmagasinet samlar längre samhällsreportage, essäer och intervjuer som publicerats i webbtidningen i ett tryckt magasin. (Observera att månadsmagasinet inte kommer finnas tillgängligt som lösnummer i butik. Endast prenumeranter på tidningen Arbetaren får detta magasin.) Du som prenumererar på Arbetaren får följande: Nyheter ur ett underifrånperspektiv. Som inte står i andra tidningar, eller är på allas läppar. In- och utrikes, arbetsmarknad, feminism, miljö, ekonomi, politik. Med mera. Ledare. Vår egen sida. Fördjupade ställningstaganden och analyser i viktiga frågor. Reportage. Vi avslöjar orättvisor, skildrar viktiga kamper, förklarar tunga samhällsprocesser, förmedlar gripande människoöden. Här ges sammanhang och fakta, i text och bild, från när och fjärran.

Tidningen Newsweek International 104 nummer

Tidningen Newsweek International 104 nummer
2 300 kr

Newsweek är en internationell nyhetstidning som tar upp frågor av global relevans och håller hög journalistisk och bildmässig nivå. Newsweek följer utvecklingen på alla jordens kontinenter och har ofta temanummer om aktuella världsfrågor. Det tydliga språket gör samtidigt att den är bra om man vill bättra på sin engelska. Tidningen Newsweek satsar på att bli den bästa veckotidningen för nyheter i hela världen. Som prenumerant får du dessutom tillgång till den digitala versionen online där nyheter uppdateras dygnet runt för att ge dig det senaste från världens alla kontinenter.

Tidningen Cap & Design 4 nummer

Tidningen Cap & Design 4 nummer
743 kr

CAP & Design är tidningen om grafisk design och teknik för professionella formgivare. Till området grafisk design räknas design i alla möjliga kanaler: både papper och skärm, både film och ljustavlor. Tidningen är en källa för kunskap och inspiration och ett verktyg för formgivaren i hans eller hennes arbete. CAP & Design håller dig uppdaterad om branschens senaste nyheter, oavsett om det gäller en ny bildläsare, en uppgradering av ditt favoritprogram eller vilka som har gjort den där nya logotypen. Tidningen har också många läsare som inte är grafiska formgivare på heltid, men som arbetar med kommunikation på andra sätt. Här finns till exempel fotografer, arkitekter och informatörer.

Tidningen Trout Fisherman 13 nummer

Tidningen Trout Fisherman 13 nummer
1 397 kr

Trout Fisherman är en engelsk tidning om sportfiske. Trout Fisherman skriver om nya produkter och nyheter. Tester av utrustning och guider över hur du lyckas med ditt sportfiske.

Tidningen Qp Magazine 3 nummer

Tidningen Qp Magazine 3 nummer
1 143 kr

Qp Magazine är tidningen som skriver om exklusiva klockor. Varje nummer är inriktat mot en tillverkare. Qp Magazine innehåller nyheter och det senaste inom klockbranschen.