Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Bamse Kul att Lära - Tidningsprenumeration 3 nummer

Bamse Kul att Lära är en ny tidning med ett lärande koncept. Tidningen är framtagen i nära samarbete med pedagoger och tar upp ämnen som alfabetet, siffror, klockan, djur i skogen etc. Bamse Kul att Lära kommer ut 6 gånger per år och vänder sig till barn i åldern 4-7 år

Endast: 141 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen 4M KidzRobotix - Robothuvud 1 nummer

Tidningen 4M KidzRobotix - Robothuvud 1 nummer
189 kr

Bygg ditt eget robothuvud! En motor gör att de kan röra på ögonen och munnen. Perfekt byggsatsen för den lilla ingenjören. Du bygger ett robotansikte med ögon och mun. En motor göra sen att ögon och mun rör på sig. Ålder: Från 8 år.

Tidningen Ponton 4 nummer

Tidningen Ponton 4 nummer
110 kr

Ponton är en litterär tidskrift av och för unga. Varje nummer innehåller poesi och prosatexter av ett 20-tal unga men också artiklar, författarporträtt och bokrecensioner. Ponton ger dig inblick i det unga skrivandet och inspirerar till eget skrivande. Om du är mellan 15 och 21 och har en text du skulle vilja se i tryck så kan du skicka in den till ponton!

Tidningen Robot presenterar Minecraft 3 nummer

Tidningen Robot presenterar Minecraft 3 nummer
189 kr

Är du ett riktigt Minecraft-fan? Här är tidningen för dig! Den helt nya tidningen Robot presenterar Minecraft tar upp både tips, byggen, hemligheter, mods och guidar dig som både är nybörjande, men också dig som är expert. Tidningen ger dig handfasta tips på hur du förbättrar ditt spelande till det yttersta! Det spelar ingen roll om du är 5 eller 75 år gammal ? alla kan älska Minecraft. Tillsammans med läsare från hela Sverige kan du också lyckas! Bli prenumerant idag på tidningen Robot presenterar Minecraft!

Tidningen Kling & Klang Figurset 1 nummer

Tidningen Kling & Klang Figurset 1 nummer
109 kr

Kling och Klang är de vänliga poliserna som försöker fånga in Pippi Långstrump åt Prussiluskan och föra Pippi till ett barnhem. Pippi lurar dom lyckligtvis varje gång och nu kan du köpa hem dessa figurer och själv hitta på fler bus med dom. Figurerna är gjorda PVC-fri plast. Storlek: 100 mm hög Rekommenderad ålder från 3 år

Tidningen Goal 12 nummer

Tidningen Goal 12 nummer
649 kr

GOAL är fotbollsmagasinet som tar läsaren till de största ligorna, de bästa matcherna och de mest glimrande stjärnorna. GOAL handlar om internationell fotboll från jordens alla hörn men framförallt om största ligorna i Europa, Premier League, La Primera och Serie A. Varje nummer är fyllt med närgångna intervjuer med både etablerade superstjärnor och lovande talanger. GOALs experter ger avslöjande och skarpa analyser i varje nummer samtidigt med uppkäftiga rankinglistor som skapar debatt. GOAL utkommer 12 gånger om året och är på svenska.

Tidningen Frost 2 dockset med 5 dockor 1 nummer

Tidningen Frost 2 dockset med 5 dockor 1 nummer
399 kr

Dockset med Anna, Elsa, Olof, Kristoffer, Sven och vindanden Gale. Frozen Adventure Collection är ett set med en Anna-docka, en Elsa-docka, en Kristoffer-docka, en Sven-docka, en Olof-docka och ett Gale-tillbehör. Anna, Elsa och Kristoffer är klädda för att ge sig ut på äventyr och Annas och Elsas mantlar är avtagbara. Ålder: Från 3 år.

Tidningen Babblarna Minisar, Doddo 1 nummer

Tidningen Babblarna Minisar, Doddo 1 nummer
49 kr

Ta chansen att värva Doddo från Babblarna till ett riktigt bra pris! Perfekt att ha med sig när man ska ut på äventyr då den är liten och behändig att ha med sig i exempelvis vagnen. Doddo är 12 cm hög och kommer från Teddykompaniet. Hen är testad för CE enligt EN71 och innehåller PP pellets. Doddo går att tvätta i 40 grader och är framtagen i 100% polyester. Levereras på 2-5 arbetsdagar.

Tidningen Nalle Maja mjukisdjur 1 nummer

Tidningen Nalle Maja mjukisdjur 1 nummer
139 kr

Nalle Maja är dotter till Bamse, världens starkaste björn. Precis som sin pappa blir hon jättestark när hon dricker den dunderhonung som Bamses farmor lagar och hon använder sin styrka för att hjälpa de som är i nöd. Hon blir även ett mjukt och mysigt sällskap i form av det här mjukisdjuret.

Tidningen Sylvanian Families, Set med matbord och stolar 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Set med matbord och stolar 1 nummer
129 kr

Set med matbord, fyra stolar och bordshängd barnstol från Sylvanian Families. Perfekt set för att har en middag på tu man hand, eller en hel familjetillställning med småttingar och mor- och farföräldrar, i ditt Sylvanian Families-hus. Du får matbord, fyra stolar, bordshängd barnstol och en söt vit- och rödblommig liten duk. Ge dina Sylvaniamåltider det där lilla extra med det här söta lilla setet! Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år