Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Windsurf 10 nummer

Windsurf skriver om allt inom sporten vindsurfing. Windsurf innehåller reportage, bilder, tester och resultat från tävlingar välden över.

Endast: 1 541 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Trail Runner 8 nummer

Tidningen Trail Runner 8 nummer
782 kr

Trail Runner är en ledande tidning om löpning i skog och off-road. Trail Runner riktar sig till unga som gamla löpare och hjälper dig att uppleva naturen och få en sundare livsstil.

Tidningen Offside 3 nummer

Tidningen Offside 3 nummer
259 kr

Offside är Sveriges mest hyllade fotbollsmagasin. I en färsk undersökning där Sifo Orvesto tagit tempen på de svenska magasinen och deras läsare (40 000 människor tillfrågades om 240 tidskrifter) fick Offside högst helhetsbetyg! Offside placeras även i topp i kategorier som "avslöjande journalistik", "unik i sitt slag", "fördjupande artiklar", "gott rykte" och "ger lust och glädje". Två gånger om året ger Offside ut ett extratjockt Supernummer som kostar 99 kronor i butik men ingår till prenumeranter. Offside är fotbollsmagasinet som förde in ett nytt sätt att berätta om sport. I såväl text som bild tar vi med läsaren till både superstjärnor och gärdsgårdsserier ? alltid på jakt efter oförglömliga berättelser. Det sättet att jobba har lett till en rad utmärkelser. Bland annat Stora Journalistpriset, tidskriftpriset och A4 Redesign Award.

Tidningen Golf World (UK Edition) 12 nummer

Tidningen Golf World (UK Edition) 12 nummer
1 350 kr

Golf World innehåller exklusiva råd och artiklar från världens främsta professionella golfare. Golf World tipsar också om den bästa utrustningen för just dig.

Tidningen Slam 6 nummer

Tidningen Slam 6 nummer
437 kr

SLAM är en amerikansk baskettidning som idag når ca 110 000 prenumeranter varje månad och nu kan du bli en av dom! Den här ledande baskettidningen skriver alltid om de senaste NBA händelserna och presenterar både nutida- och dåtida basketstjärnor så att du får lära känna dom på djupet. Läs, och låt dig inspireras, av dessa atleter som alla har fått kämpa för att nå till de bästa lagen och de stora ligorna där de presterar på toppnivå. Här får du följa med på tävlingar och träningar samtidigt som du hittar massor av tips från både spelare och tränare som du kan ta med dig när du själv ska ut och lira. Tidningen SLAM ges ut 6 gånger per år och är på engelska.

Tidningen New In Chess 8 nummer

Tidningen New In Chess 8 nummer
1 553 kr

I schacktidningen New in chess möter du de allra bästa spelarna inom sporten. I varje nytt nummer bidrar schackmästarna även med exklusivt material till tidningen. Ta del av exklusiva kolumner, djupintervjuer och spelanalyser och låt dig inspireras till bli en ännu vassare schackspelare.

Tidningen Travronden Onsdag 52 nummer

Tidningen Travronden Onsdag 52 nummer
2 395 kr

Travronden grundades 1932 och är därmed Sveriges äldsta, såväl som största, tidning för trav- och galoppsport. Vi kommer ut två gånger i veckan, tisdagar och fredagar, med en omfattande reportage- och nyhetsbevakning på såväl den nationella som internationella hästsportscenen.Vi publicerar startlistor, tips och referat rörande samtliga tävlingstillfällen i Sverige med särskild inriktning på riksspelen V75, V86, V65, V64, V4 och Dagens Dubbel.Avel, uppfödning, hippologisk historia och ekonomi är andra ämnen som får stort utrymme i Travronden. Vi hårdgranskar både travets höjdare samt tecknar vardagen för gräsrötterna.Vi älskar Trav!

Tidningen Mountain Biking 12 nummer

Tidningen Mountain Biking 12 nummer
2 231 kr

Mountain Biking ger dig som läsare en unik inblick i mountainbike sporten. Mountain Biking testar cyklar, utrustning och platser att köra på. Ni som läsare får också intervjuer med kända åkarna.

Tidningen Allt om MTB 3 nummer

Tidningen Allt om MTB 3 nummer
249 kr

Allt om MTB är tidningen för dig som älskar att cykla i skogen. Här hittar du träningstips och inspiration blandat med tester av de senaste cyklarna och prylarna. Vi träffar också intressanta cykelprofiler som på olika sätt delar med sig av sina erfarenheter inom träning, äventyr, resor och så vidare.Vår målsättning är att hjälpa dig att träna effektivare, återhämta dig rätt mellan passen och framför allt hitta inspiration och nöje i din MTB-cykling. Vi tror nämligen att ju roligare man har på cykeln, ju mer kommer man träna och med mer träning kommer också resultaten.

Tidningen C More TV4 1 nummer

Tidningen C More TV4 1 nummer
1 069 kr

Köp din rabatterade värdekod för C More TV 4 och få tillgång till filmer och serier för hela familjen samt det bästa från Tv4 utan reklam. Med det här paketet får du alla filmer och serier från C More, med allt från internationella storfilmer och svenska dramaproduktioner till favoriter för familjens minsta. Dessutom får du de bästa tv-programmen från TV4 helt utan reklam och samtliga TV4:s livekanaler. C More Tv4 innehåller: ?Storfilmer och succéserier för både stora och små ?Tv4-program ? Helt utan reklam ?16 Tv-kanaler ?2 personer kan streama samtidigt Söker du ett kanalpaket som också innehåller sport? Då kan C More Familj vara något för dig.