Tidningar och prenumerationer

Tidningen African Business 11 nummer

African Business är den världsledande tidningen som innehåller allt kring Afrikas näringsliv och ekonomi.Prenumerera på tidningen och läs spännande reportage om Afrikas rikaste människor och företag.

750 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen Axess 9 nummer

Tidningen Axess 9 nummer
529 kr

Axess är ett kultur- och samhällsmagasin som tar sig an samtidens stora frågor ? där den allmänna mediala diskussionen slutar tar Axess Magasin sin början. Tidningen kännetecknas av en prövande, undersökande hållning - den är öppen för olika perspektiv och positioner, resonerande mer än fastslående. Varje nummer har ett eget huvudtema. Dessutom intervjuer, recensioner, reflekterande essäer ? ackompanjerat av vackra illustrationer.

Tidningen Foreign Policy 6 nummer

Tidningen Foreign Policy 6 nummer
2 150 kr

Foreign Policy är en amerikansk tidning om utrikespolitik. Foreign Policy både förenklar och förtydligar komplexa ämnen med skarpa och insiktsfulla artiklar.

Tidningen L'express International 52 nummer

Tidningen L'express International 52 nummer
2 329 kr

L'Express International är en veckotidning som rapporterar om aktuella händelser i Frankrike. Inkluderar nyheter inom politik, näringsliv, konst. Sammanfattar även internationella frågor.

Tidningen Björnstad 1 nummer

Tidningen Björnstad 1 nummer
39 kr

Allt, den betyder bara allt. Invånarna flyttar från Björnstad och jobben blir allt färre, men ändå lever drömmen om forna glansdagar och det är hockeyn som är räddningen. Allt hopp sätts till det lovande juniorlaget och den kommande semifinalen förväntas sätta staden på kartan igen. Mitt i detta finns Peter, som flyttar hem efter livet som hockeyproffs för att bygga upp sin gamla klubb, och Mira, som slits mellan advokatkarriären och ett tyst liv i skogen som fru och mamma. Där finns också 15-åriga flickor och deras odödliga vänskap och 17-åriga pojkar som spelar hockey med en hel stad på sina axlar. Men när ett allvarligt brott sker visar det sig hur villigt ett samhälle förfört av framgång är att se mellan fingrarna och hur långt vi är redo att gå för att skydda våra barn. Björnstad är Fredrik Backmans allvarligaste roman hittills. Det är en berättelse om kärleken till en folkrörelse, men även om manlighet, identitet och längtan efter att få visa vem man verkligen är.

Tidningen Journal Des Enfants 43 nummer

Tidningen Journal Des Enfants 43 nummer
1 675 kr

Journal Des Enfants uppdaterar dig om aktuella händelser, från barnens perspektiv.

Tidningen Presse Und Sprache 12 nummer

Tidningen Presse Und Sprache 12 nummer
602 kr

Presse Und Sprache riktar sig mot läsare som vill lära sig tyska och samtidigt hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och utvecklingen i Tyskland. Presse Und Sprache innehåller artiklar från ledande tyska tidningar på en rad olika ämnen: politik, näringsliv, samhälle, miljö, konst, ungdom, idrott och livsstil.

Tidningen Folket i Bild 4 nummer

Tidningen Folket i Bild 4 nummer
99 kr

Folket i Bild/Kulturfronts plattform är: - ? agera till försvar för yttrande- och tryckfrihet - ? främja en folkets kultur - ? stödja de antiimperialistiska krafterna. Med dessa tre utgångspunkter välkomnas alla prenumeranter, medarbetare eller medlemmar i föreningen oavsett partisympatier eller andra ev. grupptillhörigheter. Vi lägger särskilt vikt vid frågor och aspekter som etablerade media och politiker inte gärna vill ta i. Medarbetare i tidningen redovisar sina egna åsikter och utgångspunkter. Det finns inte plats för osignerade artiklar och kommentarer.

Tidningen Maritimt Magasin 12 nummer

Tidningen Maritimt Magasin 12 nummer
1 299 kr

Maritimt Magasin är tidningen för dig som gillar stora fartyg!Varje månad får du detaljerad information om nya yrkesfartyg och de senaste nyheterna från marinbranschen.Tidningen innehåller: kryssning, politik, utbildningar och mycket mer.Erbjudandena gäller endast för nya prenumeranter, ej för nyteckning av tidigare abbonemang.

Tidningen Jane's Intelligence Review 12 nummer

Tidningen Jane's Intelligence Review 12 nummer
12 815 kr

Jane's Intelligence Review fokuserar på brännande ämnen som konflikter, brottslighet, säkerhetsfrågor, kriser m.m. De djuplodade texterna i tidningen är författade av insatta journalister och krigskorrespondenter.