Tidningar och prenumerationer

Tidningen Sjöfartstidningen 3 nummer

Läs om sjöfart!Svensk Sjöfarts Tidning har bevakat sjöfarten sedan 1905. Tidningen innehåller rikligt illustrerade artiklar, reportage om folk och företag, nya fartyg, marknadsrapporter, tekniska nyheter, kultursidor och mycket mera.Läs om världens mest spännande bransch i tidningen som ger lite mera.Som prenumerant får du: 11 nummer av Svensk Sjöfarts Tidning per år, nyhetsbrev via e-post och dagliga nyheter på internet.?

99 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Sweden Rock Magazine 3 nummer

Tidningen Sweden Rock Magazine 3 nummer
189 kr

Sweden Rock Magazine är Sveriges största hårdrockstidning och har funnits sedan 2001. Här läser du om allt från 70-talshårdrock och AOR till extrem metal, med lika stort fokus på senaste nytt som på skön nostalgi. Intervjuer och artiklar blandas med skivrecensioner, nyheter, historiska återblickar, diskografier, reportage, tävlingar och en massa annat kul. Tidningen är alltid minst 100 sidor tjock och från och med nummer 72 (juni 2010)får alla prenumeranter åtta extra sidor, som inte finns med i utgåvan som säljs i butik. Som prenumerant får du alltså åtta sidor mer i varje nummer, och dessutom sparar du 251:- per år jämfört med lösnummerköparna!

Tidningen TVGuiden 26 nummer

Tidningen TVGuiden 26 nummer
229 kr

TVGuiden är den enda tv-tidning du behöver, och dessutom den enda tv-tidning som du kan få direkt hem i brevlådan. TVGuiden är till för dig som vill få bättre översikt på tv-veckan. Tablåerna är lättlästa och lyfter fram de mest populära programmen inom underhållning, natur, lekprogram, nyheter, drama och mycket mer. Dessutom är varje nummer kryddat med spännande reportage om våra främsta tv-personligheter. Prenumerera på TVGuiden, som kan bli din nya favorit när det gäller tv!

Tidningen Classic Motor 7 nummer

Tidningen Classic Motor 7 nummer
499 kr

Classic Motor - Nordens största veteranbilstidning. Allt det här kan du läsa om i Classic Motor: Nostalgi och nyheter för dig som håller på med, eller bara drömmer om klassiska fordon. Renoveringstips och intervjuer med entusiaster som äger och själva renoverar/restaurerar sina klenoder. Reportage och provkörningar av det mesta som rullar, från mopeder till lyxbilar, traktorer m.m. Återkommande reportage om veteranträffar, prylmarknader, auktioner och klubbnytt. Classic Motor har även en hel sektion köp och sälj med både bil-och mc-fynd i fyrfärg.

Tidningen Monocle Uk 12 nummer

Tidningen Monocle Uk 12 nummer
2 150 kr

Monocle Magazine tar en global titt på aktuella frågor, näringsliv, kultur och design. Du får artiklar om politik och affärer i Asien, Europa, Afrika och Amerika, nyheter om global kultur från kulturcentra som Tokyo, Paris och London som kännetecknas av inspirerande design.

Tidningen Imagine FX 13 nummer

Tidningen Imagine FX 13 nummer
2 577 kr

Imagine FX - Fantasy och Sci-Fi Digital konst. Imagine FX är den enda tidningen för Fantasy och Sci-Fi artister. Varje nummer innehåller en eklektisk mix av djupgående seminariums från världens bästa artister, gallerier och intervjuer, artiklar, community-nyheter, mjukvara och hårdvara recensioner och de senaste Sci-Fi och fantasy filmer och serier.

Tidningen The Observer 52 nummer

Tidningen The Observer 52 nummer
9 721 kr

Brittisk söndagstidning med nyheter, politik och ekonomi. Innehåller även artiklar om sport, livsstil, mat och nöje.

Tidningen Cap & Design 4 nummer

Tidningen Cap & Design 4 nummer
743 kr

CAP & Design är tidningen om grafisk design och teknik för professionella formgivare. Till området grafisk design räknas design i alla möjliga kanaler: både papper och skärm, både film och ljustavlor. Tidningen är en källa för kunskap och inspiration och ett verktyg för formgivaren i hans eller hennes arbete. CAP & Design håller dig uppdaterad om branschens senaste nyheter, oavsett om det gäller en ny bildläsare, en uppgradering av ditt favoritprogram eller vilka som har gjort den där nya logotypen. Tidningen har också många läsare som inte är grafiska formgivare på heltid, men som arbetar med kommunikation på andra sätt. Här finns till exempel fotografer, arkitekter och informatörer.

Tidningen Future Music 13 nummer

Tidningen Future Music 13 nummer
2 577 kr

Innehåller nyheter, recensioner, utrustning och profiler inom musiken.

Tidningen Kicker Sportmagazine 104 nummer

Tidningen Kicker Sportmagazine 104 nummer
3 758 kr

Är du en sportfantast som framförallt intresserar dig för fotboll? Vill du läsa exklusiva nyheter, djupgående analyser, intressanta intervjuer och fascinerande historier i en tidning som alltid presenterar de senaste resultaten i framförallt fotboll? Då ska du prenumerera på tidningen Kicker sportmagazin. Tidningen Kicker har sedan starten 1920 varit Tysklands ledande sportmagasin som framförallt är inriktad på fotboll och har trots konkurrens från andra sporttidningar behållit sin ställning som Tysklands mest välrenommerade tidskrift. Artiklarna har en tyngdpunkt i tysk elitfotboll från Bundesligan ner till de regionala lagen, men skriver även om andra topplag från England och Spanien i Europa till resten av världen. Skribenterna jobbar för att deras fascination för framförallt fotboll ska väckas till liv. Reportrarna på Kicker sportmagasin är överallt och rapporterar, Bundesliga, Champions League, tyska cupen, Inter, EM och VM såsom i toppligorna i England, Spanien och Italien. Reportagen erbjuder professionella spelanalyser med spännande fakta. Tidningen är ett måste för alla fotbollsfans. Professionella idrottsmän återfinns även som krönikörer i tidningen. Kicker ges ut två gånger i veckan. Måndagsutgåvan rapporterar främst om tysk fotboll och torsdagsutgåvan fokuserar främst på internationella fotbollsmatcher och andra sportevenemang. Torsdagtutgåvan är mer likt en klassisk sporttidning. Prenumerera redan idag för att få ta del av Tysklands ledande sportmagasin som har gett glädje åt sportfantaster ända sedan starten 1920.