Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Jaktmarker & Fiskevatten 6 nummer

Sveriges enda riktiga kombinerade jakt- och fisketidning. En härlig blandning av spännande jaktreportage, berättelser från fiskevattnet, aktuella nyheter och recept på de fantastiska råvaror skogen, fjället, älven, sjön och havet erbjuder. Vi tipsar om ny jakt- och fiskeutrustning och testar vapen. Jaktmarker & Fiskevatten tar dig ut i vildmarken.

Endast: 396 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Handloader Magazine 6 nummer

Tidningen Handloader Magazine 6 nummer
495 kr

Handloader Magazine specialiserar sig på teknisk information, artiklar och tips kring vapen som laddas manuellt med ammunition. Tidningen innehåller även artiklar om säkerhet.

Tidningen Furniture & Cabinetmaking 6 nummer

Tidningen Furniture & Cabinetmaking 6 nummer
929 kr

Furniture & Cabinetmaking är tidningen för dig som är intresserad av hantverk av möbler och möbelsnickeri i alla olika former. Furniture & Cabinetmaking hjälper dig som läsare igenom olika projekt. Innehåller också reportage, nyheter och information om verktyg, material och utrustning.

Tidningen Dolls House World 12 nummer

Tidningen Dolls House World 12 nummer
2 253 kr

Dolls House World är Storbritanniens ledande tidning för de som gör och samlar på dockhus. Tidningen täcker alla aspekter av hobby genom informativa funktioner, artiklar, profiler på kända hantverkare, montrar, presenter och nyheter.

Tidningen Allt om Jakt & Vapen 5 nummer

Tidningen Allt om Jakt & Vapen 5 nummer
239 kr

I tidningen Allt om Jakt och Vapen finner du som prenumerant en härlig mix av allt mellan himmel och jord som kan tänkas intressera dig som jägare. Du får chansen att läsa om bland annat nervkittlande jaktreportage och tester av både vapen, nya som gamla, och övriga jakttillbehör. Oavsett om du är en rutinerad jägare eller en nybörjare inom området kommer du att uppskatta denna intressanta, lärorika och vackra tidning. Här finns någonting för alla!

Tidningen Deutsche Waffen Journal 12 nummer

Tidningen Deutsche Waffen Journal 12 nummer
1 717 kr

Deutsches Waffenjournal tar upp ämnen som skytte, säkerhet, kunskap och berättelser från olika jakter. Blickar även tillbaka på historien om olika vapen och krig.

Tidningen Rifle 6 nummer

Tidningen Rifle 6 nummer
429 kr

Rifle är en amerikansk vapentidning som inriktar sig på gevär. Rifel skriver om gamla och nya gevär och ger dig som läsare intressanta historier bakom några av världens kändaste gevär.

Tidningen Jaktjournalen 6 nummer

Tidningen Jaktjournalen 6 nummer
396 kr

Jaktjournalen - en 20-taggare för den jaktintresserade! Jaktreportagen, bilderna, hundartiklarna, vapen- och utrusningstesterna; här finns dramatiken, kunskaperna och erfarenheterna. Dessutom får du nyheter, vass debatt, viltrecept och mycket mer. Jaktjournalen skrivs av jägare för jägare!

Tidningen Climbing 5 nummer

Tidningen Climbing 5 nummer
536 kr

Climbing är en omtyckt amerikansk tidning om klättring som publicerades för första gången under 1970. Tidningens huvudkontor är beläget i Boulder, Colorado och de skapar tillsammans 9 nummer per år med allt som någon klättringsintresserad kan tänkas behöva. Tidningen Climbing berör hela klättringsvärlden och passar dig oavsett om du klättar på berg, väggar, is eller alpint. Varje utgåva erbjuder dig inspirerande artiklar kombinerande med prisbelönta bilder som garanterat får det att klia i dina fingrar inför nästa klättringssäsong.Förutom inspiration om klättringsdestinationer och tips på den bästa utrustningen så får du även tips på hur du kan förbättra din teknik av spännande klättringsprofiler.

Tidningen Bowhunting 10 nummer

Tidningen Bowhunting 10 nummer
489 kr

Bowhunting är tidningen om pilbågar och jakt. Bowhunting testar av utrustning och taktik, tekniker och verktyg som behövs för att vara en framgångsrik pilbågsskytt.