Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen NERF, Super Soaker Fortnite TS-R 1 nummer

NERF Fortnite TS-R Supers Soaker är en vattenblaster som har samma utseende och färger som blastern från det populära tv-spelet! Nu kan du leka Fortnite med dina kompisar i trädgården men ingen fara, här handlar det om att försöka få dina kompisar genomblöta. Med NERF, Super Soaker Fortnite TS-R som har en volym på 1 liter vatten så är det inga problem. När vattnet är slut öppnar du bara locket för att fylla tanken och sen pumpar du handtaget fram och tillbaka för skjuta iväg vattenstrålen. Perfekt för vattenlekarna i trädgården på sommaren! Ålder: Rekommenderad från 6 år.

Endast: 249 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen NERF Zombie Strike Quadrot 1 nummer

Tidningen NERF Zombie Strike Quadrot 1 nummer
169 kr

Zombierna blir allt starkare men med Zombie Strike Quadrot har du 4 chanser att bekämpa dem! Med NERF Zombie Strike Quadrot kan du avfyra fyra pilar i följd. Ladda en pil i var och en av de fyra piporna, dra kolven bakåt och tryck sedan på avtryckaren så avfyras en pil. Gör blastern redo igen och avfyra en pil till och göra samma två gånger till. Fyra Nerf Zombie Strike-pilar medföljer. OBS: Skjut inte med andra projektiler än de som levereras eller rekommenderas av tillverkaren. Sikta inte mot ögon eller ansikte! Ålder: Rekommenderad från 8 år. Rekommenderas ej till barn under 3 år.

Tidningen SvD Junior 10 nummer

Tidningen SvD Junior 10 nummer
199 kr

Riktiga nyheter för barn och unga! Välkommen till SvD Junior - Sveriges enda nyhetstidning för barn. Vi förklarar det som händer i Sverige och världen på ett sätt som är lätt att förstå. Den är också fullmatad med kluriga korsord, allmänbildande quiz och lättlagade recept. Dessutom har vi experter som svarar på barnens frågor om djur, vetenskap och livet. Varje vecka möter våra juniorreportrar intressanta och aktuella personligheter ? allt från statsministern till Zlatan. Inga annonser - bara läsning! Ge bort en prenumeration till ett vetgirigt barn, så kommer tidningen i brevlådan varje vecka - just nu till ett otroligt bra pris.

Tidningen Dunder-Karlsson & Blom Figurset 1 nummer

Tidningen Dunder-Karlsson & Blom Figurset 1 nummer
109 kr

Nu kan du hitta på hyss med tjuvarna Dunder-Karlsson och Blom från berättelserna om Pippi Långstrump. Se upp så att de inte blir fångatanga av poliserna Kling och Klang när de försöker stjäla Pippis guldpengar. Produkten är gjord i Ftalat- och PVC-fri plast. Storlek: 100 mm hög Rekommenderad ålder från 3 år

Tidningen Aquabeads Ljusbruna matta pärlor 1 nummer

Tidningen Aquabeads Ljusbruna matta pärlor 1 nummer
79 kr

Aquabeads pärlpaket med 600 ljusbruna pärlor. Refill med 600 ljusbruna Aquabeads-pärlor. Använd med komplett set eller med tillbehör. Ålder:Rekommenderad från 4 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Pippi Träpussel, 12 bitar 1 nummer

Tidningen Pippi Träpussel, 12 bitar 1 nummer
89 kr

På det här roliga Pippi-pusslet har du en bild på Pippi Långstrump som skurar golvet på sitt eget vis. Det här träpusslet har 12 bitar och du kan pussla direkt i lådan som pusslet kommer i. Storlek:295x42x210 mm Rekommenderad ålder från 3 år

Tidningen Goal 12 nummer

Tidningen Goal 12 nummer
649 kr

GOAL är fotbollsmagasinet som tar läsaren till de största ligorna, de bästa matcherna och de mest glimrande stjärnorna. GOAL handlar om internationell fotboll från jordens alla hörn men framförallt om största ligorna i Europa, Premier League, La Primera och Serie A. Varje nummer är fyllt med närgångna intervjuer med både etablerade superstjärnor och lovande talanger. GOALs experter ger avslöjande och skarpa analyser i varje nummer samtidigt med uppkäftiga rankinglistor som skapar debatt. GOAL utkommer 12 gånger om året och är på svenska.

Tidningen Skalman mjukisdjur 1 nummer

Tidningen Skalman mjukisdjur 1 nummer
149 kr

Skalman som härligt, mjukt och mysigt mjukisdjur. Ett mysigt Skalman mjukisdjur att leka och gosa med. Ålder: Från 1 år Höjd: ca 18 cm

Tidningen Frost Frozen Pussel, 100 bitar 1 nummer

Tidningen Frost Frozen Pussel, 100 bitar 1 nummer
59 kr

Pussel för de lite yngre med 100 bitar med motiv från populära filmen Frost / Frozen. Ett roligt pussel för de lite yngre med motiv på karaktärerna från succéfilmen Frost / Frozen. Att pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och koncentrationsförmåga på samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 100 Rek ålder: från 5 år

Tidningen Frost 2 dockset med 5 dockor 1 nummer

Tidningen Frost 2 dockset med 5 dockor 1 nummer
399 kr

Dockset med Anna, Elsa, Olof, Kristoffer, Sven och vindanden Gale. Frozen Adventure Collection är ett set med en Anna-docka, en Elsa-docka, en Kristoffer-docka, en Sven-docka, en Olof-docka och ett Gale-tillbehör. Anna, Elsa och Kristoffer är klädda för att ge sig ut på äventyr och Annas och Elsas mantlar är avtagbara. Ålder: Från 3 år.