Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Scoop 4 nummer

Scoop är Sveriges enda tidskrift om undersökande journalistik. Här samlas de bästa reportagen från svenska och utländska medier. Här hittar du de seriösa reportagen som tränger bakom fasaderna, reportagen som ger dig sammanhangen och historien bakom historien. Scoop för en ständig debatt om journalistikens villkor, arbetsmetoder, etik och moral. Här finner du också klassiker som ger inspiration. Dessutom recensioner av viktig litteratur och debatter. I Scoop skriver landets bästa journalister med syftet att förbättra och fördjupa den svenska journalistiken.

Endast: 290 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Jerusalem Post International 52 nummer

Tidningen Jerusalem Post International 52 nummer
2 241 kr

Jerusalem Post International är en israelisk tidning som har kommit att betraktas som en av världens viktigaste tidningstitlar. Posten har rapporterat om Israel redan innan staten grundades.

Tidningen Newsweek (UK) 52 nummer

Tidningen Newsweek (UK) 52 nummer
3 557 kr

Newsweek är en internationell nyhetstidning som tar upp frågor av global relevans och håller hög journalistisk och bildmässig nivå.

Tidningen Tunneln i slutet av ljuset 1 nummer

Tidningen Tunneln i slutet av ljuset 1 nummer
59 kr

ALLA HAR ETT PRIS. HUR MYCKET ÄR DITT LIV VÄRT? Han plågas av ångest och har tappat tilltron till livet, försökt ta sitt eget liv men misslyckats. Nu hittar han en lösning på internet någon vill döda och söker ett mordoffer. För en miljon kronor i månaden lockas han skriva kontrakt med sin egen mördare. Inom ett år kommer han att vara död, men fram till dess kommer han att vara miljonär. Han slungar sig in i en orgie av konsekvensbefriat leverne men just när allt verkar falla på plats får han ett mejl som förändrar spelreglerna totalt. Vad händer om han ångrar sig när han redan skrivit kontrakt på sin egen död och spenderat pengarna? Tunneln i slutet av ljuset är en psykologisk thriller om lusten att dö och lusten att döda, men också en berättelse om det samhälle vi lever i och den ensamhet som kan dölja sig i skydd av folkmassorna. Mörk, ångestladdad och klaustrofobisk läsning. Man bara måste läsa vidare för att se hur det slutar. - Caroline Eriksson, författare Jag gillar hur Falkman gräver sig in i någon som mår riktigt dåligt. Det är märkligt upplyftande för att vara så mörkt. - Johanna Mo, författare En av de mest lovande thrillerdebuter jag läst på länge. - Martin Holmén, författare Boken är skickligt skriven, språket imponerar med sin stilsäkerhet. - Johannas deckarhörna, blogg Grymt stark, mörk & fascinerande. - Jennies boklista, blogg En av årets mest fascinerande böcker.- Annasdeckartips, blogg

Tidningen Charlie Hebdo 52 nummer

Tidningen Charlie Hebdo 52 nummer
2 297 kr

Den franska satiriska veckotidningen som genom tecknade bilder tar upp ämnen som politik, religion och samhälle.

Tidningen Ekonomisk Debatt 8 nummer

Tidningen Ekonomisk Debatt 8 nummer
600 kr

Ekonomisk Debatt analyserar med vetenskaplig inriktning den ekonomiska utvecklingen och debatterar aktuella samhällsekonomiska frågor under bred medverkan av akademiskt och praktiskt verksamma ekonomer.Ekonomisk Debatt utges av Nationalekonomiska Föreningen.

Tidningen Der Spiegel 53 nummer

Tidningen Der Spiegel 53 nummer
5 731 kr

Der Spiegel är en tysk tidning om politik. Der Spiegel utkommer varje vecka.

Tidningen Jane's Intelligence Review 12 nummer

Tidningen Jane's Intelligence Review 12 nummer
12 603 kr

Jane's Intelligence Review fokuserar på brännande ämnen som konflikter, brottslighet, säkerhetsfrågor, kriser m.m. De djuplodade texterna i tidningen är författade av insatta journalister och krigskorrespondenter.

Tidningen Liberal Debatt 6 nummer

Tidningen Liberal Debatt 6 nummer
200 kr

Liberal Debatt är en partipolitiskt fristående idétidskrift. I över 60 år harLiberal Debatt legat i framkant i den liberala idédebatten och strävar ständigtefter en nyskapande och intresseväckande blandning av ämnen, skribenter ochformer.

Tidningen Sans 4 nummer

Tidningen Sans 4 nummer
365 kr

Sans är en unik tidskrift i upplysningens anda som lyfter fram filosofi, förnuft och kritiskt tänkande. Sans företräder sekulär etik och humanistisk människosyn, rapporterar om nya vetenskapliga rön, granskar och ifrågasätter alla typer av dogmatiska synsätt och försvarar den fria tanken. Tidskriften är ca 90 sidor och kommer ut med fyra nummer per år. www.fritanke.se/sans-magasin