Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Hjärnstorm 4 nummer

Tidskriften Hjärnstorm har varit en egen kraft i svenskt kulturliv sedan 1977. Vi gör balanserade nummer med teman som; Ensam, Självmord, Psychedelia, Djuret och Konsten och Alternativa strategier. Vi publicerar prosa och poesi av landets idag mest uppburna författare och poeter. Vi översätter utländsk litteratur - nyskriven och äldre. Vi presenterar internationellt uppmärksammade konstnärer och kommande och väletablerade svenska konstnärer. I Hjärnstormskonceptet ingår att konstinslagen i numren måste innehålla något mer än bara den traditionella artikeln med tillhörande bilder. Förutom artiklar försöker vi också göra konstinlagor ? det vill säga ?en konstutställning? i tidskriften ? något som inte minst våra läsare i landsorten uppskattar. Vi har kommit till slutsatsen att det är den speciella tonen, tillsammans med den unika blandningen av artiklar som ger Hjärnstorm sin särprägel. Det finns inte någon tidskrift i Sverige som har samma blandning av artiklar om konst, litteratur, filosofi, film, idéhistoria och religionsfilosofi. I Hjärnstorm finns en öppenhet för det absurdistiska, provokativa, vulgära och låga. Uppenbarligen är det balansen mellan det vederhäftiga och det oväntade som gör att läsarna och publiken hittar oss.

Endast: 349 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Opus 3 nummer

Tidningen Opus 3 nummer
299 kr

Första numret av Opus gavs ut 2005 och tidningen har sedan dess levererat underhållande läsning om både klassisk musik och opera. Låt Opus bli din guide till både den svenska och den internationella musikscenen. Följ med bakom kulisserna och lär känna scenarbetare, skådespelare, orkestrar, sångare samt lär dig om hur deras arbete ser ut på daglig basis. Lär dig mer om pjäserna och deras historia för att få ännu bättre förståelse för de föreställningar som du lyssnar på och få stenkoll på vilka som håller mottet tack vare tidningens duktiga recensenter. Om du som läsare drömmer om att resa utomlands med likasinnade så arrangerar tidningen Opus även omtyckta musikresor som tidigare har gått till irländska Wexford och nu här näst bär det av till London samt Aldeburgh-festivalen.

Tidningen Vanity Fair (UK Edition) 12 nummer

Tidningen Vanity Fair (UK Edition) 12 nummer
2 174 kr

Vanity Fair rapporterar om människor, frågor och händelser som kännetecknar vår tid. Denna krönika om samtida kultur ger tillgång till nyckelpersoner i film, musik, underhållning, sport, näringsliv och politik. Med artiklar av kända författare och bilder av prisbelönta fotografer, är varje nummer av Vanity Fair alltid fascinerande, aldrig vardaglig.

Tidningen Gramophone Magazine 12 nummer

Tidningen Gramophone Magazine 12 nummer
10 964 kr

Gramophone är en anrik brittisk tidskrift om klassisk musik med huvudfokus på inspelningar. Tidningen Gramophone ger sina läsare toppklassiga musikrecensioner, intervjuer med stora artister och historiska reportage.

Tidningen Lonely Planet Traveller 12 nummer

Tidningen Lonely Planet Traveller 12 nummer
1 745 kr

Lonely Planet Traveller är proppfullt med nya resmål att upptäcka nära och långt borta. Tidningen kommer ut en gång i månaden och fokuserar på mat, musik, film, konst, arkitektur, shopping, antika kulturer, äventyr och vilda djur samt reseberättelser och fotografier garanterade att ''ta dig dit'', även när du är hemma.

Tidningen Tv Today 26 nummer

Tidningen Tv Today 26 nummer
1 825 kr

Tv Today är en tysk tidning om TV program och tablåer.

Tidningen Pianist Magazine 6 nummer

Tidningen Pianist Magazine 6 nummer
1 342 kr

Pianist Magazine - tidningen för såväl proffs som nybörjare. Prenumeranterna får ta del av råd direkt från professionella pianister. Vissa delar av tidningen är helt avsatta för givande lektioner på alla olika nivåer. Det finns alltid någonting att bli bättre på! Påbörja din resa mot ett bättre pianospelande tillsammans med tidningen Pianist Magazine. Den ultimata guiden som dessutom bidrar med rolig och inspirerande läsning. OBS: Tidningen är på engelska och skickas från England.

Tidningen Kerrang 52 nummer

Tidningen Kerrang 52 nummer
2 864 kr

Keerang är det största rockmagasinet i världen. Om du gillar Bon Jovi, Skunk Anansie, Korn, Maarilyn Manson och många andra är detta tidningen för dig.

Tidningen Disneys Råttatouille Panorama Pussel, 1000 bitar 1 nummer

Tidningen Disneys Råttatouille Panorama Pussel, 1000 bitar 1 nummer
99 kr

Pussel i Clementonis The art of-serie med 1000 bitar med ett panoramamotiv från Råttatouille. Pussel med 1 000 bitar med ett vackert panoramamotiv över Paris från Disneys film Råttatouille. En rolig utmaning för både de yngre och äldre. Pussla är ett mycket bra sätt att träna sitt fokus och sin koncentrationsförmåga samtidigt som det är kul och spännande! Antal bitar: 1 000 Storlek: 98 x 33 cm Rek ålder: från 12 år

Tidningen Sweden Rock Magazine 12 nummer

Tidningen Sweden Rock Magazine 12 nummer
729 kr

Sweden Rock Magazine är Sveriges största hårdrockstidning och har funnits sedan 2001. Här läser du om allt från 70-talshårdrock och AOR till extrem metal, med lika stort fokus på senaste nytt som på skön nostalgi. Intervjuer och artiklar blandas med skivrecensioner, nyheter, historiska återblickar, diskografier, reportage, tävlingar och en massa annat kul. Tidningen är alltid minst 100 sidor tjock och från och med nummer 72 (juni 2010)får alla prenumeranter åtta extra sidor, som inte finns med i utgåvan som säljs i butik. Som prenumerant får du alltså åtta sidor mer i varje nummer, och dessutom sparar du 251:- per år jämfört med lösnummerköparna!