Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Ase & erä 8 nummer

Jägarens basutrustning, känd för sin uppriktighet!Tidningen har nått och utvecklat en stark position bland jägarna. Ase&Erä fokuserar på jakt som hobby samt olika vapnen.Tidning presenterar nyaste innovationer och tekniska nyheter. Ase&Erä är också inblandad i resor i Finland, Karelen och de baltiska staterna. Utrustningar man behöver presenteras grundligt, från underkläder till kniven.

Endast: 950 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Handloader Magazine 6 nummer

Tidningen Handloader Magazine 6 nummer
495 kr

Handloader Magazine specialiserar sig på teknisk information, artiklar och tips kring vapen som laddas manuellt med ammunition. Tidningen innehåller även artiklar om säkerhet.

Tidningen Deutsche Waffen Journal 12 nummer

Tidningen Deutsche Waffen Journal 12 nummer
1 717 kr

Deutsches Waffenjournal tar upp ämnen som skytte, säkerhet, kunskap och berättelser från olika jakter. Blickar även tillbaka på historien om olika vapen och krig.

Tidningen Dolls House World 12 nummer

Tidningen Dolls House World 12 nummer
2 253 kr

Dolls House World är Storbritanniens ledande tidning för de som gör och samlar på dockhus. Tidningen täcker alla aspekter av hobby genom informativa funktioner, artiklar, profiler på kända hantverkare, montrar, presenter och nyheter.

Tidningen Furniture & Cabinetmaking 6 nummer

Tidningen Furniture & Cabinetmaking 6 nummer
929 kr

Furniture & Cabinetmaking är tidningen för dig som är intresserad av hantverk av möbler och möbelsnickeri i alla olika former. Furniture & Cabinetmaking hjälper dig som läsare igenom olika projekt. Innehåller också reportage, nyheter och information om verktyg, material och utrustning.

Tidningen Climbing 5 nummer

Tidningen Climbing 5 nummer
536 kr

Climbing är en omtyckt amerikansk tidning om klättring som publicerades för första gången under 1970. Tidningens huvudkontor är beläget i Boulder, Colorado och de skapar tillsammans 9 nummer per år med allt som någon klättringsintresserad kan tänkas behöva. Tidningen Climbing berör hela klättringsvärlden och passar dig oavsett om du klättar på berg, väggar, is eller alpint. Varje utgåva erbjuder dig inspirerande artiklar kombinerande med prisbelönta bilder som garanterat får det att klia i dina fingrar inför nästa klättringssäsong.Förutom inspiration om klättringsdestinationer och tips på den bästa utrustningen så får du även tips på hur du kan förbättra din teknik av spännande klättringsprofiler.

Tidningen Jaktjournalen 6 nummer

Tidningen Jaktjournalen 6 nummer
396 kr

Jaktjournalen - en 20-taggare för den jaktintresserade! Jaktreportagen, bilderna, hundartiklarna, vapen- och utrusningstesterna; här finns dramatiken, kunskaperna och erfarenheterna. Dessutom får du nyheter, vass debatt, viltrecept och mycket mer. Jaktjournalen skrivs av jägare för jägare!

Tidningen Bowhunting 10 nummer

Tidningen Bowhunting 10 nummer
489 kr

Bowhunting är tidningen om pilbågar och jakt. Bowhunting testar av utrustning och taktik, tekniker och verktyg som behövs för att vara en framgångsrik pilbågsskytt.

Tidningen Åka Skidor 10 nummer

Tidningen Åka Skidor 10 nummer
779 kr

Åka Skidor handlar om en enda sak: världens bästa skidåkning - Tobias Liljeroth, chefredaktör Åka Skidor Åka Skidor startades 1974 med mottot "för dig som älskar snö och utförsåkning", något som fortfarande gäller alla dessa år efteråt. Sveriges ledande skidpublikation tar dig med till den bästa skidåkningen i Sverige, Alperna och till resten av världen. Vi ger dig både inspiration och handfasta tips inför din skidresa, alltid ihop med fantastiska bilder från världens främsta skidfotografer. Varje år producerar Åka Skidor ett av världens största och mest genomarbetade skidtester. Vi guidar dig till vinterns bästa prylnyheter och ger dig tipsen du behöver inför vinterns viktigaste köp. Åka Skidor är tidningen för alla skidentusiaster, oavsett om du åker en helg eller en hel säsong varje vinter. Huvudsaken är att du älskar skidåkning, för det gör vi. Som prenumerant på Åka Skidor får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Tidningen Dollhouse Miniatures 6 nummer

Tidningen Dollhouse Miniatures 6 nummer
1 433 kr

Dollhouse Miniatures Magazine är den definitiva källan för hantverkare, samlare och hobbyister som är intresserade av miniatyrmodeller. Berättelser om extraordinära hantverkare, utställningar och samlingar från hela världen kommer att inspirera läsarna att prova kreativa och roliga projekt.Sidor med "hur gör du" med lätt att följa instruktioner, högkvalitativa fotografier och illustrationer. Dollhouse Miniatures glädjer och utmanar miniatyrmålarna på alla nivåer.