Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Jerusalem Post International 52 nummer

Jerusalem Post International är en israelisk tidning som har kommit att betraktas som en av världens viktigaste tidningstitlar. Posten har rapporterat om Israel redan innan staten grundades.

Endast: 2 053 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen African Business 10 nummer

Tidningen African Business 10 nummer
809 kr

African Business är den världsledande tidningen som innehåller allt kring Afrikas näringsliv och ekonomi.Prenumerera på tidningen och läs spännande reportage om Afrikas rikaste människor och företag.

Tidningen Cineaste Magazine 4 nummer

Tidningen Cineaste Magazine 4 nummer
1 305 kr

Cineaste innehåller bidrag från många av USA:s frispråkiga författare, kritiker och forskare. Fokuserar på både konst och politik på bio.

Tidningen Arbetaren 96 nummer

Tidningen Arbetaren 96 nummer
588 kr

Arbetaren har getts ut sedan 1922. Den kommer två gånger i veckan som webbtidning, med ett välfyllt magasin på papper en gång i månaden. Månadsmagasinet samlar längre samhällsreportage, essäer och intervjuer som publicerats i webbtidningen i ett tryckt magasin. (Observera att månadsmagasinet inte kommer finnas tillgängligt som lösnummer i butik. Endast prenumeranter på tidningen Arbetaren får detta magasin.) Du som prenumererar på Arbetaren får följande: Nyheter ur ett underifrånperspektiv. Som inte står i andra tidningar, eller är på allas läppar. In- och utrikes, arbetsmarknad, feminism, miljö, ekonomi, politik. Med mera. Ledare. Vår egen sida. Fördjupade ställningstaganden och analyser i viktiga frågor. Reportage. Vi avslöjar orättvisor, skildrar viktiga kamper, förklarar tunga samhällsprocesser, förmedlar gripande människoöden. Här ges sammanhang och fakta, i text och bild, från när och fjärran.

Tidningen Catholic Biblical Quarterly 4 nummer

Tidningen Catholic Biblical Quarterly 4 nummer
1 644 kr

Catholic Biblical Quarterly är tidningen som ger dig vetenskapliga undersökningar av Skriften och närliggande områden, inklusive exegetik, biblisk teologi, arkeologi, text-och litteraturkritik, Främre Orientens historia, jämförande religion i relation till Bibeln, Koranen och ugaritiska.

Tidningen Presse Und Sprache 12 nummer

Tidningen Presse Und Sprache 12 nummer
666 kr

Presse Und Sprache riktar sig mot läsare som vill lära sig tyska och samtidigt hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och utvecklingen i Tyskland. Presse Und Sprache innehåller artiklar från ledande tyska tidningar på en rad olika ämnen: politik, näringsliv, samhälle, miljö, konst, ungdom, idrott och livsstil.

Tidningen Flamman 50 nummer

Tidningen Flamman 50 nummer
599 kr

Flamman förändras! Med nya briljanta skribenter, en ny snygg hemsida och en podcast för ännu djupare analyser håller Flamman på att få en ny prägel. Sverige behöver en seriös västerröst som kan bryta igenom den liberala medielogiken. Och vi behöver din hjälp för att höras mer! Flamman - den svenska vänsterns tidning. Oberoende socialistisk sedan 1906.

Tidningen Ekonomisk Debatt 4 nummer

Tidningen Ekonomisk Debatt 4 nummer
350 kr

Ekonomisk Debatt analyserar med vetenskaplig inriktning den ekonomiska utvecklingen och debatterar aktuella samhällsekonomiska frågor under bred medverkan av akademiskt och praktiskt verksamma ekonomer.Ekonomisk Debatt utges av Nationalekonomiska Föreningen.

Tidningen Charlie Hebdo 52 nummer

Tidningen Charlie Hebdo 52 nummer
2 315 kr

Den franska satiriska veckotidningen som genom tecknade bilder tar upp ämnen som politik, religion och samhälle.

Tidningen Foreign Policy 4 nummer

Tidningen Foreign Policy 4 nummer
2 122 kr

Foreign Policy är en amerikansk tidning om utrikespolitik. Foreign Policy både förenklar och förtydligar komplexa ämnen med skarpa och insiktsfulla artiklar.