Tidningar och prenumerationer

Tidningen Scoop 4 nummer

Scoop är Sveriges enda tidskrift om undersökande journalistik. Här samlas de bästa reportagen från svenska och utländska medier. Här hittar du de seriösa reportagen som tränger bakom fasaderna, reportagen som ger dig sammanhangen och historien bakom historien. Scoop för en ständig debatt om journalistikens villkor, arbetsmetoder, etik och moral. Här finner du också klassiker som ger inspiration. Dessutom recensioner av viktig litteratur och debatter. I Scoop skriver landets bästa journalister med syftet att förbättra och fördjupa den svenska journalistiken.

290 kr
 

Relaterade produkter

Tidningen SocialPolitik 2 nummer

Tidningen SocialPolitik 2 nummer
149 kr

SocialPolitik ges sedan början av 90-talet ut av den ideella föreningen Socialpolitisk debatt. SocialPolitik är en oberoende specialtidskrift, som kaxigt och kunnigt granskar och debatterar den snabba samhällsomvandlingen, med fokus på social- och välfärdspolitik. Underifrånperspektivet är en självklarhet. Mänskliga rättigheter är grunden. Demokrati, rättvisa, solidaritet och jämställdhet är bärande värderingar som genomsyrar tidningen. ''Bra läsning, alltihop.'' - Göteborgs Posten ?Tidskriften Socialpolitik blir man aldrig besviken på.? ? Arbetaren Andra omdömen: ''Våghalsig och bra!'' ''Egentligen borde man alltid ha en tidning av den här sorten till hands för att få livet rättvänt varje gång man utsatts för en impregnerande reklamdos.'' ''Kritik och klarsyn, engagemang och empati förenar bild och text i en välkomponerad helhet.'' ''Håll hakan högt! Tidskriften står mitt i rapporteringen av den svenska socialpolitiken.''

Tidningen Stern 52 nummer

Tidningen Stern 52 nummer
5 389 kr

Stern är en tysk tidning som omfattar alla aspekter av aktuella och historiska frågor och livsstilar.

Tidningen The Economist Print & Digital 153 nummer

Tidningen The Economist Print & Digital 153 nummer
7 859 kr

The Economist handlar minst lika mycket om politik och samhälle som om ekonomi. De viktigaste politiska händelserna på varje kontinent tas upp och sätts i perspektiv. Tidningen är ofta provocerande ? man ska vara beredd på att den inte räds att välja sida. Dessutom har den ofta en underton av klassiskt torr brittisk humor. The Economist är en av världens mest gedigna tidningar, och ett av våra bästa erbjudanden.

Tidningen Cambio 16 12 nummer

Tidningen Cambio 16 12 nummer
1 388 kr

Cambio 16 är en spansk samhällstidning som publicerades första gången 1971 av ?Grupp 16? under den politiska övergången i Spanien. I tidningen finner du bl.a. diskussioner om aktuella ämnen som krig, katastrofer och knark. Cambio 16 tipsar även sina läsare om lite mer lättsamma ämnen såsom böcker, konst, musik och mycket mer.

Tidningen The Economist Digital only 51 nummer

Tidningen The Economist Digital only 51 nummer
2 469 kr

The Economist är tidningen som skriver lika mycket om samhälle och politik som ekonomi! Denna prenumeration avser en digital prenumeration. The Economist är välkänt för dess provocerande, men också intresseväckande artiklar som skapar rum för debatt! Vill du läsa en tidning som ger dig ny kunskap med varje utgåva och möjligheten att se samhällets händelser ur ett större perspektiv är The Economist helt rätt att prenumerera på! Unna dig själv en prenumeration på The Economist, eller ge bort i present till den vetgirige!

Tidningen L'espresso 52 nummer

Tidningen L'espresso 52 nummer
2 939 kr

L'Espresso är en italiensk veckotidning som bland annat diskuterar politik, ekonomi, litteratur och konst. L'Espresso anses vara den största oberoende politiska tidningen i Italien.

Tidningen Flamman 50 nummer

Tidningen Flamman 50 nummer
599 kr

Flamman förändras! Med nya briljanta skribenter, en ny snygg hemsida och en podcast för ännu djupare analyser håller Flamman på att få en ny prägel. Sverige behöver en seriös västerröst som kan bryta igenom den liberala medielogiken. Och vi behöver din hjälp för att höras mer! Flamman - den svenska vänsterns tidning. Oberoende socialistisk sedan 1906.

Tidningen The Economist Print Only 102 nummer

Tidningen The Economist Print Only 102 nummer
4 669 kr

The Economist är tidningen som skriver lika mycket om samhälle och politik som ekonomi! Med en prenumeration på tidningen får du varje vecka hem ett nytt nummer fullt med analyserande artiklar om politiska händelser runt om i världen. The Economist är välkänt för dess provocerande, men också intresseväckande artiklar som skapar rum för debatt! Vill du läsa en tidning som ger dig ny kunskap med varje nummer och möjligheten att se samhällets händelser ur ett större perspektiv är The Economist helt rätt att prenumerera på! Unna dig själv en prenumeration på The Economist, eller ge bort i present till den vetgirige!

Tidningen Der Spiegel 53 nummer

Tidningen Der Spiegel 53 nummer
5 769 kr

Der Spiegel är en tysk tidning om politik. Der Spiegel utkommer varje vecka.