Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Bike powered by Motorrad 2 nummer

Bike powered by Motorrad är Sveriges ledande mc-tidning som kombinerar det bästa av två världar ? Bike och Motorrad. De lokala svenska reportagen görs i äkta Bike-anda, med ungdomlig touch och spänst. De riktigt stora testerna görs i samarbete med tyska Motorrad som är Europas största motorcykeltidning med oerhörda resurser, något som krävs för riktigt professionella tester. Ta som exempel de omfattande produkttesterna av däck. Eller de tunga långtesterna där vi kör motorcyklarna i hela 50 000 kilometer. Ett tiotal maskiner rullar ständigt. Testerna av motorcyklar betygsätts enligt ett poängsystem med maximal 1000 poäng. Detta varvat med reportage, resor och kåserier. OBS! Som helårsprenumerant (10 nr) har du fri tillgång till vårt digitala tidningsarkiv.

Endast: 99 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Car 12 nummer

Tidningen Car 12 nummer
1 851 kr

Car innehåller tester och branschnyheter inom bilindustrin. Car innehåller artiklar och tester av olika bilar och modeller.

Tidningen Nostalgia 12 nummer

Tidningen Nostalgia 12 nummer
749 kr

Med gedigna reportage hälsas du in i en tidlös värld av klassiska bilar, vackra båtar och spännande motorcyklar, men även historiska tåg och flygplan. Allt toppat av gångna tiders trender, prylar och musikstilar men inte minst mängder av relevanta privatannonser.

Tidningen Car Mechanics 12 nummer

Tidningen Car Mechanics 12 nummer
1 120 kr

Car Mechanics är tidningen som täcker allt från att serva till att reparera stora skador på bilen. Du får även ta del om de senaste nyheterna och hjälp för att klara av att reparera själv.

Tidningen Traktor 3 nummer

Tidningen Traktor 3 nummer
219 kr

Traktorer från förr! Ett magasin fullmatat med jordnära reportage, traktorarkiv, historia, traktorsamlare och spaning på slätterna. Innehåller även Traktorbörsen för Köp & Sälj samt reportagefrån träffar och event.

Tidningen Race 12 nummer

Tidningen Race 12 nummer
725 kr

Race Magazine är tidningen som håller Dig informerad om allt kring motocross, speedway, enduro och trial. Förutom reportage från tävlingar, med allt från ungdom till veteraner, har vi motorcykeltester, intervjuer och tillbakablickar.

Tidningen Corvette Magazine 8 nummer

Tidningen Corvette Magazine 8 nummer
632 kr

Corvette Magazine är en rolig- och professionell tidskrift där varje utgåva bjuder på fängslande artiklar, självklart med Corvette i centrum. Det innebär bland annat resultat ifrån kör-test och racer-tävlingar, intressanta berättelser om märket Corvette samt senaste nytt om kommande bilar. Allting presenteras i en tidning som är trevlig för ögat med fotografier tagna av proffs fotografer och en design som gör läsandet till ett nöje.Corvette Magazine har som mål att skapa en tidning som aldrig går ut i tiden och som ska vara lika aktuell och intressant att läsa såväl idag som om 20 år. Om du själv är den lyckliga ägaren av en Corvette så erbjuder tidningen också ?steg-för-steg? beskrivningar som du kan följa när du underhåller din egen bil och du får också aktuell information om vad de olika modellerna har för värde på marknaden idag om du funderar på att sälja din bil. Förutom bra guider som du kan använda dig av när du underhåller bilen så får du också tips på hur du får bilen att hålla längre samt vilka förändringar som du kan göra för att få ut mer av bilens kapacitet.Oavsett om du är ägaren av klassisk Corvette eller en av de nyare modellerna så är den här tidningen något för dig!

Tidningen Promobil 12 nummer

Tidningen Promobil 12 nummer
799 kr

Promobil är Tysklands och Europas största tidning om husbilar.

Tidningen Husbilen Test 3 nummer

Tidningen Husbilen Test 3 nummer
149 kr

Husbilen Test är Sveriges enda husbilstidning. I den kan du läsa allt som rör och berör husbilar. I varje utgåva testas minst tre husbilar, två nya och en begagnad. Reportage, intervjuer och intressanta historiska tillbakablickar från husbilens barndom är fasta punkter. Innehållet serveras med stor entusiasm och rikt illustrerat. Är husbil ditt intresse är Husbilen Test din tidning.

Tidningen Bilsport Rally&Racing 3 nummer

Tidningen Bilsport Rally&Racing 3 nummer
219 kr

Fartfyllda fakta från motorsportens värld. Explosiv läsning om rally, racing, rallycross, folkrace, karting och dragracing samt förarporträtt och månadens tävling. Här hittar du även resultat och intressant teknik.