Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Memo Stadens hjältar - Memoryspel 1 nummer

Mitt första memo, så klart med stora brickor och tydliga bilder ur Stadens hjältars värld! MEMO med jättestora brickor spelar man bäst på golvet. Det här är ett spel med enkla och tydliga bilder som passar den yngsta spelaren. Här får man både röra på sig, träna minnet, bildsinnet och lära sig att vänta på sin tur. Både roligt och lärorikt! Ålder: Från 3 år Antal spelare: 2 eller fler spelare

Endast: 109 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Kalle Anka Klassiker 6 nummer

Tidningen Kalle Anka Klassiker 6 nummer
299 kr

Kalle Anka Klassiker är en förlängning av Sveriges största serietidning, Kalle Anka & C:o. Tidningen som utkommer 6 gånger per år bjuder på långa, sällsynta äventyr av tecknarlegenden Carl Barks. Tidningen innehåller 48 sidor serier, och förutom långa Barks-äventyr kan du också läsa specialutvalda repriser. I Kalle Anka Klassiker hittar du klassiska historier om de välkända ankorna från Ankeborg. Varje huvudserie omfattar 25-30 sidor och resterande sidor är uppdelade på 2-3 kortare favoritserier med bland annat Kalle Anka, Knattarna, farbror Joakim, Mimmi och Musse. En prenumeration på Kalle Anka Klassiker ger dig möjlighet att bekanta dig med några av de stora litteraturklassikerna i Kalle Anka-version. Om du känner att Kalle Anka & C:o inte räcker till, utan vill kunna njuta av än mer läsning - kan vi garantera att en tidningsprenumeration av Kalle Anka Klassiker kommer att mätta ditt behov.

Tidningen Frost 2 dockset med 5 dockor 1 nummer

Tidningen Frost 2 dockset med 5 dockor 1 nummer
399 kr

Dockset med Anna, Elsa, Olof, Kristoffer, Sven och vindanden Gale. Frozen Adventure Collection är ett set med en Anna-docka, en Elsa-docka, en Kristoffer-docka, en Sven-docka, en Olof-docka och ett Gale-tillbehör. Anna, Elsa och Kristoffer är klädda för att ge sig ut på äventyr och Annas och Elsas mantlar är avtagbara. Ålder: Från 3 år.

Tidningen Pink Magazine 12 nummer

Tidningen Pink Magazine 12 nummer
3 811 kr

Pink Magazine är tidningen för alla barn som älskar rosa! Varje tidning bjuder på massvis med roliga saker att pyssla med och att läsa. Pink Magazine innehåller dessutom posters av bland annat kändisar att fylla väggarna med. Tidningen innehåller flertalet kända karaktärer från barnserier, exempelvis Greta Gris, Disneys prinsessor och Sylvanian Families. I varje tidning kommer det en söt liten gåvs! OBS: Pink Magazine är på engelska.

Tidningen Kalle Ankas Pocket Special 8 nummer

Tidningen Kalle Ankas Pocket Special 8 nummer
679 kr

Kalle Ankas Pocket Special är tidningsprenumerationen för dig som vill ha ännu mer av Kalle Anka och hans vänner. Den här titeln är ett bra komplement till vanliga Kalle Ankas Pocket. Varje utgåva har hela 512 sidor serier vilket är dubbelt så mycket läsning som i ordinarie Kalle Ankas Pocket. Varje utgåva har dessutom ett specifikt tema vilket innebär att du i varje bok hittar en röd tråd mellan alla de olika berättelserna. Exempel på teman som har förekommit tidigare är djungeläventyr, kärlek, vilda västern, riddare, dinosaurier, pirater, robotar och superskurkar. Kalle Ankas Pocket Special ges ut med 8 nr per år. Beställ din prenumeration nu och se fram emot att nästa utgåva som trycks dimper ner i din brevlåda!

Tidningen LEGO NINJAGO 10 nummer

Tidningen LEGO NINJAGO 10 nummer
615 kr

LEGO Ninjago är tidningen alla LEGO-fans har väntat på! LEGO släppte leksaksserien LEGO Ninjago 2011 och tanken var från början att denna serie enbart skulle säljas under en 2 års period för att ge plats till något nytt och fräscht. Fansen blev tack och lov långt fler än väntat och våra ninjavänner har sedan dess blivit stjärnorna i sin egna Tv-serie och numera även i sin helt egna serietidning. Följ modiga ninjahjältar som Cole, Kai och Zane i nya actionfyllda äventyr och samla på de LEGO-figuriner som medföljer tidningarna. Varje nummer innehåller 12 sidor serier såväl som pyssel, quiz och du får dessutom två posters som du kan pryda väggarna med. Tidningen LEGO Ninjago ges ut 9 gånger per år av tidningsförlaget Egmont Publishing AB. Varje utgåva plastas tillsammans med en LEGO-figurin eller tillbehör!

Tidningen Sylvanian Families, Chihuahuafamiljen 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Chihuahuafamiljen 1 nummer
249 kr

Nu kan du leka med Familjen Chihuahua från Sylvanian Families. Familjen består av Pappa Cesar, Mamma Conchita, Sonen Pablo och Dottern Layal. Familjen chihuahua kommer klädda i fina välstrykta kläder och har rörliga armar och ben. Ta med familjen på en spännande utflykt eller flytta in i ett av alla fina Sylvanian Families hus (säljes separat!). Samla alla familjer från Sylvanian Families och använd fantasin för att skapa en egen fascinerande värld. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Coco Pussel Supercolors, 104 bitar 1 nummer

Tidningen Coco Pussel Supercolors, 104 bitar 1 nummer
59 kr

Pussel för de lite yngre med 104 bitar med motiv från Disneys Coco. Härligt pussel med 104 bitar med ett roligt motiv från Disneys Coco. Perfekt utmaning för barnen. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 104 Rek ålder: från 6 år

Tidningen Babblarna 3 nummer

Tidningen Babblarna 3 nummer
115 kr

Prenumerera på tidningen Babblarna! Babblarna är ett svenskt koncept som tagits fram av Hatten Förlag. Med hjälp av Karlstadsmodellen har de lyckats ta fram sin storslagna idé ? Babblarna. Det är alltså både kul och utvecklande att prenumerera på Babblarna! Följ med på äventyr tillsammans med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Babblarna uppskattas enormt av våra yngsta prenumeranter och är ett pedagogiskt mästerverk när det kommer till att nå fram till små barn. Se dina barn utvecklas när de ser och härmar allas våra favoritkaraktärer. Tidningen Babblarna kommer ut med 6 nummer varje år och rekommenderas för barn mellan 1?5 år. Känner du någon som älskar Babblarna? Varför inte ge bort den som gåva? Alla prenumerationer via oss på Tidningskungen avslutas automatiskt. Varmt välkommen som prenumerant via oss!

Tidningen Frost 2 Docka med ljus, Anna 1 nummer

Tidningen Frost 2 Docka med ljus, Anna 1 nummer
339 kr

Docka som föreställer Anna från Frost 2. Lyft hennes arm och klänningen lyser och skimrar med vackra höstlöv. Magical Swirling Adventure Anna docka kommer med en klänning som vackert skimrar av blinkande höstlöv när du lyfter hennes arm. Dockan har mjukt hår som går att kamma, flera rörliga leder och vackra kläder. Dockan är ca 27 cm hög. Kräver batterier 3x1,5V LR44 (demobatterier ingår). Ålder: Från 3 år.