Meny Stäng

Tidningar och prenumerationer

Tidningen Svenska Öden & Äventyr 12 nummer

Svenska Öden & Äventyr är en ny tidning, fylld av gripande och inspirerande människoöden från förr!Det här är tidningen för dig som är intresserad av spännande berättelser, livsöden, släktforskning och historiska händelser.I varje nummer får du massor av engagerande läsning och kunskap tillsammans med inspiration och praktiska tips om hur du hittar din egen släkts historia. Du får ta del av en hel värld av minnen, bilder och spännande berättelser från förr! Som prenumerant på Svenska Öden & Äventyr får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Endast: 699 kr
 

Liknande tidningar:

Tidningen Kmt, A Modern Journal Of Ancient Egypt 4 nummer

Tidningen Kmt, A Modern Journal Of Ancient Egypt 4 nummer
697 kr

KMT: A Modern Journal Of Ancient Egypt skriver om forntida forskning av den egyptiska civilisationen.

Tidningen BBC Sky at Night 12 nummer

Tidningen BBC Sky at Night 12 nummer
1 030 kr

BBC Sky at Night är en praktisk guide till astronomi. Tidningen ger dig tips om astronomiska observationer, stjärnkartor, köpguider, det senaste inom kosmologisk vetenskap och utvalt material från Sir Patrick Moore, programledaren till BBC:s TV-program BBC Sky at Night. Utkommer varje månad.

Tidningen Astronomy Now 12 nummer

Tidningen Astronomy Now 12 nummer
1 254 kr

Astronomy Now undersöker astronomi och utforskning av rymden. Artiklar från hur man skall observera himlen på natten till det senaste nyupptäckterna i solsystemet och rymden.

Tidningen UFO-Aktuellt 2 nummer

Tidningen UFO-Aktuellt 2 nummer
89 kr

UFO-Aktuellt, en tidning som är med där det ovanliga händer.En tidskrift för forskning och debatt kring omstridda fenomen. UFO-fenomenet är en av vår tids största utmaningar.En gåta som fortsätter att fascinera och intressera miljoner människor. Det råder inte längre någon tvekan om att våra gränser kränks av något okänt som lämnar såväl militär som civila myndigheter frågande.

Tidningen Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration 3 nummer

Tidningen Illustrerad Vetenskap Tidningsprenumeration 3 nummer
79 kr

Nordens största magasin om natur, vetenskap och teknik. Prenumerera på Illustrerad Vetenskap och låt tidningen ta med dig på en resa i en fascinerande värld av upptäckter och nya rön. Sedan starten 1984 har Illustrerad Vetenskap passat alla, oavsett ålder, som fascineras av allt spännande som rör vår planet, natur, vetenskap och teknik. Läs om världens ledande forskning inom en mängd olika ämnen och vidga dina perspektiv med mer kunskap om omvärlden. Tidningens innehåll Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller. Som läsare får du ta del av alla de senaste nyheterna och trenderna inom vetenskapen, samtidigt som du kan läsa artiklar om vad världens främsta ingenjörer för närvarande sysselsätter sig med. Dessutom är tidningen i allmänhet fullmatad med fakta och förklaringar som rör allt mellan himmel och jord. Om du har några som helst frågor som rör vetenskap så kan du lita på att du hittar svaren i Illustrerad Vetenskap. Teckna en tidningsprenumeration Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap ser du till att alltid ha koll på det senaste inom ny forskning och vetenskap. Om du tecknar en prenumeration kan du dessutom läsa tidningen online, få alla de senaste nyheterna direkt via email samt få bra erbjudanden på både varor i tidningens webbshop och deras resor. Så se till att välja Illustrerad Vetenskap till vårt prenumerationspris redan idag! PS. Har du en vän som skulle uppskatta en prenumeration? Illustrerad Vetenskap är en av våra bästsäljande gåvor hos Tidningskungen! Klicka på "Ge bort" istället för på "Beställ" så kan du göra någon lite extra glad idag. Illustrerad Vetenskap Digital Som prenumerant på får du full tillgång till ALLA tidigare artiklar som Illustrerad Vetenskap någonsin publicerat. Släng dig in i vetenskapens värld och ta del av ny kunskap och banbrytande framsteg. - Obegränsad tillgång till illvid.se inklusive hela arkivet med över 3000 artiklar. - Ny app med upplästa artiklar, dagliga nyheter och uppdateringar. - Digital utgåva av de senaste 12 numren av Illustrerad Vetenskap. - Artiklarna görs levande med videor, animationer ich interaktiva bilder. - Allt innehåll är optimerat för mobilen, surfplattan och datorn.

Tidningen Geo (German Edition) 12 nummer

Tidningen Geo (German Edition) 12 nummer
2 197 kr

Geo är en tysk tidning som fokuserar på en mängd olika vetenskapliga ämnen, inklusive praktisk vetenskap, teknik, sociologi, naturvetenskap och psykologi. Geo erbjuder rapporter från hela världen.

Tidningen Sky & Telescope 12 nummer

Tidningen Sky & Telescope 12 nummer
871 kr

Sky & Telescope är en tidning som diskuterar astronomi och rymdvetenskap.

Tidningen Teknikhistoria 5 nummer

Tidningen Teknikhistoria 5 nummer
219 kr

Teknikhistoria är ett magasin teknik och historia från redaktionen bakom Ny Teknik. Ett magasin som helhjärtat ägnar sig åt historierna bakom världens största teknikgenombrott. Teknikhistoria lyfter även fram uppfinnarna som gjorde det omöjliga möjligt. I varje nummer finns det självklart häftiga fordon från förr och en rad kluriga problem och kunskapstester. Teknikhistoria är ett underhållande och allmänbildande magasin för dig som fascineras av teknik och historia.

Tidningen Historiska Brott & Mysterier 9 nummer

Tidningen Historiska Brott & Mysterier 9 nummer
589 kr

Är du någon som älskar att fördjupa dig i historiska och mystiska händelser? Då bör tidningen Historiska Brott & Mysterier intressera dig! Här har du den helt nya tidningen som svarar på "hur" och "varför". Historiska Brott & Mysterier är en unik tidning i sitt slag och erbjuder sina läsare en spännande resa tillbaka i tiden. Ta dig an historiska brott, mystiska incidenter och hemlighetsfulla fenomen! Som prenumerant på denna tidning får du allt mellan himmel och jord - inget ämne är för stort eller för litet. Läs om både olösta och lösta svenska mordgåtor och andra mystiska företeelser från hela världen. Historiska Brott & Mysterier skriver gärna om de mest omtalade ämnena som de nästintill okända. Tidningen är både spännande och lärorik på samma gång! Är du kanske ute efter en present till en nära vän som kan tänkas tycka om spännande och givande läsning i vardagen? Överraska någon som står dig nära med en prenumeration på Historiska Brott & Mysterier. Prenumerationen avslutas automatiskt efter antal valda nummer! Sluta fundera och unna dig själv eller någon annan en fängslande prenumeration på denna unika och spänningsfyllda tidning. Varmt välkommen som prenumerant! Som prenumerant på Historiska Brott & Mysterier får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.