Meny Stäng

Billiga prenumerationer

Så kan du skaffa billiga prenumerationer och provprenumerationer via nätet
Om du gillar tidningar, vet du säkert att det kan bli ganska dyrt att köpa dem i lösnummer eller beställa dem till ordinarie pris. Men numera finns det till många tidningsälskares stora glädje möjligheter att skaffa billiga prenumerationer via många prenumerationstjänster på nätet. Dessa billiga prenumerationer är ofta så kallade provprenumerationer, dvs. att du får några få nummer av tidningen du väljer till ett väldigt bra pris, ofta till och med för ett pris som motsvarar ett enda lösnummer!

Vanligtvis får man t.ex. 3, 4 eller 6 nummer av tidningen till ett mycket bra pris, men detta varierar även beroende på vad det är för tidning och erbjudande det gälle

Hur hittar man billiga prenumerationer?
Det finns många sajter på Internet som specialiserar sig på att lista olika billiga prenumerationer och även andra bra erbjudanden. Du hittar dem enkelt via sökmotorer. Det kan även löna sig att gå in på olika tidningsbutiker på nätet, då möjlighet att teckna provprenumerationer ofta även finns hos dem.

Vad ska man tänka på när man tecknar billiga prenumerationer?
– Jämför gärna de erbjudanden som finns för just den tidning du vill ha hos flera olika sidor, då de kan variera lite mellan olika sidor. En del erbjudanden ger dig jättebra priser, medan andra ger dig en liten present i samband med att du skaffar en prenumeration.
– Du bör även alltid läsa igenom villkoren för den prenumeration du tecknar. Många av dem förlängs nämligen med automatik, och vill du inte att din provprenumeration ska gå över till en vanlig prenumeration, måste du därför komma ihåg att säga upp din prenumeration. Så titta alltid på villkoren extra noga för at se om så är fallet eller inte!
– Ibland kan man inte utnyttja erbjudandet om man nyligen redan haft en prenumeration på samma tidning, så även för att se om detta gör att du inte kvalificerar dig för erbjudandet, kan det vara smart att läsa igenom villkoren.