Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Robot 6 nummer

Har du en dotter eller son som älskar att sitta försjunken i spel och vill spendera varje vaken timme med sin hobby? Du har nu hittat fram till Sveriges coolaste speltidning för de lite yngre spelarna! Tidningen Robot är en skön paus från exempelvis datorn och tillåter ditt barn att fördjupa sina kunskaper inom sitt favoritspel. Här finner våra små prenumeranter inspirerande råd och tips om Minecraft, Super Mario, Skylanders, Lego och Pokémon. . Såväl nybörjare som proffs finner tidningen som både rolig och lärorik och är en favorit för många yngre spelare runtom hela Sverige. . Utöver roliga och smarta artiklar angående specifika spel i tidningen Robot finner man lite av varje som lyfter spännande nyheter inom spelvärlden med exempelvis kommande spel, häftiga recensioner om både nya och gamla spel samt exklusiva förhands tittar på spel som håller på att skapas! Med en prenumeration på tidningen Robot är man alltid uppdaterad med det senaste samtidigt som man ständigt utvecklas till en bättre spelare. . Känner du någon som skulle tycka om en prenumeration på tidningen Robot? Köp en uppskattad present redan idag och gör någon extra glad! Alla prenumerationer via Tidningskungen avslutas automatiskt. Välkommen som prenumerant på Sveriges coolaste speltidning! Som prenumerant på Robot får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Endast: 369 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Model Rail 13 nummer

Tidningen Model Rail 13 nummer
1 347 kr

Model Rail är tidningen som täcker layouten och kontruktionen för järnvägar. Här får du rapporter om vad som är nytt inom modelljärnvägar och alla skalor samt alla epoker av järnväg.

Tidningen Woodcarving 6 nummer

Tidningen Woodcarving 6 nummer
700 kr

Woodcarving ger dig allt inom hantverk, snickeri och träsnideri. Woodcarving är en hanverkstidning med inriktning på trähantverk. Tidningen ger dig praktisk information i konsten och innehåller massor av fina bilder och artiklar.

Tidningen The Woodworker 13 nummer

Tidningen The Woodworker 13 nummer
1 397 kr

Woodworker passar den händige hobbysnickaren som tycker om att skapa vackra ting i trä. Ta del av detaljerade verktygsrecensioner och få praktiska råd som får dig att bli en ännu duktigare snickare.

Tidningen Beadwork Magazine 6 nummer

Tidningen Beadwork Magazine 6 nummer
482 kr

Beadwork Magazine publicerar vackra projekt i alla typer av pärlarbeten, trådarbeten, stickning och virkning som presenteras med lätta anvisningar och kristallklara fotografier.

Tidningen Tattoo Life 6 nummer

Tidningen Tattoo Life 6 nummer
758 kr

Tattoo Life är ett internationellt tatuerings - och kulturmagasin som riktar sig till dig med ett brinnande intresse för tatueringar. I läckra Tattoo Life får du ta del av intervjuer med internationellt erkända tatuerare, mode, musik och reportage från populära tatueringsmässor.

Tidningen 1950s Fashion Pussel 1000 bitar 1 nummer

Tidningen 1950s Fashion Pussel 1000 bitar 1 nummer
109 kr

Ett pussel där 50-talets mode och glans står i fokus. Kan du få alla dom 1000 bitarna på rätt plats?

Tidningen Kryssa med humor 3 nummer

Tidningen Kryssa med humor 3 nummer
99 kr

En krysstidning med humor, om humor - för dig med humor. Kryssa med humor gör dig på gott humör. En korsordstidning som är laddad med massor av roliga korsord i temat humor. Allt från klassiker till det senaste.

Tidningen Norway Pussel 1000 Bitar 1 nummer

Tidningen Norway Pussel 1000 Bitar 1 nummer
70 kr

Pussel med fina motiv från vårt grannland Norge! Kan du få alla de 1000 bitarna på plats?

Tidningen Unicorns Pussel, 200 bitar 1 nummer

Tidningen Unicorns Pussel, 200 bitar 1 nummer
75 kr

Ett sagolikt pussel där två enhörningar njuter av utsikten vid ett vackert vattenfall. Detta pussel har 200 bitar som ska komma på plats och rekommenderas från 8 år.