Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Bamse Kul att Lära - Tidningsprenumeration 6 nummer

Bamse Kul att Lära är en ny tidning med ett lärande koncept. Tidningen är framtagen i nära samarbete med pedagoger och tar upp ämnen som alfabetet, siffror, klockan, djur i skogen etc. Bamse Kul att Lära kommer ut 6 gånger per år och vänder sig till barn i åldern 4-7 år

Endast: 322 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Mitt första memo, Emma & Totte - Memoryspel 1 nummer

Tidningen Mitt första memo, Emma & Totte - Memoryspel 1 nummer
109 kr

Mitt första memo, så klart med stora brickor och tydliga bilder med Emma & Totte! Mitt första memo, med större brickor och nostalgiska bilder med Emma och Totte. Ålder: Från 3 årAntal spelare: För 2 eller fler spelare

Tidningen SF Kids 1 nummer

Tidningen SF Kids 1 nummer
199 kr

Välkommen in i en spännande och magisk värld! Med SF Kids kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Den enkla designen gör det lätt att navigera och med offline-läget kan barnen se den nya filmen eller favoritserien var ni än befinner er. Med smarta föräldrakontroller kan du påverka tittandet. SF Kids trygga, roliga och barnvänliga app finns för dator, mobil och surfplatta. Förutom filmer finns nyheten Move it som är rörelse för barn med ledare & musik. Du hittar också barnböcker och ljudböcker som är perfekt till nattningen.

Tidningen Babblarna Minisar, Doddo 1 nummer

Tidningen Babblarna Minisar, Doddo 1 nummer
49 kr

Ta chansen att värva Doddo från Babblarna till ett riktigt bra pris! Perfekt att ha med sig när man ska ut på äventyr då den är liten och behändig att ha med sig i exempelvis vagnen. Doddo är 12 cm hög och kommer från Teddykompaniet. Hen är testad för CE enligt EN71 och innehåller PP pellets. Doddo går att tvätta i 40 grader och är framtagen i 100% polyester. Levereras på 2-5 arbetsdagar.

Tidningen Frost 2, Pop-up lekset Arendals slott 1 nummer

Tidningen Frost 2, Pop-up lekset Arendals slott 1 nummer
399 kr

Pop Adventures-leksakerna har inspirerats av det nya, episka äventyret i Disneys Frost 2 och bjuder på en spännande playset-upplevelse. Öppna lådan och se Arendals slott veckla ut sig!! Popup-effekten beror på materialet i playsetet ? en mjuk plast som viks ihop när playsetet stängs och åker upp när det öppnas! Popup-playsetet med Arendals slott har inspirerats av Disneys Frost 2 och är en bärbar väska med ett smidigt handtag. Det ihopfällbara playsetet fälls ut till två våningar. Nedervåningen har 1 piano, 1 pianopall, 1 bord, 2 stolar och 1 tron, och övervåningen utgör Elsas och Annas sovrum. Elsa- och Anna-dockor medföljer så att barnen kan återskapa sina favoritögonblick från Frost-filmerna eller hitta på egna. Sedan kan tillbehören förvaras i playsetet inför nästa gång. Ålder: Från 3 år.

Tidningen Bamse kvartettspel 1 nummer

Tidningen Bamse kvartettspel 1 nummer
39 kr

Spel där du ska samla ihop fyra kort i samma serie. Turas om att fråga, byta och samla på kort. Det gäller att få ihop kvartetter, vilket är fyra kort i samma serie. Ålder: Från 4 år Antal spelare: 2 eller fler

Tidningen Bamse - Tidningsprenumeration 20 nummer

Tidningen Bamse - Tidningsprenumeration 20 nummer
659 kr

Börja prenumerera på Bamse till kampanjpris och följ med Bamse och hans vänner på mängder av spännande äventyr i varje nummer. Bamse är en klassiker och alltid en uppskattad present till de yngre! Bamse är världens starkaste Björn och tillsammans med sina vänner som Skalman, Lille skutt och farmor som gör den magiska dunderhonungen så händer det alltid massor av spännande saker. Bamse är en riktig klassiker som är mycket populär hos de yngre och har varit det ända sedan 1966 då serien startade. Förutom underhållande läsning och serier så innehåller varje nummer av Bamse massor av pyssel, tävlingar och ibland även en överraskning som en affisch, klistermärke eller något annat kul. Utöver detta så kan man även lära sig nya saker i Bamses alldeles egna mycket uppskattade skola. En prenumeration på Bamse är en uppskattad present eller julklapp till de yngre. Tidningen Bamse utkommer med 20 nummer per år och är på Svenska! Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Tidningen Frost 2 Set med modedockor, Anna och Kristoffer 1 nummer

Tidningen Frost 2 Set med modedockor, Anna och Kristoffer 1 nummer
499 kr

Set med två dockor, du får både Anna och Kristoffer redo att ge sig ut på spännande äventyr i Arendal och bortom! 2-pack med Anna- och Kristoffer-dockor. Anna har på sig en fin krämfärgad klänning med glittriga, eleganta detaljer. Hennes långa röda hår har satts upp i en klassisk frisyr. Kristoffer har en avtagbar skjorta och gjutna stövlar. Perfekt julklapp eller födelsedagspresent till barn från 3 år och uppåt som älskar att låtsas utforska det magiska riket Arendal och världen utanför! Ålder: Från 5 år.

Tidningen Sylvanian Families, Tårtdekorationsset 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Tårtdekorationsset 1 nummer
189 kr

Roligt set för tårtdekoration där du också får med den söta Pudelflickan från Sylvanian Families. Sylvanian Families Tårtdekorationsset innehåller tårtform, tårtspade, serveringspapper, tårtkniv vackra tårtor och dekorationsdelar. Du kan dekorera tårtan med jordgubbar, choklad och mycket annat! Du får även med Pudelflickan i en speciell klänning med förkläde för bakning. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen NERF, Super Soaker Fortnite HC-E 1 nummer

Tidningen NERF, Super Soaker Fortnite HC-E 1 nummer
129 kr

Super Soaker Fortnite HC-E är en vattenpistol inspirerad av det populära spelet Fortnite. Ta hem en Victory Royale i vattenkriget!. NERF Super Soaker Fortnite HC-E rymmer drygt 2 dl vatten och är lätt att fylla på och lätt att avfyra. Öppna locket, fyll tanken och tryck sedan på avtryckaren för att skjuta en vattenstråle mot dina mål. Gör motståndarna genomblöta med en smygande attack från Nerf Super Soaker Fortnite HC-E-vattenblastern! Längd ca 25 cm. Ålder: Rekommenderad från 6 år.