Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Rum Ute 6 nummer

Rum Ute är magasinet för den stilsäkra trädgårdsesteten. Nyheter, trender & influenser från hela världen samsas med unika trädgårdar och lustfylld livsstilsinspiration för ett vackrare uteliv året om.

Endast: 399 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Börsveckan 4 nummer

Tidningen Börsveckan 4 nummer
329 kr

Börsveckan är en helt oberoende tidning med ett enda mål- att hjälpa våra läsare att göra bättre aktieaffärer. Våra konkreta köp- och säljråd har hjälpt många läsare till god avkastning sedan 1985. Som prenumerant får du: ? Tidningen Börsveckan hem i brevlådan 42 måndagar per år och möjlighet att ladda ned tidningen via nätet redan på söndagen. ? Konkreta köp- och säljråd serverat på ett enkelt språk. ? Tillgång till Börsveckanportföljen - Essensen av tidningens bästa aktieråd. Portföljen startade 1992 och har slagit index alla år utom ett. I snitt har portföljen avkastat 47 % per år. Nyhet! Nu kan du som prenumerant enkelt följa Börsveckanportföljen via vårt digitala nyhetsbrev. Eftersom Börsveckan är specialiserad på aktieanalys är den avdragsgill i deklarationen, läs mer i Dags att deklarera, sidan 23.

Tidningen The Garden 12 nummer

Tidningen The Garden 12 nummer
1 709 kr

Få härlig inspiration med din nya tidningsprenumeration på The Garden. Ta del av tips och råd kring hur man driver upp olika typer av grönsaker, buskar, blommor och frön. The Garnden är en tidning som blandar praktisk lära med nyheter och vackra bilder. Brinner du för trädgårdsarbete är detta tidningen för dig! Få den vackraste trädgården i kvarteret utan att tappa inspirationen på vägen. Lär dig om vad som funkar tillsammans och vad man ska undvika. Bli prenumerant på tidningen The Garden idag. OBS: Tidningen är på engelska och skickas från England. För att beställa The Graden måste man även bli medlem i RHS (Royal Horticultural Society).

Tidningen tv14 26 nummer

Tidningen tv14 26 nummer
780 kr

I tidningen Tv14 har du en enkelt färgkodad Tv-tablå för att du så lätt som möjligt ska få stenkoll på vad som visas på Tv de kommande 14 dagarna. Du bläddrar snabbt fram till dagens program och hittar information om såväl svenska som utländska kanaler fyllda med underhållning, sport, fakta, dokumentärer, film, nyheter och barnprogram. Skulle du ha svårt att välja så hjälper tidningen dig genom att förmedla rekommendationer och dagens tips från Tv-experter som har stenkoll på vad du absolut inte får missa. Som om detta inte vore nog så innehåller tidningen även Tv-krysset, recept, reportage där du får chansen att följa med bakom kameran och möta stjärnor från aktuella dokusåpor och serier. Tv14 ges ut av tidningen Expressen och kommer ut med totalt 26 nummer per år.

Tidningen Financial Times 260 nummer

Tidningen Financial Times 260 nummer
10 834 kr

Dagstidning med inriktning på världsomfattande nyheter och händelser inom finans, ekonomi och politik. Med en prenumeration på Financial Times ges ett kundnummer som även ger tillgång till tidningen på internet.

Tidningen Le Nouvel Observateur 52 nummer

Tidningen Le Nouvel Observateur 52 nummer
2 145 kr

Le Nouvel Observateur eller L'Obs som den kallas sedan 2014, är en fransk nyhetstidning som ges ut en gång i veckan. Tidningen når nästan 360 000 prenumeranter varje vecka och är unik bland sina konkurrenter med sina väldigt övergripande inslag. Le Nouvel Observateur grundades redan 1964 och har sedan starten erbjudit omfattande reportage som täcker politik och kultur från Europa, mellanöstern och Afrika. Tidningen hyllas för sin djupa och respektfulla behandling av aktuella händelser inom främst politik och litteraturkultur. Söker du en tidning som rapporterar om världens händelser från Frankrikes huvudstad Paris? I så fall kan en prenumeration på tidningen Le Nouvel Observateur vara något för dig!

Tidningen Linux Format Dvd 13 nummer

Tidningen Linux Format Dvd 13 nummer
3 165 kr

Storbritanniens bästsäljande Linux magazine! Linux OS ökar i popularitet, men var vänder du dig när du behöver råd eller information om denna revolutionerande programvara? Linus Format erbjuder en månatlig dos av underhållande och informativa artiklar, nyheter, handledning, granskningar, förhandsvisningar, teknisk support och mycket mer! Framförallt erbjuder Linux Format inspiration för Linux användare på alla kunskapsnivåer. vare sig du är en Linux "newbie" eller en programmeringsguru finns det något för dig i varje nummer av Linux Format. Den medföljande DVD:n ger dig även extra saker såsom mjukvara, handledning, uppdateringar och mycket annat!

Tidningen Christianity Today 12 nummer

Tidningen Christianity Today 12 nummer
485 kr

Tidningen Christianity Today ger evangeliska tänkare en känsla av gemenskap, sammanhållning och riktning genom eftertänksamma, bibliska kommentarer om frågor och genom omsorgsfull rapportering av nyheter.

Tidningen Gör det själv Digital 12 nummer

Tidningen Gör det själv Digital 12 nummer
399 kr

Digital prenumeration innehållande 1 000 byggbeskrivningar! Det har aldrig varit lättare för dig att hitta inspiration och hjälp inför alla dina gör-det-självprojekt. Med full tillgång till gds.se finns det gott om byggbeskrivningar med tillhörande videor, foton, ritningar och materiallistor. Prenumerationen innehåller dessutom 3D-modeller som du själv kan vända och vrida på för att få en bättre bild av projektet. Du får även ta del av stora tester av verktyg. Det finns även gott om guider kring hur du finner det bästa byggmaterialet. I prenumerationen ingår det tillgång till en ny app! Husets Viktigaste Reparationer är en videoapp som endast finns till för prenumeranter. Få experthjälp när kranen plötsligt går sönder, dörren kärvar eller golvet knarrar. Appen innehåller även gott om hantverkstips, nyheter, expertsvar och verktygsrecensioner. Ta del av nytt innehåll i appen varje dag! Med en digital prenumeration får du tillgång till mer än 1 000 byggbeskrivningar online Byggbeskrivningarna innehåller detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer över stora och små projekt. Byggbeskrivningarna följer lagar och regler och är skrivna i samarbete mellan experter och hantverkare Byggbeskrivningar till stora projekt innehåller en materiallista för att spara tid och pengar Ny videoapp med mer än 160 av hemmets viktigaste reparationer

Tidningen American Handgunner Magazine 6 nummer

Tidningen American Handgunner Magazine 6 nummer
747 kr

American Handgunner är tidningen för dig som vill veta allt om handvapen. Nyheter reportage och tester av många olika modeller. American Handgunner är tidningen för dig som vill veta allt om vapen och vara först med den senaste informationen inom branschen.