Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Bamse rullväska 1 nummer

Bamse rullväska på hjul. Perfekt för första semestern! Bamseresväska på hjul, med plats för allt du behöver för ett äventyr! Rullväskan har ett stort fack och två mindre. Den har även en axelrem om en vuxen ska bära den. Namnbricka finns på baksidan av Bamseväskan och vid blixtlåset hänger en fin löstagbar Bamsefigur.

Endast: 229 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Sylvanian Families, Björnbebis 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Björnbebis 1 nummer
89 kr

Familjen Björns gulliga bebis, en riktig mysbjörn. Theo är inte speciellt bra på att prata med de andra barnen, så till att börja med hade han inte några vänner på dagiset. Hans storasyster Nova föreslog att hans skulle ge folk blommor eller vackra stenar istället för att prata, och nu är han kompis med alla. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families, Set för hemlagade pannkakor 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Set för hemlagade pannkakor 1 nummer
139 kr

Set från Sylvanian Famnilies med allt som behövs för den perfekta pannkaksfrukosten. Här har du allt du behöver för en riktig pannkaksfrukost eller lunch! Setet innehåller sex pannkakor, tre smaskiga tillbehör, redskap, bestick och förstås en tekanna ? det går ju inte att äta pannkakor utan en kopp te! Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Babblarna 3 nummer

Tidningen Babblarna 3 nummer
115 kr

Prenumerera på tidningen Babblarna! Babblarna är ett svenskt koncept som tagits fram av Hatten Förlag. Med hjälp av Karlstadsmodellen har de lyckats ta fram sin storslagna idé ? Babblarna. Det är alltså både kul och utvecklande att prenumerera på Babblarna! Följ med på äventyr tillsammans med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Babblarna uppskattas enormt av våra yngsta prenumeranter och är ett pedagogiskt mästerverk när det kommer till att nå fram till små barn. Se dina barn utvecklas när de ser och härmar allas våra favoritkaraktärer. Tidningen Babblarna kommer ut med 6 nummer varje år och rekommenderas för barn mellan 1?5 år. Känner du någon som älskar Babblarna? Varför inte ge bort den som gåva? Alla prenumerationer via oss på Tidningskungen avslutas automatiskt. Varmt välkommen som prenumerant via oss!

Tidningen Pettson & Findus Pussel, 25 bitar 1 nummer

Tidningen Pettson & Findus Pussel, 25 bitar 1 nummer
99 kr

Pussel för de yngsta med 25 bitar med motiv från Pettson & Findus. Härligt pussel med 25 bitar för de yngre med motiv från Pettson & Findus härliga värld. Pusselbitarna är stabila, greppvänliga och lätta att hantera. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 25 Rek ålder: från 3 år

Tidningen Babblarna, Kom hem spelet 1 nummer

Tidningen Babblarna, Kom hem spelet 1 nummer
249 kr

Kom Hem Spelet från Babblarna är det perfekta första spelet att spela med de allra yngsta. Ett spel där alla är vinnare. Detta är ett lekspel för den allra yngsta spelaren, som ska lära sig att spela. Alla spelar tillsammans och hjälper Babblarna som tävlar mot varandra. Hos den vinnande Babblaren finns gömda djur, som alla hjälps åt att få hem. På vägen lär du dig nya ord, att sätta ihop ord och bild, vänta på din tur, peka rätt och härma djur. Det är viktigt att lära sig saker men ännu viktigare att ha roligt tillsammans! Ålder: Från 2 år Antal spelare: 2-4

Tidningen Kamratposten 19 nummer

Tidningen Kamratposten 19 nummer
649 kr

Prenumerera på Kamratposten Kamratposten firar nu 125 år och har varit en vän att lita på för miljontals barn och unga. KP står alltid på barnens sida och barnen själva är med och bidrar till tidningen med insändare, teckningar och framför allt smarta frågor! I Kamratposten är barnens behov av både kul och meningsfull läsning i fokus och vi riktar oss precis lika mycket till killar som till tjejer. För ALLA barn är värda en schysst, rolig och spännande tidning! Kamratposten passar alla åldrar ? både barn och unga vuxna Som prenumerant på Kamratposten får läsarna ta del av massor med roligt om allt mellan himmel och jord. Det kan handla om pinsamheter, reportage om de största idolerna samt andra såväl viktiga som roliga artiklar om vetenskap och aktuella nyheter. I varje efterlängtad utgåva lyfter tidningen både frågor och svar från läsarna själva. Det är allt från kärlek och vänskap till frågor om kroppen och knoppen. Ni vet de frågor som kan vara lite svåra att ställa högt till en vuxen? Kamratposten lyser gärna ljus över de frågor som barn och unga vuxna funderar över. Sedan starten 1892 har Kamratposten funnits till för att främja och stärka barns läsande och självförtroende. Kamratposten är en oerhört populär barn- och ungdomstidning, helt fri från annonser och som utkommer kontinuerligt var tredje vecka. Tidningen passar naturligtvis alla åldrar ? inte bara barn och ungdomar. Kamratposten erbjudande Gör någon glad och ge bort en prenumeration på Kamratposten redan i dag! Spara upp till 48% när du väljer en prenumeration på kamratposten hos oss på Tidnigskungen.

Tidningen Frost 2, Pop-up Lek-set Potion Shop 1 nummer

Tidningen Frost 2, Pop-up Lek-set Potion Shop 1 nummer
199 kr

Pop Adventures-leksakerna har inspirerats av det nya, episka äventyret i Disneys Frost 2 och bjuder på en spännande playset-upplevelse. Öppna lådan och se Arendals by butik för trolldryck veckla ut sig! Popup-effekten beror på materialet i playsetet ? en mjuk plast som viks ihop när playsetet stängs och åker upp när det öppnas! Popup-playsetet med byscenen har inspirerats av Disneys Frost 2 och är en bärbar väska med ett smidigt handtag. Det ihopfällbara playsetet fälls ut till Arendals bybutik från Disneys Frost 2. Det inkluderar en Anna-docka i en gjuten gul klänning och med fint gjutet rött hår och brygdflaskor så att barnen kan förverkliga scener från Frost 2 eller hitta på egna. Sedan kan tillbehören förvaras i playsetet inför nästa gång. Ålder: Från 3 år.

Tidningen Pippi Dockservis 1 nummer

Tidningen Pippi Dockservis 1 nummer
209 kr

Bjud dina kompisar eller gosedjur på ett te-party men den här färgglada teservisen med Pippi-motiv. Med Pippis servis ordnar du till ett roligt och tokigt teparty.Porslinet har ett roligt omaka mönster och färger som ger lekglädje och som sätter fart på fantasin. I servisen ingår: Fyra koppar med olika tryck, storlek och form. Fyra fat med olika tryck i två olika storlekar. Fyra skedar och en kanna med lock. Pippi Långstrumps dockservis består av 14 delar, den är tillverkad i porslin och är maskindiskbar. Storlek: 14 delar Rekommenderad ålder från 3 år

Tidningen Robot presenterar Minecraft 6 nummer

Tidningen Robot presenterar Minecraft 6 nummer
359 kr

Är du ett riktigt Minecraft-fan? Här är tidningen för dig! Den helt nya tidningen Robot presenterar Minecraft tar upp både tips, byggen, hemligheter, mods och guidar dig som både är nybörjande, men också dig som är expert. Tidningen ger dig handfasta tips på hur du förbättrar ditt spelande till det yttersta! Det spelar ingen roll om du är 5 eller 75 år gammal ? alla kan älska Minecraft. Tillsammans med läsare från hela Sverige kan du också lyckas! Bli prenumerant idag på tidningen Robot presenterar Minecraft!