Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Robot presenterar Minecraft 6 nummer

Är du ett riktigt Minecraft-fan? Här är tidningen för dig! Den helt nya tidningen Robot presenterar Minecraft tar upp både tips, byggen, hemligheter, mods och guidar dig som både är nybörjande, men också dig som är expert. Tidningen ger dig handfasta tips på hur du förbättrar ditt spelande till det yttersta! Det spelar ingen roll om du är 5 eller 75 år gammal ? alla kan älska Minecraft. Tillsammans med läsare från hela Sverige kan du också lyckas! Bli prenumerant idag på tidningen Robot presenterar Minecraft!

Endast: 359 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Sylvanian Families, Set med matbord och stolar 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Set med matbord och stolar 1 nummer
129 kr

Set med matbord, fyra stolar och bordshängd barnstol från Sylvanian Families. Perfekt set för att har en middag på tu man hand, eller en hel familjetillställning med småttingar och mor- och farföräldrar, i ditt Sylvanian Families-hus. Du får matbord, fyra stolar, bordshängd barnstol och en söt vit- och rödblommig liten duk. Ge dina Sylvaniamåltider det där lilla extra med det här söta lilla setet! Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år

Tidningen Sylvanian Families - Freya Chokladkanin-set 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families - Freya Chokladkanin-set 1 nummer
259 kr

Freya Chokladkanin-set Hjälp Freya att studera, i setet ingår det skrivbord och en medföljande stol samt en sidokista.Setet kommer komplett med penhållare och pennor.För att se till att Freya är i perfekt sinnesstämning för att studera finns det också en klot och en ryggsäck för hennes skolböcker. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Pippi Möbelset Säng + Byrå 1 nummer

Tidningen Pippi Möbelset Säng + Byrå 1 nummer
119 kr

Möbelset i trä till Villa Villekulla-huset. I setet ingår en säng till Herr Nilsson, en byrå, en balja och en pall. Rekommenderad ålder från 3 år

Tidningen Sylvanian Families Baby, Slottslekplats 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Baby, Slottslekplats 1 nummer
189 kr

Sylvanian Families lekplats med klätterställning, rutschkana och lekslott. En lekplats för de små Sylvanian-barnen att leka på! Kan kombineras med Förskoleslottet för ännu mera rolig lek (säljes separat). Du får även med en Chokladkanin babydocka. Stimulerar ditt barns kreativa och sociala utveckling genom rolig rollek! Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Babblarna Minisar, Bobbo 1 nummer

Tidningen Babblarna Minisar, Bobbo 1 nummer
49 kr

Varför inte ta med dig Bobbo hem? Bobbo är röd, liten och har roliga öron, armar och fötter att leka med. Bobbo är en av karaktärerna från Babblarna som riktar sig till små barn som lär sig prata. Det perfekta mjukdjuret att ha med sig när man åker hemifrån. Bobbo är svensktillverkad och kommer från Teddykompaniet. Bobbo är 12 cm hög och går att tvätta i 40 grader. Självklart är hen även testad för CE enligt EN71. Levereras inom 2-5 arbetsdagar.

Tidningen Kalle Ankas Pocket 13 nummer

Tidningen Kalle Ankas Pocket 13 nummer
849 kr

Med en prenumeration på Kalle Ankas Pocket får du mängder av underhållande läsning direkt hem i din brevlåda! I den här pocketboken hittar du äventyrsfyllda, roliga och spännande serier med Kalle Anka, Joakim Von Anka, Knatte, Fnatte och många, många fler. Kalle Ankas Pocket räcker längre än den vanliga serietidningen och är perfekt för dig som gärna läser lite mer men samtidigt vill ha samma förstklassiga kvalité som Kalle Anka & C:o. Pocketböckerna är dessutom snygga att samla på i bokhyllan. Varje pocketbok innehåller hela 256 sidor serier och det kommer totalt ut 13 nr per år vilket innebär att du kommer att få hem en ny utgåva varje månad.

Tidningen Sylvanian Families Stadsserien, Set med klänningar - grön och blå 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Stadsserien, Set med klänningar - grön och blå 1 nummer
159 kr

Uppklädningsset med två klänningar till mor och dotter. Vackra klänningar i blått och grönt för mor och dotter sydda i elegant satintyg med vackra gulddetaljer. Perfekt för en fin middag på stan. Figurer ingår ej. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families Baby, Trädkoja 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families Baby, Trädkoja 1 nummer
189 kr

Rolig trädkoja för barnen i Sylvanian-byn att leka i. Trädkoja där barnen kan klättra upp i trädet och kika ut genom trädkronan. I trädet finns också en hängmatta, en gunga och en rutchkana. Det finns även ett litet bord och en stol att ställa bredvid trädet så man kan sätta sig och vila lite när man lekt klart. Ställ trädkojan vid förskolan, tivolit eller något av husen i din Sylvanian Families-värld. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.

Tidningen Sylvanian Families, Set Bebisar cyklar och leker 1 nummer

Tidningen Sylvanian Families, Set Bebisar cyklar och leker 1 nummer
259 kr

Set som innehåller Tilde Goskaninmamma, hennes bebis Malte, Ekorrbebisen Lucas och deras trehjuling och trampbil. Malte Goskanin och Ekorrbebisen Lucas älskar att cykla på deras trehjulingar genom vackra Sylvanian Village och vinka till alla vänliga invånare när de susar förbi! Maltes mamma, den evigt omsorgsfulla Tilde Goskaninmamman, ingår i setet så att hon kan hålla ögonen på småttingarna när de leker. Setet innehåller även en spade och en vattenkanna. De kan bägge förvaras i den smarta förvaringskorgen baktill på trehjulingen. Ålder:Rekommenderad från 3 år. Ej lämplig för barn under 3 år.