Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Gasoline Magazine 4 nummer

Gasoline Magazine är en tidsskift för er som gillar det hårdaste inom muskelbilar, hot rodding, race, motorcyklar och kustoms. I tidningen möter du även teknik, historik och människorna bakom sina drömbyggen. Gasoline är tidningen för entusiaster, gjord av entusiaster!

Endast: 275 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Klassiska Lastbilar 9 nummer

Tidningen Klassiska Lastbilar 9 nummer
569 kr

100% tung nostalgi! Vägarnas dåtida kungar är mäktiga och låter därefter. I Klassiska Lastbilar varvas fylliga reportage om kärleksfullt renoverade lastbilar med personporträtt och åkeri- och påbyggarhistoria.

Tidningen Hot Rod (Digital only) 12 nummer

Tidningen Hot Rod (Digital only) 12 nummer
700 kr

Denna tidskrift är inriktad på hög prestanda, personbilar och hot-rod. Tidningen tar upp nyheter, trender, teknik och händelser. Den lyfter en mängd olika bilar från specialbyggda gatmaskiner till återställd muskel bilar. Dessutom artiklar som ger en inblick om människorna bakom. Den här utgåvan är endast digital

Tidningen Wheels Magazine 4 nummer

Tidningen Wheels Magazine 4 nummer
289 kr

Wheels Magazine är Skandinaviens ledande månadstidning inom USA-bilhobbyn.Gillar du jänkare, hot rods, hojar, racers, klassiker, muskelbilar eller customs?? Då har du kommit rätt!

Tidningen Classic Ford Magazine 13 nummer

Tidningen Classic Ford Magazine 13 nummer
1 683 kr

Classic Ford är tidningen för dig som älskar gamla Ford bilar. Fylld med tips från experter, reportage och recensioner.

Tidningen Auto Motor & Sport 52 nummer

Tidningen Auto Motor & Sport 52 nummer
2 999 kr

Auto Motor & Sport utkommer varannan vecka och är nybilsköparens bästa hjälp med massor av tester och provkörningar. Här hittar du den senaste informationen om bilmärken som Tesla, Volvo, Ford, Skoda och många fler och testet som ställer dessa mot varandra. Tidningen Auto Motor & Sport hjälper dig i djungeln både när du ska köpa nytt eller begagnat med prisguider och tips på sådant som kan vara bra att tänka på. Du kommer även hitta en tidning med det senaste inom motorsporten och i och med att tidningen ges ut så ofta så finner du alltid dagsaktuell information. En digital tidning ingår även i prenumerationen! Tidningen Auto Motor & Sport ges ut av tidningsförlaget Egmont Publishing AB och utkommer totalt 26 nummer per år. Tidningen är på svenska.

Tidningen Combat Aircraft 12 nummer

Tidningen Combat Aircraft 12 nummer
1 225 kr

Combat Aircraft skriver om militära flygvapen med en blandning av moderna och historiska flygplan, dess olika funktioner och rapporter.

Tidningen MOG Magazine 12 nummer

Tidningen MOG Magazine 12 nummer
1 199 kr

Här har du tidningen som framförallt läses av bilentusiaster runtomkring i hela världen. Har du alltid velat lära dig mer och läsa om bilar från bilmärket Morgan? Då är detta tidningen för dig! Unna dig en prenumeration på tidningen MOG Magazine redan idag. Välkommen som prenumerant!

Tidningen Sportauto 12 nummer

Tidningen Sportauto 12 nummer
1 052 kr

Sport Auto är en tysk sportbilstidning.

Tidningen Teknikens Värld 2 nummer

Tidningen Teknikens Värld 2 nummer
99 kr

Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik. Tidningen bjuder Dig på de vassaste biltesterna och hjälper Dig till bästa bilköpet! Teknikens Värld är en bred tidning om bilar som i varje nummer innehåller allt från små budgetbilar via begagnatbilar till supersportbilar som många av oss oftast bara kan drömma om. Teknikens Värld utkommer 26 gånger om året och är på svenska. Förutom din vanliga papperstidning ingår även tillgång till tidningen digitalt på din iPad och iPhone.