Meny Stäng

Tidningsprenumeration

Så hittar du en bra tidningsprenumeration via nätet
Om du gillar att läsa är en tidningsprenumeration ett bra sätt att kunna göra detta till ett bra pris. Att prenumerera på en tidning blir nämligen betydligt billigare än att köpa lösnummer av den, vilket nog de flesta även känner till vid det här laget.

Men var hittar man egentligen de bästa prenumerationerna? Här kommer några tips:
Tidigare var det enda sättet att prenumerera att kontakta förlaget som gav ut tidningen och teckna en prenumeration via dem. Detta kan man förstås fortfarande göra, men idag finns det även många sajter som hjälper dig hitta de bästa prenumerationerna via nätet.

Hur hittar du sådana tjänster?
Dessa tjänster är relativt lätta att hitta via sökmotorer, sök helt enkelt på ”tidningsprenumeration” eller ”prenumerationer” så bör du få upp en hel del relevanta förslag på guider kring detta. Annars kan du även kika in på följande tjänster som har detta som verksamhet:
Tidningsbutiken – Som har hundratals olika tidningar att välja mellan. Det är dessutom lätt att hitta den tidning du söker antingen genom att söka efter dem, eller genom att titta igenom de olika kategorier som tidningarna är indelade i. Har även många utländska tidningar för den som inte bara vill prenumerera på svenska tidningar. Ett inbetalningskort skickas hem till dig efter att du lagt in din beställning, så du betalar inget i förväg.

Tidningstorget – En mycket liknande tjänst, som dock endast har svenska tidningar. Även av Tidningstorget får du en faktura som betalas när du fått hem ditt första nummer av tidningen du beställt.

Tidningar.nu – som bedrivit prenumerationsverksamhet på nätet sedan 1998 och också skickar ut inbetalningskort efter beställning. Har också en smart sökfunktion om du redan vet vad du vill beställa, men även kategori indelning för de olika tidningarna.

Tidningskungen – Har också både svenska och internationella tidningar i sitt sortiment. Finns i både Sverige, Norge och Finland sedan år 2001.
Vad ska man tänka på när man tecknar en tidningsprenumeration via nätet?

Det är ytterst viktigt att du läser allt det ”finstilta”, dvs. villkoren för prenumerationen. Där bör det bland annat framgå hur du säger upp prenumerationen, hur länge den gäller samt när och hur du betalar.


Sidor vi rekommenderar:
F4.se – Länkkatalog med kvalitetslänkar för webbplatsägare
MyBuddys Länkkatalog
Lanksida.se
Svensk länkkatalog - lägg till din sajt gratis
Webbkatalog.se
rabattkoder och länkkatalog – Gratis länkkatalog