Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Guns & Ammo 12 nummer

Guns & Ammo är tidningen för dig med intresse för skytte! Det första numret av Guns & Ammo gavs ut 1958 och den har sedan dess haft en självklar plats i brevlådan för de som älskar skytte. Varje nummer är laddad med tester och recensioner av de senaste prylarna så att du vet exakt vilket skjutvapen du ska lägga dina pengar på. Tidningen Guns & Ammo innehåller även läsning för dig som bara vill ha en välskriven tidskrift med inriktningen pistoler och ammunition. Läs reportage från mässor och skyttetävlingar, intervjuer med kända personligheter inom sporten och tester av gevär, hagelgevär, pistoler, jaktvapen, ammunition, och sikten. Den här tidningen passar både dig som utövar skytte och dig som är nyfiken på sporten. Beställ din helårsprenumeration på Guns & Ammo nu! Tidningen ges ut i USA och är på engelska.

Endast: 525 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Mountain Biking 12 nummer

Tidningen Mountain Biking 12 nummer
2 231 kr

Mountain Biking ger dig som läsare en unik inblick i mountainbike sporten. Mountain Biking testar cyklar, utrustning och platser att köra på. Ni som läsare får också intervjuer med kända åkarna.

Tidningen Slam 6 nummer

Tidningen Slam 6 nummer
437 kr

SLAM är en amerikansk baskettidning som idag når ca 110 000 prenumeranter varje månad och nu kan du bli en av dom! Den här ledande baskettidningen skriver alltid om de senaste NBA händelserna och presenterar både nutida- och dåtida basketstjärnor så att du får lära känna dom på djupet. Läs, och låt dig inspireras, av dessa atleter som alla har fått kämpa för att nå till de bästa lagen och de stora ligorna där de presterar på toppnivå. Här får du följa med på tävlingar och träningar samtidigt som du hittar massor av tips från både spelare och tränare som du kan ta med dig när du själv ska ut och lira. Tidningen SLAM ges ut 6 gånger per år och är på engelska.

Tidningen Allt om MTB 3 nummer

Tidningen Allt om MTB 3 nummer
249 kr

Allt om MTB är tidningen för dig som älskar att cykla i skogen. Här hittar du träningstips och inspiration blandat med tester av de senaste cyklarna och prylarna. Vi träffar också intressanta cykelprofiler som på olika sätt delar med sig av sina erfarenheter inom träning, äventyr, resor och så vidare.Vår målsättning är att hjälpa dig att träna effektivare, återhämta dig rätt mellan passen och framför allt hitta inspiration och nöje i din MTB-cykling. Vi tror nämligen att ju roligare man har på cykeln, ju mer kommer man träna och med mer träning kommer också resultaten.

Tidningen Offside 3 nummer

Tidningen Offside 3 nummer
259 kr

Offside är Sveriges mest hyllade fotbollsmagasin. I en färsk undersökning där Sifo Orvesto tagit tempen på de svenska magasinen och deras läsare (40 000 människor tillfrågades om 240 tidskrifter) fick Offside högst helhetsbetyg! Offside placeras även i topp i kategorier som "avslöjande journalistik", "unik i sitt slag", "fördjupande artiklar", "gott rykte" och "ger lust och glädje". Två gånger om året ger Offside ut ett extratjockt Supernummer som kostar 99 kronor i butik men ingår till prenumeranter. Offside är fotbollsmagasinet som förde in ett nytt sätt att berätta om sport. I såväl text som bild tar vi med läsaren till både superstjärnor och gärdsgårdsserier ? alltid på jakt efter oförglömliga berättelser. Det sättet att jobba har lett till en rad utmärkelser. Bland annat Stora Journalistpriset, tidskriftpriset och A4 Redesign Award.

Tidningen Golf World (UK Edition) 12 nummer

Tidningen Golf World (UK Edition) 12 nummer
1 350 kr

Golf World innehåller exklusiva råd och artiklar från världens främsta professionella golfare. Golf World tipsar också om den bästa utrustningen för just dig.

Tidningen New In Chess 8 nummer

Tidningen New In Chess 8 nummer
1 553 kr

I schacktidningen New in chess möter du de allra bästa spelarna inom sporten. I varje nytt nummer bidrar schackmästarna även med exklusivt material till tidningen. Ta del av exklusiva kolumner, djupintervjuer och spelanalyser och låt dig inspireras till bli en ännu vassare schackspelare.

Tidningen Auto Motor & Sport 52 nummer

Tidningen Auto Motor & Sport 52 nummer
2 999 kr

Auto Motor & Sport utkommer varannan vecka och är nybilsköparens bästa hjälp med massor av tester och provkörningar. Här hittar du den senaste informationen om bilmärken som Tesla, Volvo, Ford, Skoda och många fler och testet som ställer dessa mot varandra. Tidningen Auto Motor & Sport hjälper dig i djungeln både när du ska köpa nytt eller begagnat med prisguider och tips på sådant som kan vara bra att tänka på. Du kommer även hitta en tidning med det senaste inom motorsporten och i och med att tidningen ges ut så ofta så finner du alltid dagsaktuell information. En digital tidning ingår även i prenumerationen! Tidningen Auto Motor & Sport ges ut av tidningsförlaget Egmont Publishing AB och utkommer totalt 26 nummer per år. Tidningen är på svenska.

Tidningen Mountain Biking UK 13 nummer

Tidningen Mountain Biking UK 13 nummer
1 255 kr

Mountain Biking UK är den bästsäljande tidningen i hela Storbritannien inom terrängcykling! Brinner du för utveckling och träning bör du absolut beställa hem en prenumeration på Mountain Biking UK. Tidningen bidrar med allt som kan tänkas intressera någon som terrängcyklar och ger sina läsare goda tips och råd kring hur man ska lyckas som bäst. Börja prenumerera idag!

Tidningen Travronden Onsdag 26 nummer

Tidningen Travronden Onsdag 26 nummer
1 195 kr

Travronden grundades 1932 och är därmed Sveriges äldsta, såväl som största, tidning för trav- och galoppsport. Vi kommer ut två gånger i veckan, tisdagar och fredagar, med en omfattande reportage- och nyhetsbevakning på såväl den nationella som internationella hästsportscenen.Vi publicerar startlistor, tips och referat rörande samtliga tävlingstillfällen i Sverige med särskild inriktning på riksspelen V75, V86, V65, V64, V4 och Dagens Dubbel.Avel, uppfödning, hippologisk historia och ekonomi är andra ämnen som får stort utrymme i Travronden. Vi hårdgranskar både travets höjdare samt tecknar vardagen för gräsrötterna.Vi älskar Trav!