Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Bead & Button 6 nummer

Varje nummer av Bead & Button innehåller utförliga handledda projektbeskrivningar, både för nybörjare och för mer erfarna hantverkare, såväl som ett galleri av läsares verk och profiler av ledande pärlhantverkare.

Endast: 673 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Airbrush Step By Step 6 nummer

Tidningen Airbrush Step By Step 6 nummer
1 197 kr

Airbrush Step by Step är tidningen för dig som brinner för att skapa motiv med hjälp av airbrushtekniken. Tidningen skriver om bland annat konstnärer och bjuder på massvis med inspiration. Du får dessutom tips och råd kring hur du ska göra för att utveckla ditt skapande. Börja prenumerera på Airbrush Step by Step idag!

Tidningen Woodturning 13 nummer

Tidningen Woodturning 13 nummer
1 489 kr

Woodturning är en hantverkstidning om snickeri som ger dig nya tips och information om verktyg och utrustning. Woodturning innehåller också praktiskt information och tester.

Tidningen Quiltmagasinet 6 nummer

Tidningen Quiltmagasinet 6 nummer
349 kr

Quiltemagasinet utkommer med 6 stycken efterlängtade nummer per år.Varje nummer innehåller hela 60 sidor som bidrar med både inspiration och mönster till väskor, filtar och mycket mer! Alla mönster i magasinet är framtagna med skandinavisk kvalité och varierar mellan enklare mönster till större och lite mer komplicerade utmaningar.Du finner både modern och mer traditionel quilting och lappteknik i Quiltemagasinet. I varje nummer finns det även möjlighet att studera 8 sidor med noga formulerade råd och tips för dig som är nybörjare inom quilting eller för dig som vill veta mer om de grundläggande teknikerna. Unna dig en prenumeration på tidningen Quiltemagasinet och lär dig hur du tar din hobby vidare till nästa nivå och imponera på dina vänner med dina handarbeten. Sluta fundera och unna dig eller en vän en prenumeration på tidningen redan idag. Välkommen till quilting-klubben! Tidningen är på svenska.

Tidningen Cardmaking & Papercraft 13 nummer

Tidningen Cardmaking & Papercraft 13 nummer
2 601 kr

Cardmaking & Papercraft är Storbritanniens bästa steg-för-steg guide till korttillverkning. Cardmaking & Papercraft är en helt ny Brittisk tidning som är helt tillägnad korttillverkning och andra pappershantverk. Tidningen är fullpackad med inspirerande nya kort från de allra bästa designers, och spännande papperhantverksidéer. Varje projekt kommer med tydliga steg-för-steg instruktioner för det perfekta resultatet varje gång. Plus, upptäck och lär dig alla de nya pappersteknikerna du behöver för att skapa de vackraste korten och pappersgåvorna.

Tidningen Mumin Pussel 1000 bitar 1 nummer

Tidningen Mumin Pussel 1000 bitar 1 nummer
169 kr

Detta pussel består av 1000 utmanande bitar och när du har fått alla på plats så har du framför dig en bild på Mumintrollet och alla hans vänner.

Tidningen Monopol Junior Electronic Banking - Spel 1 nummer

Tidningen Monopol Junior Electronic Banking - Spel 1 nummer
329 kr

Det klassiska spelet Monopol fast i en enklare variant för de lite yngre, man kan bland annat köpa en skatepark, en glassbar eller betala räkningar. Ett rolig och underhållande spel där man inte använder kontanter utan istället använder sig av bankkort och en elektronisk bankenhet där man får pengar eller betalar in, vilket får spelet att gå mycket enklare och snabbare. När någon spelares bankkort är tomt så är spelet över och den med mest pengar vinner! Innehåller: Spelplan Bankenhet 4 bankkort 4 juniorspelpjäser 20 chans-kort 48 sålda-skyltar Täring 4 Vem är din figur?-kort Spelregler Två AAA-batterier krävs (ingår ej). Regelspråk: Svenska och Finska Ålder: Från 5 år Antal spelare: 2-4

Tidningen Ase & erä 8 nummer

Tidningen Ase & erä 8 nummer
950 kr

Jägarens basutrustning, känd för sin uppriktighet!Tidningen har nått och utvecklat en stark position bland jägarna. Ase&Erä fokuserar på jakt som hobby samt olika vapnen.Tidning presenterar nyaste innovationer och tekniska nyheter. Ase&Erä är också inblandad i resor i Finland, Karelen och de baltiska staterna. Utrustningar man behöver presenteras grundligt, från underkläder till kniven.

Tidningen Beadwork Magazine 6 nummer

Tidningen Beadwork Magazine 6 nummer
509 kr

Beadwork Magazine publicerar vackra projekt i alla typer av pärlarbeten, trådarbeten, stickning och virkning som presenteras med lätta anvisningar och kristallklara fotografier.

Tidningen Ridsport 6 nummer

Tidningen Ridsport 6 nummer
355 kr

RIDSPORT är landets ledande hästtidning, ett måste för den aktiva, vare sig man har hästar som yrke eller hobby. Tidningen är fullmatad med nyheter, debatter, inspiration och kunskap, de senaste forskningsrönen och en mängd träningstips. En fullspäckad tabloidtidning som ges ut var 14e dag, 24 nummer per år. Avelsextra, en tidning om avel, kommer ut som ett extra nummer i mars. RIDSPORT SPECIAL är en snygg magasintidning med mycket läsning och massor av vackra bilder. Ingår i din prenumeration och kommer ut vår och höst.Ridsport som e-tidning och Ridsport PLUS på www.tidningenridsport.se ingår i prenumerationen.